Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #165 üzenetére
Köszi ezeket holnap át fogom olvasni rendesen.
Ma már egy kicsit fáradt vagyok.
Én hallottam a clipet és nem egy rossz darab. De azért volt alkalmam összevetni, a saját sony-mal és nem ugyanaz a kategória a kettő. Pedig az árban és tudásban jóval az ibasso alatt van.
Főleg a részletességben nem. Szerintem jó dolgok ezek a mérések, de a valóságban nem pont így néz ki a helyzet. Azért én végignyálaztam elég sok head fi-s kommentet és az erősítő részét sokszor
ray samuels audio sr-71b + alo audio rx mk3 -hez az erősítőkhöz hasonlították a dac részét meg ehhez. Persze ez nem szentírás, és csak annyit tudok mondani, hogy meg kell hallgatni mit tud.Azzal nem vitatkozom, hogy ár érték arányban verehetetlen clip. De azért minél feljebb megyünk árban annál kisebb lesz a különbség. Ez egy ilyen terület. Pl. az 5000 dolláros fejes nem fog 10* olyan jól szólni az mint az 500 dolláros.
Igen, de az a hifiman asztali erősítőket is állva hagy. Nem egy átlagos fejhallgató. Amúgy a cikkben azt írják, hogy max hangerőn, megfelelően megy vele, de összeségében nem egy optimális megoldás.
Abszolút nem az érzés miatt. Csak szépen lassan adogatom el majd a nem hordozható cuccaimat. Asztali gép is hamrosan menni fog. Én simán vennék egy asztali erősítőt meg dac-ot, de pár hónapon belül veszteséggel adhatnám el. A kényszer visz rá erre a megoldásra nem a józan ész.
Meg egy kicsit kíváncsiság is...Kolléga
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest