- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
Sziasztok
Megnéztem az ajánlott tabokat (Nexus, Samsung,) újabb kérdés ami a leírásokból nem világos. A wifi beépített, vagyis az eddig használt 3G modemből kiveszem a SIM-et és beteszem az új tabba és mehet? Vagy azt jelenti, hogy csak a telefon hotspot-ja vagy router segítségével megy? Ha ez utóbbi, bukta, a modemre előfizetésem van. 4 hónapja írtam alá! Egyébként a 3G mindig benne van sokat internetezek és levelezek, ha ennek üzemidejére gondoltál, Nekem, eleinte 7-8 órát is működött egyfolytában, most pedig 1-1.5 óra után 54%-os töltöttségnél csattan és kikapcsol. Olyan tabot ajánljatok amihez tudom használni a 3G modemet vagy annak SIM kártyáját. Körül néztem Én is, beírtam az elvárásaimat kiadott jó pár félét, de pont ez ijeszt meg. Melyiket válasszam, nehogy megint mellé nyúljak, ezután pedig biztosan hallgatok a tapasztaltabbakra, mert az ÉN elméletem már megbukott egyszer. Most pedig (számítógép hiányában) nagyon kell a tab, ugyan is fekvőbeteg vagyok és eltart még egy darabig míg felépülök.
Felsorolnám az elvárásaim,: elő-hátlapi kamera, bluetooth, HDMI, 3G modem ezeket használom ezzel a géppel is. Segítsetek választani, kérlek. Több mint valószínű, hogy előbb megveszem csak aztán küldöm ezt szervízbe, mert nagyon jó használni kapcsolatot tartani a külvilággal.
Várom segítő válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Óvodások homokozója
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest