Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
Igazad van,csk a személyes hallgatás dönti majd el,de azok után,hogy azt láttam,hogy mérhető teszteken a kis f#s Clip megveri a túlárazott (ebben az egyben asszem megegyezhetünk) ázsiait,nos,ez számomra többet ér,mint a headfierek ködös "much warmer,but detailing sound" , meg "The background is completely black" illetve ezekhez hasonló sok ezer aranyköpése.A fentieket mondathatja a headfiokkal a placebo,az elfogultság,vagy pedig az önámítás,de egy teszt nem hazudik,az tutti.
Igazából bárhogy is van, az Ibassónak már az is szégyen,hogy RMAA teszteken egy lapon lehet említeni a Clippel (SŐT
) . Szerintem jobban is össze lehetett vna hangolni a rendszert,csk ahhoz már bénák voltak,egyszerűen belepakolták a legdrágább hangcuccokat (erről am híres a Hisoundaudio-n kívül kb. mindegyik prémium gyártó) ,amiket ebay kidobott (
) aztán mehet a nagyérdeműnek ,míg a Clipnél olvastam,hogy vmi iszonyat sok p#csölés volt vele,hogy a maximumot kihozzák a dacból (abin sok a Sansa mérnök
) finomítás,szoftveres hangolás,árnyékolás stb.
És ne higgy Head-fi-nak,legalábbis olyan lejátszókkal kapcsolatban,amiknek a gyártója szponzorálja az oldalt. VM1CT9 néven ott is fent vagyok (vagy voltam,rég néztem arrafele) . Akkor voltam aktív,amikor a Hifimant vettem. Elsőre leírtam mindenkinek,hogy hű,baromi jó stb.,majd pár hónapra rá meghalgattam a Clip+-t,és felháborodva (annyit jelent,hogy sok volt a felkiáltójel benne,nem a káromkodás) írtam a fórumban,hogy az a kis sz#r jobban szólt,precízebben,dinamikusabban stb.,mint a HM 601.
Törölték a hsz.-t
. Utána szoktam át Abi-re,ami am tele van az hozzám hasonló,törölt hsz-ű volt headfi-ossal,ami azért jelent valamit
Kolléga
Hisoundaudio Nova N3 egyébként nem játszik nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest