Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Autóhifi
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #165 üzenetére
Köszi ezeket holnap át fogom olvasni rendesen.
Ma már egy kicsit fáradt vagyok.
Én hallottam a clipet és nem egy rossz darab. De azért volt alkalmam összevetni, a saját sony-mal és nem ugyanaz a kategória a kettő. Pedig az árban és tudásban jóval az ibasso alatt van.
Főleg a részletességben nem. Szerintem jó dolgok ezek a mérések, de a valóságban nem pont így néz ki a helyzet. Azért én végignyálaztam elég sok head fi-s kommentet és az erősítő részét sokszor
ray samuels audio sr-71b + alo audio rx mk3 -hez az erősítőkhöz hasonlították a dac részét meg ehhez. Persze ez nem szentírás, és csak annyit tudok mondani, hogy meg kell hallgatni mit tud.Azzal nem vitatkozom, hogy ár érték arányban verehetetlen clip. De azért minél feljebb megyünk árban annál kisebb lesz a különbség. Ez egy ilyen terület. Pl. az 5000 dolláros fejes nem fog 10* olyan jól szólni az mint az 500 dolláros.
Igen, de az a hifiman asztali erősítőket is állva hagy. Nem egy átlagos fejhallgató. Amúgy a cikkben azt írják, hogy max hangerőn, megfelelően megy vele, de összeségében nem egy optimális megoldás.
Abszolút nem az érzés miatt. Csak szépen lassan adogatom el majd a nem hordozható cuccaimat. Asztali gép is hamrosan menni fog. Én simán vennék egy asztali erősítőt meg dac-ot, de pár hónapon belül veszteséggel adhatnám el. A kényszer visz rá erre a megoldásra nem a józan ész.
Meg egy kicsit kíváncsiság is...Kolléga
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- iPhone topik
- Asztalos klub
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest