Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Egérpad topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Új hozzászólás Aktív témák
- 

maszekember aktív tag Igazad van,csk a személyes hallgatás dönti majd el,de azok után,hogy azt láttam,hogy mérhető teszteken a kis f#s Clip megveri a túlárazott (ebben az egyben asszem megegyezhetünk) ázsiait,nos,ez számomra többet ér,mint a headfierek ködös "much warmer,but detailing sound" , meg "The background is completely black" illetve ezekhez hasonló sok ezer aranyköpése.A fentieket mondathatja a headfiokkal a placebo,az elfogultság,vagy pedig az önámítás,de egy teszt nem hazudik,az tutti. Igazából bárhogy is van, az Ibassónak már az is szégyen,hogy RMAA teszteken egy lapon lehet említeni a Clippel (SŐT  ) . Szerintem jobban is össze lehetett vna hangolni a rendszert,csk ahhoz már bénák voltak,egyszerűen belepakolták a legdrágább hangcuccokat (erről am híres a Hisoundaudio-n kívül kb. mindegyik prémium gyártó) ,amiket ebay kidobott ( ) . Szerintem jobban is össze lehetett vna hangolni a rendszert,csk ahhoz már bénák voltak,egyszerűen belepakolták a legdrágább hangcuccokat (erről am híres a Hisoundaudio-n kívül kb. mindegyik prémium gyártó) ,amiket ebay kidobott (![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ) aztán mehet a nagyérdeműnek ,míg a Clipnél olvastam,hogy vmi iszonyat sok p#csölés volt vele,hogy a maximumot kihozzák a dacból (abin sok a Sansa mérnök ) aztán mehet a nagyérdeműnek ,míg a Clipnél olvastam,hogy vmi iszonyat sok p#csölés volt vele,hogy a maximumot kihozzák a dacból (abin sok a Sansa mérnök ) finomítás,szoftveres hangolás,árnyékolás stb. ) finomítás,szoftveres hangolás,árnyékolás stb.És ne higgy Head-fi-nak,legalábbis olyan lejátszókkal kapcsolatban,amiknek a gyártója szponzorálja az oldalt. VM1CT9 néven ott is fent vagyok (vagy voltam,rég néztem arrafele) . Akkor voltam aktív,amikor a Hifimant vettem. Elsőre leírtam mindenkinek,hogy hű,baromi jó stb.,majd pár hónapra rá meghalgattam a Clip+-t,és felháborodva (annyit jelent,hogy sok volt a felkiáltójel benne,nem a káromkodás) írtam a fórumban,hogy az a kis sz#r jobban szólt,precízebben,dinamikusabban stb.,mint a HM 601. Törölték a hsz.-t  . Utána szoktam át Abi-re,ami am tele van az hozzám hasonló,törölt hsz-ű volt headfi-ossal,ami azért jelent valamit . Utána szoktam át Abi-re,ami am tele van az hozzám hasonló,törölt hsz-ű volt headfi-ossal,ami azért jelent valamit Kolléga  Hisoundaudio Nova N3 egyébként nem játszik nálad? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LEGO klub
- Borderlands 4
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) . Szerintem jobban is össze lehetett vna hangolni a rendszert,csk ahhoz már bénák voltak,egyszerűen belepakolták a legdrágább hangcuccokat (erről am híres a Hisoundaudio-n kívül kb. mindegyik prémium gyártó) ,amiket ebay kidobott (
 ) . Szerintem jobban is össze lehetett vna hangolni a rendszert,csk ahhoz már bénák voltak,egyszerűen belepakolták a legdrágább hangcuccokat (erről am híres a Hisoundaudio-n kívül kb. mindegyik prémium gyártó) ,amiket ebay kidobott ( ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ) aztán mehet a nagyérdeműnek ,míg a Clipnél olvastam,hogy vmi iszonyat sok p#csölés volt vele,hogy a maximumot kihozzák a dacból (abin sok a Sansa mérnök
 ) aztán mehet a nagyérdeműnek ,míg a Clipnél olvastam,hogy vmi iszonyat sok p#csölés volt vele,hogy a maximumot kihozzák a dacból (abin sok a Sansa mérnök  ) finomítás,szoftveres hangolás,árnyékolás stb.
 ) finomítás,szoftveres hangolás,árnyékolás stb. . Utána szoktam át Abi-re,ami am tele van az hozzám hasonló,törölt hsz-ű volt headfi-ossal,ami azért jelent valamit
 . Utána szoktam át Abi-re,ami am tele van az hozzám hasonló,törölt hsz-ű volt headfi-ossal,ami azért jelent valamit