Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
"Én is 4.0.4-el kaptam, nekem a kinézettel semmi bajom, a telóm is androidos, úgyhogy nem nagy meglepetés a felület."
Nem nagyon akarok ezen rugózni, csak a félreértések elkerülése végett. A dolog egyébként szubjektív. Van akinek elég a funkcionalitás, én mondjuk szeretem ha valami gusztusosan is néz ki emellé (ez a gusztus is szubjektív persze).
Androidos telót használok én is, momentán lassan 3 éve, a felület maga nem meglepetés nekem sem. Amire leginkább céloztam főleg, hogy a 4.0.3-ban még normálisan (alap ICS) nézett ki, az az értesítési terület gyors beállító része. Namost ugye ez 4.0.4-en így néz ki: [link]
Eleve más, a felületbe egyáltalán nem illeszkedő színvilág, hol kisbetü, hol csupa nagybetü, ami nem fér el magyarul az újsorba: Értesítése -> k
_Szerintem_ borzalom. Lehet a többségnél nincs nagy jelentősége. Ahogyan a hangerő és a képernyőmentő soft gombokat is én feleslegesnek tartom.
Így nézett ki amúgy a 4.0.3: [link]
Az már mind1 is, hogy a beállítások menü is nekem jobban bejön a 4.0.3 minimálabb ikonjaival.
Ja és hozzá teszem, hogy külső programmal a 4.0.3-ban is oda lehet tenni a quick settingset sokkal kulturáltabb formában.
Nade tényleg nem akarok ezen rugózni, leírtam. Nekem nem tetszik. Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest