Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ati1979

veterán

válasz maszekember #165 üzenetére

Köszi ezeket holnap át fogom olvasni rendesen. :R Ma már egy kicsit fáradt vagyok.

Én hallottam a clipet és nem egy rossz darab. De azért volt alkalmam összevetni, a saját sony-mal és nem ugyanaz a kategória a kettő. Pedig az árban és tudásban jóval az ibasso alatt van.
    Főleg a részletességben nem. Szerintem jó dolgok ezek a mérések, de a valóságban nem pont így néz ki a helyzet. Azért én végignyálaztam elég sok head fi-s kommentet és az erősítő részét sokszor
    ray samuels audio sr-71b + alo audio rx mk3 -hez az erősítőkhöz hasonlították a dac részét meg ehhez. Persze ez nem szentírás, és csak annyit tudok mondani, hogy meg kell hallgatni mit tud. :)

Azzal nem vitatkozom, hogy ár érték arányban verehetetlen clip. De azért minél feljebb megyünk árban annál kisebb lesz a különbség. Ez egy ilyen terület. Pl. az 5000 dolláros fejes nem fog 10* olyan jól szólni az mint az 500 dolláros.

Igen, de az a hifiman asztali erősítőket is állva hagy. Nem egy átlagos fejhallgató. Amúgy a cikkben azt írják, hogy max hangerőn, megfelelően megy vele, de összeségében nem egy optimális megoldás.

Abszolút nem az érzés miatt. Csak szépen lassan adogatom el majd a nem hordozható cuccaimat. Asztali gép is hamrosan menni fog. Én simán vennék egy asztali erősítőt meg dac-ot, de pár hónapon belül veszteséggel adhatnám el. A kényszer visz rá erre a megoldásra nem a józan ész. :)
    Meg egy kicsit kíváncsiság is...

Kolléga :R

Új hozzászólás Aktív témák