Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Sziasztok! Segítene valaki? Tegnap szereztem be a játékot,(sajna nem eredeti,letöltött) minden kiegészítő dolgot feltelepítettem,ami az 1. hsz-ban van. De nálam is jelentkezett a hiba,amikor külön felrakott vonatot választok ki. sms blabla... Hogyan lehet a beleturkálós módszerrel berakni vonatokat,meg vagonokat? Elég ha egy érthető magyar leírás belinkel nekem valaki...
Másik. Ha pl az alföld 4 pályát akarom benyomni a game-ba,akkor miket kell letöltenem? Mert a Jadro féle HTSC oldalon elég sok dolog van,ezt töltsd le,azt töltsd le...Ráadásul úgylátom,3 patch is van az Alföld 4-hez. Pl mindegyik kell? segítség
Jah...Az Alföld 4-hez kell Acthu csomag is. de melyik? Mert van személyvonat,személykocsi,tehervagon... Melyik kell?
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Másik. Ha pl az alföld 4 pályát akarom benyomni a game-ba,akkor miket kell letöltenem? Mert a Jadro féle HTSC oldalon elég sok dolog van,ezt töltsd le,azt töltsd le...Ráadásul úgylátom,3 patch is van az Alföld 4-hez. Pl mindegyik kell? segítség