Hirdetés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Viktor77 #1132 üzenetére
Lehet használni emulátorral perifériákat, próbáltál esetleg valamit? Az érdekelne, hogy konkrétan egy Logitech G27 kormány működik?
Belekukkantottam hogy megy ez az emulálás PC-n és annyira nem vészes, leküzdeném de csak akkor kezdenék bele, ha tuti megy a kormány. Ha menne úgy lenne értelme rászánni egy kis időt, de billentyűvel már nem kavar fel a GT.
-
robogo81
senior tag
válasz
Viktor77 #1138 üzenetére
És a natív alatti felbontások nem gyorsítanak valamennyit?
Én általában a sebesség beállításakor,futó játéknál szoktam állítgatni,az emuláció beállitásai fül alatti ablakokban az értékeket:EE/IOP,Vu-k,meg a Speedhackot, a gsdx pluginban az értéket.
Ez így furán hangozhat,de élőben működik,elindítod a játékot,az ablakban kiírja a frame értékét,a beállításokat állítgatod,közben sasolod a változtatás eredményét.
Ezzel sikerült a régi verziójú emuknál szoftveresen játszhatóvá tenni a Black-et(50-55 Frame),hardveresen grafikai hibák voltak(ezeket a legújabbakban orvosolták). -
Sirandrish
legenda
válasz
Viktor77 #1126 üzenetére
Tényleg nagyon szépen megy..
Hát nekem nem volt ennyi türelmem várni egy megfelelő emura így vettem PS2-t
Mondjuk az Okami (ami miatt nekem PS2 kelett) az szerintem még ezzel sem megy normális sebességen..
a Videóhoz: penge vagy..1-1 alkalommal megcsípted a füvet de simán belefér -
adalbert1
veterán
válasz
Viktor77 #972 üzenetére
Megy, csak lassú maga a játék (szerintem nem a lemez miatt -habár isoból biztos jobban is mehetne-, hanem eleve csak ingame-et írnak a PAL verzióra a kompatibilitásnál, ill. egy erősebb gép lehet hogy nem ártana alá. A cddvdGigaherz pluginnel ment a dolog.
Viszont vicces volt Xbox joy-jal irányítani. -
echterion
nagyúr
válasz
Viktor77 #929 üzenetére
Nálam a 0.9.6-os verzióval 52-60 fps között ketyeg. Az jó, csak van bene egy-két textúrahiba, azért próbáltam a legújabb verziót. Hátha azzal eltűnne. Végülis eltűnt, de sajna a játék is.
Viszont a Tekken 5-öt nem tudom sehogy se működésre bírni, pedig a kompatibilitási listán rajta van. Elindul a játék, a töltés alatt megy az a lövöldözős izé, mikor indítanám a játékot, mindig leáll a program azzal, hogy a windows hibát észlelt és a program leáll. Ez vajon mitől lehet? Valakinek elindult már ez a progi?
-
válasz
Viktor77 #864 üzenetére
Nálam nem csak hogy akad, de bugos is. Viszont a menü az szépen megy.
A kompatibilitási oldalon két GT4-t ír játszhatóra, szerintem az enyém nem ilyen, mert ez PAL.Title - Serial - Region - Console - Status - Version
Gran Turismo 4 - SCPS 17001 - J - PS2 - Playable - 0.9.6
Gran Turismo 4 - SCUS 97328 - U - PS2 - Playable - 0.9.7A többi ingame, szóval csak a menüben lehet mászkálni.
szerk.: ezt most találtam, érdekes lehet:
Gran Turismo 4 (NTSC) is playable. [HOWTO] Best config to enjoy it. -
Kniightt
csendes tag
válasz
Viktor77 #767 üzenetére
Oks csak az a baj hogy beteszem a ps2es dvdt és hiába mountolja cd/dvd romból felugrik egy ablak és az a baj hogy egy ps2 configure menüben találom magam ahol csak az előző hozzászólásomban említett két menü van. Ha meg mountolni próbálom akkor azt írja hogy out of memory.
Ötlet? -
Kniightt
csendes tag
válasz
Viktor77 #765 üzenetére
Köszi, mostmár elindul, csak az a baj hogy van két menü miután cd/dvdromból bemountoltam a star wars bounty huntert és nem tudom hogy kéne vele játszani.
Van egy hogy browser meg systemconfiguration egyikben sem találtam semmi olyat amivel el lehetne indítani a játékot.Egyébként melyik grafikus plugin a legjobb? (configuration) Vagy az mindegy?
-
butcher eu
senior tag
válasz
Viktor77 #671 üzenetére
hát nagyon szomorú vagyok hogy nem megy egyszerűbben.
a PCSX2 0.9.6 az már megvan. ha arra gondolsz! de ha megvan az is, és a bios is, akkor mi a teendő. iso-t illesztem be valahova, vagy hogy vanez nagy vonalakban.
és a ps2-m ről nem tudom leszedni a biost? ha már megvettem gondolom van hozzá jogom.
és be tudnád linkelni nekem azt a szösszenetet? -
Sirandrish
legenda
válasz
Viktor77 #668 üzenetére
Hasonló a szitu nekem az Okaminál..bár nálam ez helyzetfüggő.
Valahol tökéletes, valahol meg érezhetően belassul a játék.
Nah nem annyira hogy szaggasson de érezni hogy nem ugy megy ahogy kéne...de tudtommal semmiféle grafikai beállitás nincsen szóval nem tudom hogy nyerhetnék vagy 10-15FPS-t, érzésem szerint ugyanis annyi elég lenne.. -
Sirandrish
legenda
-
McLaca
őstag
válasz
Viktor77 #620 üzenetére
Hát pont ez az, hogy az ISO-t nem nyitja meg fagyi nélkül...
Lemezmeghajtóról daemonnal emulálva igen.
Egyébként egy T7250-es van a vasban, valamit azért látnék az underworldből szerintem. Ha mást nem hát slideshow-t.Újabb HSZ-edre: igen, a legújabb DX van fent és a legújabb Pcsx2.
Üdv!
-
NZséé
tag
válasz
Viktor77 #371 üzenetére
Kivételek a moderátorok!
Amúgy egyet értek, jó lenne ez a topik csak kevés a hasznos infó, mindenki csak kuncsorog, h. küldje már el valaki a fullos ps2 emu-t a mindent visz (ilyen még nincs)! De az hogy jelenleg, h. állnak, miben lesz jobb a közeljövőben érkező emu arról nuku infó. -
mad1
veterán
lehet masolt kepekkel megy..ne eredetit rippelj be=D.1 probat meger...
lehet nem minden jatekot visz,de a tapasztalat azt mutatja,hogy a bios jo..
de hat melyik emun fut 100% ig minden jatek..
nallam ment:burnout revenge,tekken5 final fx/2 és meg 1-2 2dés gammat proballtam,siman indultak,kiveve a resi4et mert az vmiert nem adta magat..
enis evek ota vadaszom a ps2 biosokat...sztem megtalaltam az igazit..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest