Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Hosszú idő óta megint tettem egy próbát az emuval. Gépem az adataimnál.
Meglepően jól fut, GT4 55-60fps végig, 1920-ban, 4x felbontásban. Kell még kicsit finomhangolni (meg egy verseny közben ki is fagyott), de ez így használható.
A mai autósjátékínséges időkben jó újra elővenni ezt a gyöngyszemet (aminél szvsz jobb azóta sem készült). -
Viktor77
titán
válasz
BeeNiTTo #1235 üzenetére
Ram, vga elég, a procid is, bár az lehetne erősebb (ez a leggyengébb láncszem, ebből kell az emu alá a lehető legerősebb).
A játékoknak mennie kéne, szerintem csak beállítási problémáid lehetnek. Az első hsz-ben találsz linket a legújabb verzióhoz, és részletes magyar leíráshoz is.
Illetve, most kapcsolok, Mario nem hiszem, hogy van PS2-re (lévén Nintendo húzónév), csak ilyen összetákolt PS2-n futó Nintendo emulátorral futtatott akármik.
-
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #1131 üzenetére
GT-ről beszélünk. Egyáltalán nem nehéz jól vezetni, a kocsi pontosan azt csinálja amit te szeretnél, és amire számítasz.
Igazából ez az, amivel bármelyik PC-s autós játék fölé nő a sorozat. -
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #1129 üzenetére
Ja, főleg, hogy külső nézetből nem tudok vezetni, de a videó kedvéért muszáj volt kiváltanom.
-
Viktor77
titán
válasz
robogo81 #1127 üzenetére
És érdemes is őket kipróbálni.
Két nagyon fontos újítás került bele a napokban.Az első, hogy az emu képes 2-nél több szálat is használni (a speedhack-eknél kell bekapcsolni). Erről kép:
A második pedig, hogy van új GSdx plugin (mellékelve) ami használja az új Intel procikban lévő AVX utasításkészletet.
Mint írtam, a GT3 gyakorlatilag hibátlanul játszható, mindössze egyszer-egyszer röccen be a kép, vagy akad meg a hang egy pillanatra, de egyáltalán nem zavaró.
-
Viktor77
titán
Ha a GT4 nem is megy úgy ahogy sokan szeretnék, a GT3 gyakorlatilag tökéletes.
Szaggatásmentes a konfigomon.
Csináltam egy kis videót is.(1680-ban játszottam, de a felvétel már csak ekkorában lett folyamatos.)
-
Viktor77
titán
válasz
--Disztroj-- #1115 üzenetére
NTSC...
-
Viktor77
titán
válasz
zs-mate #1011 üzenetére
Elöször is, látom sikerült nem a linkről letöltened az emu-t, mivel 0.9.1-ed van, a linken viszont a legújabb 0.9.7 r3113 van.
Másodszor, így legyen beállítva, GS-nél olyan verziószámú SSE-t válasz, ami tud a procid.
Harmadszor, a legújabb DirectX legyen fent, 10-ből idén 6. havi a legújabb (ha jól látom), és a 9-ből is jött ki idén új.
-
Viktor77
titán
válasz
zs-mate #1007 üzenetére
Mivel a készítők weboldalára mutat, így sanszos, hogy aktuális.
De oké, ne nézd meg. És ne is töltsd le onnan az emu-t, és ne játssz. Várj arra, hogy valaki linkel valamit.
Amúgy az értő olvasás sokat segít majd a további életeben is:
"PCSX2 0.9.7 beta released!
[ Posted by Bositman 18:24 on 29 05 10 ] " -
Viktor77
titán
Nem. Legalábbis GT4-hez biztos nem. De igen nagy az előrelépés. Minden speed hack maxon, de nem akarta az igazságot.
Az is furcsa, hogy fent az fps számláló amikor 59-60-at mutat, akkor is lassú a játék. Nem szaggat, hanem mintha lassított felvételt néznék. Ha egyedül megyek, és olyan pályán, ahol nincsenek nagy, nyitott terek, akkor szinte már tökéletes. Nem nagyon vannak grafikai bugok (bár a játék Options menüjében észrevettem egyet, ami eddig nem volt ott), és nem hal le 5 percenként (bár ezzel már egy ideje nincs gond).
-
Viktor77
titán
válasz
apollo12 #883 üzenetére
Pontosan. Atom gép kell. A GT4 az én konfigomon játszhatatlanul szaggat. PCSX2-t beírod gugliba, első találat. Az ottani fórumban pedig szinte minden játékhoz találsz beállítási infókat, sajnos elég sokat kell szöszölni minden játékkal, hogy rendesen fusson. Nincs olyan beállítás, ami mindenkinél működne, minden gép más és más beállítást igényel.
Itt is érdemes visszaolvasni, van pár hasznos tanács játékokhoz.
-
Viktor77
titán
Igen, ez a link nekem is megvan. Sajnos igazából nem sokat ér, mert gépe válogatja a beállításokat.
Viszont ha jól emlékszem muszáj NTSC verzió, mert csak ott lehet játékon belül 720p-s (vagy 480p-s, már nem emlékszem, de az európai változatban ilyen nincs) felbontást választani, ami kell a hibamentes futáshoz.
Olvass kicsit vissza, többen is írtunk már beállításokat a játékhoz, én is.
MOD: a #614-es hsz-ben csináltam képet, én addig jutottam vele. Sajnos a 39fps semmit nem jelent, mert a folyamatos futáshoz 60 kell. Így olyan, mintha a folyamatos futáshoz kellő 25fps-ből nekem alig több mint a fele lenne. Így meg szaggat, de nagyon. Azóta van PS2-m, így nem foglalkoztam az emuval, de érdemes mindig a legújabb SVN verziókat kipróbálni, azok szinte naponta frissülnek.
-
Viktor77
titán
válasz
zsoci0914 #779 üzenetére
Így van, neked ne kelljen már tenni valamit, dolgozzon helyetted más. Teljesen igazad van.
800 hsz? Két oldalt mondtam, ez még 100 hsz sincs.Újra leírom, mert látom nem érted. Ott az első hsz-ben a link. Bemész az ottani fórumba, ott minden naprakész, töltögethetsz. Ha segítséget szeretnél, akkor olvass vissza picit, van itt egy-két hasznos leírás, plugin gyűjtemény.
-
Viktor77
titán
válasz
zsoci0914 #777 üzenetére
Bármilyen hihetetlen a link még mindig jó. Mindenki azt tölti. Ha újabb béta verziókat akarsz szerezni, akkor bemész az ottani fórumba, és voilá. Én mondom, kész csoda ez az internet.
Ja, megjegyzem, minden kéregetős hsz-t törlök, a topic nem erről szól.
Arról nem is beszélve, hogy itt is csak kb. két oldalt kéne visszaolvasnod, és nagyon sok kérdésedre választ találnál. De hát tudom, write-only. -
Viktor77
titán
Csak jelzem, hogy még mindig nem kéregetünk emulátort, ott az első hsz-ben a link, onnan szépen le lehet tölteni. Biost meg aztán végképp nem kéregetünk, mert az ráadásul még warez is, amit tilt az Alapelvek.
-
Viktor77
titán
Töröltem egy hsz-t warez miatt.
-
Viktor77
titán
Itt az új béta verzió.
-
Viktor77
titán
válasz
Csokibácsi #715 üzenetére
Így sem jó?
"Configuration menü, Configure, First Controller-nél válaszd ki a LilyPad-ot, alatta Configure..., Pad1, és innen már látni fogod. Kattintasz, gombot hozzárendelsz."
-
Viktor77
titán
Felhatalmazlak, hogy idézd azt a privátot, ahol én megkérlek, hogy privátban sem kéne warezolni. Én nem találtam a sajátjaim között.
Újra leírom, sokadszorra, privát üzenetbe senki nem lát bele (mi sem), azt beszéltek ott amit csak akartok (ha a kérés is ott érkezik).
De ha valaki ide a topicba beírja, hogy privátban küldj akármi warez dolgot, azt ugye látom(látjuk) és szólok(szólunk) is érte. -
Viktor77
titán
válasz
butcher eu #672 üzenetére
Igen, ISO-t illesztesz be, és megfelelőek a beállítások, akkor elindul.
Bios-t PS2-ről fogalmam sincs hogy kell leszedni.
Figy, ha komolyan gondolod, akkor tegyél te is valamit az ügyben. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne bemenni a fórumra, beírni a keresőbe, hogy Gran Turismo.
-
Viktor77
titán
válasz
butcher eu #670 üzenetére
Egyszerűen nem lehet (komolyan).
Felmész az első hsz-ben linkelt oldalra, leszeded az emut. Aztán vadászol PS2 biost neten, ez nem legális, így ebben nem segíthetek.
Majd újra felmész az emu honlapjára, bemész a fórumra, kikeresed a GT4 topicot, beállítod amiket ott írnak (van egy egész hosszú írás), és ha megy, örülsz, ha nem, akkor elkezdesz játszani a beállításokkal (mindig csak egy dolgot egyszerre, hogy tudd mi javít, és mi ront).
Ahány gép, kb. annyiféle beállítás, így ami jó nekem, az közel sem biztos, hogy jó neked.Itt feljebb azért írtam egy szösszenetet, kiindulásnak jó.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #667 üzenetére
A linkelt képemen látszik, hogy ugyan 39fps-t ír az emu, de nem tudom mi szerint mér, ugyanis 55 alatt gyakorlatilag játszhatatlan (gondolom 60 az alap).
Szóval annyira játszhatatlan, amennyire a 39 viszonyul a 60-hoz. Majdnem kétszer ennyi fps-t kéne összekaparnom.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #665 üzenetére
De, megy.
Vannak persze hibák, meg grafikai bugok, de megy. A gond az, hogy nagyon kevés hozzá a gépem, szaggat mint állat.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #646 üzenetére
Graphics alatt maradhat a GSdx, ha tud a procid nagyobb SSE-t, akkor válaszd azt.
Hang ha van, akkor maradhat az alap, ahhoz nekem sem kellett nyúlnom (bár nekem az SPU-X volt ott alapból).
Cdvdrom a Linuz-t válaszd (ez ismeri fel az ISO-kat).
Többihez nem kell nyúlni nagyon, még a Plugin és a Bios directory-kat érdemes megadni, ha magától nem ismerné fel.
Bios-nál meg amilyen játékot használsz. NTSC-snél USA bios legyen, PAL-osnál meg európai (bár ez sem aranyszabály).Analóg pad gyorsaságot nem tudom, nekem nincs a gamepadomon analóg kar, de ahogy látom, nem nagyon lehet, max talán játékból.
Amúgy ha felmész az emu honlapján a fórumba, rákeresel a játékra amit szeretnél belőni, általában találhatsz beállításokat.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #644 üzenetére
Mondom én, hogy rosszat próbálsz.
Configuration menü, Configure, First Controller-nél válaszd ki a LilyPad-ot, alatta Configure..., Pad1, és innen már látni fogod. Kattintasz, gombot hozzárendelsz.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #641 üzenetére
Sejtem mit mondasz, de csinálj már egy képet pls, hogy melyik Pad plugint próbálod belőni. Mert a LilyPadnál külön lehet mindkét analógot nyomkodni, míg a másiknál nem (és szerintem te ezt próbálod).
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #635 üzenetére
Ha belőtted a gombkiosztást, onnantól ugyanaz mint rendes PS2-n. Gondolom játékon belül lehet állítani.
MOD: Szerintem te nem a LilyPad plugint akarod belőni (ami szintén érkezik alapból a letöltött 0.9.6-tal).
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #632 üzenetére
Config, Controllers, Pad1, kattintasz, gombot nyomsz. Elég egyszerű (ha a LilyPad-ot használod).
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #628 üzenetére
Configuration-nél, a Cdvdrom almenüben válaszd ki Linuz Iso cdvd 0.8.0.-at. Ezután File menü, Run CD/DVD és már tallózhatód is az ISO-t (ne mountold be sehova, csak simán az ISO-t).
-
Viktor77
titán
Mindketten a legújabb verzióval próbálkoztok és a legújabb DirectX-szel?
MOD: [link] Az Okamiból van változat ami simán játszható.
Viszont a Tomb Raider egyáltalán nincs a listán. -
Viktor77
titán
Sajnos az én gépemet fullra megeszi az emu, kevés már hozzá.
-
Viktor77
titán
Ide írom, mert nem nagyon találok PS1 emus topicot, és hátha valaki játszik ezzel is.
Megszereztem a Tomb Raider 1-2-t. Van melléjük fullos 1.7.0-ás ePSXe. A 2-ben odáig jutok, hogy a videó az elején lemegy, options oké, majd mikor az útlevélben megnyomom hogy New game, akkor fekete kép. Az 1 meg alapból fekete kép, nem jutok semeddig.
Van ötlete valakinek? -
Viktor77
titán
Ha jól látom, ma jelent meg a 0.9.6.-os verzió.
-
Viktor77
titán
Két hsz-edet töröltem. Vedd figyelmeztetésnek.
1. Mint az az első hsz-ből is kiderül, a biosok nem legálisak, így azokat sem letölteni, sem a itt a fórumon kérni nem lehet (Alapelvek, amit elolvastál mikor regeltél).
2. És még mindig az első hsz-nél maradva, nem véletlenül tettem be a plugin-ok linkjét. Onnan csak le tudod tölteni. -
Viktor77
titán
válasz
odgeviper5 #479 üzenetére
Idézlek: "PCSX2 CAN'TRUN WITHOUT THAT" Azaz, az emu nem megy bios nélkül. Szóval biztos rossz amit leszedtél.
És ha megkérhetlek (sőt...), hanyagold a caps-lock-os írásmódot.
-
Viktor77
titán
válasz
odgeviper5 #477 üzenetére
Akkor idézem az első hsz-t:
"Bios-t viszont saját magatoknak kell vadászni a neten, mert az nem legális, így linket sem adhatunk hozzá."
Nincs biosod (nem jár a letöltött emulátorral). Vadássz hozzá neten.
-
Viktor77
titán
Itt tényleg mindenki szellemi fogyatékos?
Olvassatok már legalább egy kicsit vissza! Vagy csak írni tudtok?
Komolyan mondom, nem hiszem el! Valami IQ teszthez kéne kötni a regisztrációt.
Kicsit kiakadtam, de már fáj ami ebben a tipicban folyik. Töröltem jópár kéregető hsz-t. -
Viktor77
titán
Olvassatok már az ég szerelmére!
A 26-os hsz-ben ott a link. -
Viktor77
titán
Na most álljon meg az egész topic.
Az emulátor ingyenes és legális. Ezzel semmi gond. Viszont a PS2 bios egyáltalán nem az és a játékok sem.
Így ha még egy szót (warez témájút) meglátok ezekről a topicban, azonnal zárom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest