Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Igen, ez a link nekem is megvan. Sajnos igazából nem sokat ér, mert gépe válogatja a beállításokat.
Viszont ha jól emlékszem muszáj NTSC verzió, mert csak ott lehet játékon belül 720p-s (vagy 480p-s, már nem emlékszem, de az európai változatban ilyen nincs) felbontást választani, ami kell a hibamentes futáshoz.
Olvass kicsit vissza, többen is írtunk már beállításokat a játékhoz, én is.
MOD: a #614-es hsz-ben csináltam képet, én addig jutottam vele. Sajnos a 39fps semmit nem jelent, mert a folyamatos futáshoz 60 kell. Így olyan, mintha a folyamatos futáshoz kellő 25fps-ből nekem alig több mint a fele lenne. Így meg szaggat, de nagyon. Azóta van PS2-m, így nem foglalkoztam az emuval, de érdemes mindig a legújabb SVN verziókat kipróbálni, azok szinte naponta frissülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Gumi és felni topik
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest