- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodazo
tag
válasz
kőbaltás #4185 üzenetére
Én nem tuningoltam, sima eredeti gyári rom volt rajta, még csak nem is rootoltam. Ugyan arra használtam, mint te. Főleg film nézés könyv olvasás és netezés.
Még is 5 hónap után meghalt az aksija, szerintem azért ez nem normális. Ha kibírt volna egy évet és utána hal meg nem szóltam volna egy rossz szót sem, de így.
Szerintem ennél azért többet kellet volna tudnia és tegyük hozzá azért ez sem olcsó. -
válasz
kőbaltás #4185 üzenetére
Mi nem tuningolunk csak megprobaltuk a tabletet hasznalhatova tenni,pl menjen mind ket mag a kepernyozar utan, kepernyozar alatt ne dobja el a wifit,lehetoleg keves akadassal mukodjon , ezt persze minnel tovabb. Ami miatt mokoltunk vele az amiatt volt hogy arra a szintre felhozzuk amit rairtak a dobozara es amire a hardver elviekben kepes lenne. De amugy hasztalan probalkozas mert amit elrontottak a programozok az alapjaiban az vagy nem javithato,vagy csak apro reszeredmenyek lehetnek,de ami a legrosszabb hogy a hjbakat nem tudtuk javitani, mert vagy a rosszul megirt oprendszer nem teszi lehetove,vagy hardver oldalrol nem jo alkatreszt epitettek bele pl wifi antenna,akkumulator.. amit csinalni probaltunk az nem tuning hanem optimalizacio lenne...rommcsre azert kell h8g kideruljon hogy a gyarto nem e javitott valami szoftveres hibat,de sajna erre nem nagyon volt precedens. Tuning akkor lenne ha azt tennenk mint a pc-ken pl tul huzni a cpu,a fogyasztas miatt meg esetleg alul feszelni, megprobalni emelni a gpu es a memoria orajelen...stb de ilyenrol szo sincs..
Ui bocs hogy bele vauztam,de Deceptionnal,Pusihusival es meg sokan masokkal egy cipoben jartunk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Filmvilág
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest