Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Sziasztok! Segítene valaki? Tegnap szereztem be a játékot,(sajna nem eredeti,letöltött) minden kiegészítő dolgot feltelepítettem,ami az 1. hsz-ban van. De nálam is jelentkezett a hiba,amikor külön felrakott vonatot választok ki. sms blabla... Hogyan lehet a beleturkálós módszerrel berakni vonatokat,meg vagonokat? Elég ha egy érthető magyar leírás belinkel nekem valaki...
Másik. Ha pl az alföld 4 pályát akarom benyomni a game-ba,akkor miket kell letöltenem? Mert a Jadro féle HTSC oldalon elég sok dolog van,ezt töltsd le,azt töltsd le...Ráadásul úgylátom,3 patch is van az Alföld 4-hez. Pl mindegyik kell? segítség
Jah...Az Alföld 4-hez kell Acthu csomag is. de melyik? Mert van személyvonat,személykocsi,tehervagon... Melyik kell?
Új hozzászólás Aktív témák

- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Másik. Ha pl az alföld 4 pályát akarom benyomni a game-ba,akkor miket kell letöltenem? Mert a Jadro féle HTSC oldalon elég sok dolog van,ezt töltsd le,azt töltsd le...Ráadásul úgylátom,3 patch is van az Alföld 4-hez. Pl mindegyik kell? segítség