Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
Igazad van,csk a személyes hallgatás dönti majd el,de azok után,hogy azt láttam,hogy mérhető teszteken a kis f#s Clip megveri a túlárazott (ebben az egyben asszem megegyezhetünk) ázsiait,nos,ez számomra többet ér,mint a headfierek ködös "much warmer,but detailing sound" , meg "The background is completely black" illetve ezekhez hasonló sok ezer aranyköpése.A fentieket mondathatja a headfiokkal a placebo,az elfogultság,vagy pedig az önámítás,de egy teszt nem hazudik,az tutti.
Igazából bárhogy is van, az Ibassónak már az is szégyen,hogy RMAA teszteken egy lapon lehet említeni a Clippel (SŐT
) . Szerintem jobban is össze lehetett vna hangolni a rendszert,csk ahhoz már bénák voltak,egyszerűen belepakolták a legdrágább hangcuccokat (erről am híres a Hisoundaudio-n kívül kb. mindegyik prémium gyártó) ,amiket ebay kidobott (
) aztán mehet a nagyérdeműnek ,míg a Clipnél olvastam,hogy vmi iszonyat sok p#csölés volt vele,hogy a maximumot kihozzák a dacból (abin sok a Sansa mérnök
) finomítás,szoftveres hangolás,árnyékolás stb.És ne higgy Head-fi-nak,legalábbis olyan lejátszókkal kapcsolatban,amiknek a gyártója szponzorálja az oldalt. VM1CT9 néven ott is fent vagyok (vagy voltam,rég néztem arrafele) . Akkor voltam aktív,amikor a Hifimant vettem. Elsőre leírtam mindenkinek,hogy hű,baromi jó stb.,majd pár hónapra rá meghalgattam a Clip+-t,és felháborodva (annyit jelent,hogy sok volt a felkiáltójel benne,nem a káromkodás) írtam a fórumban,hogy az a kis sz#r jobban szólt,precízebben,dinamikusabban stb.,mint a HM 601.
Törölték a hsz.-t
. Utána szoktam át Abi-re,ami am tele van az hozzám hasonló,törölt hsz-ű volt headfi-ossal,ami azért jelent valamit 
Kolléga

Hisoundaudio Nova N3 egyébként nem játszik nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) . Szerintem jobban is össze lehetett vna hangolni a rendszert,csk ahhoz már bénák voltak,egyszerűen belepakolták a legdrágább hangcuccokat (erről am híres a Hisoundaudio-n kívül kb. mindegyik prémium gyártó) ,amiket ebay kidobott (
) aztán mehet a nagyérdeműnek ,míg a Clipnél olvastam,hogy vmi iszonyat sok p#csölés volt vele,hogy a maximumot kihozzák a dacból (abin sok a Sansa mérnök
) finomítás,szoftveres hangolás,árnyékolás stb.
. Utána szoktam át Abi-re,ami am tele van az hozzám hasonló,törölt hsz-ű volt headfi-ossal,ami azért jelent valamit