Hirdetés
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
Sziasztok
Megnéztem az ajánlott tabokat (Nexus, Samsung,) újabb kérdés ami a leírásokból nem világos. A wifi beépített, vagyis az eddig használt 3G modemből kiveszem a SIM-et és beteszem az új tabba és mehet? Vagy azt jelenti, hogy csak a telefon hotspot-ja vagy router segítségével megy? Ha ez utóbbi, bukta, a modemre előfizetésem van. 4 hónapja írtam alá! Egyébként a 3G mindig benne van sokat internetezek és levelezek, ha ennek üzemidejére gondoltál, Nekem, eleinte 7-8 órát is működött egyfolytában, most pedig 1-1.5 óra után 54%-os töltöttségnél csattan és kikapcsol. Olyan tabot ajánljatok amihez tudom használni a 3G modemet vagy annak SIM kártyáját. Körül néztem Én is, beírtam az elvárásaimat kiadott jó pár félét, de pont ez ijeszt meg. Melyiket válasszam, nehogy megint mellé nyúljak, ezután pedig biztosan hallgatok a tapasztaltabbakra, mert az ÉN elméletem már megbukott egyszer. Most pedig (számítógép hiányában) nagyon kell a tab, ugyan is fekvőbeteg vagyok és eltart még egy darabig míg felépülök.
Felsorolnám az elvárásaim,: elő-hátlapi kamera, bluetooth, HDMI, 3G modem ezeket használom ezzel a géppel is. Segítsetek választani, kérlek. Több mint valószínű, hogy előbb megveszem csak aztán küldöm ezt szervízbe, mert nagyon jó használni kapcsolatot tartani a külvilággal.
Várom segítő válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- PlayStation 4
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest