Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Sziasztok! Két hónapja vettem egy kicsit jobb (játékra alkalmas) gépet,és windows 10-et kapott. Szembesültem vele,hogy a régi játékaim nem futnak,sosem volt 10-em... Emiatt Steam-en kezdtem el játékra vadászni,de amit elkezdtem,kicsit unalmas lett. Most rátaláltam erre,de elég lehangoló hogy ilyen rég volt itt beszéd.... ??? MSTS kell mindenképpen alapnak ha jól értem,arra lehet esetleg open rails-ot pakolni... Telepítőt honnan? Mármint MSTS... Az 1 hsz-ban a linkek halottak. Hol kezdjem ha érdekel a játék?
-
Foose
addikt
Aham,értem. Most nézem,hogy a 29. hozzászólásban volt olyan hogy actHU járműcsomagok meg máv hangok. Ezek közül van amit célszerű felrakni? Akkor ezt az alföldet meg előkaparom,ha jól látom 6-os verziót keressek... Gondolom a járműcsomag csak a látvány...
Jah,nem vagyok nagy vonatos,mert az elmúlt pár évben nem volt rá módom. De alapvetően szeretem a vonatozást. -
Foose
addikt
Sziasztok! Kezdő vagyok a dologban,az 1. hsz-ban talált dolgokat felraktam.
Hogyan tovább? Gyenguci gépem van,ami "csak" szebb látványt nyújt és nem fontos,az nem kellene. Agyon tuningolni sem akarom a játékot.
Látom ez az Alföld 6 mindenhol ott van,ami MSTS
Ezt célszerű felrakni? Vagy egyenlőre ne tegyek fel semmit,próbáljam a játékot így? 
-
Foose
addikt
Hát ez az átnevezős dolog nem megy,pedig egyszerűnek tűnik. Átnevezem a con fájlt a leírás alapján,de utána mit kell még? Az az sms miújság hiba hogy lesz javítva?
-
Foose
addikt
Oh... Ez kell nekem a vonatok-szerelvények játékba töltéséhez? [link]
-
Foose
addikt
Sziasztok! Segítene valaki? Tegnap szereztem be a játékot,(sajna nem eredeti,letöltött) minden kiegészítő dolgot feltelepítettem,ami az 1. hsz-ban van. De nálam is jelentkezett a hiba,amikor külön felrakott vonatot választok ki. sms blabla... Hogyan lehet a beleturkálós módszerrel berakni vonatokat,meg vagonokat? Elég ha egy érthető magyar leírás belinkel nekem valaki...
Másik. Ha pl az alföld 4 pályát akarom benyomni a game-ba,akkor miket kell letöltenem? Mert a Jadro féle HTSC oldalon elég sok dolog van,ezt töltsd le,azt töltsd le...Ráadásul úgylátom,3 patch is van az Alföld 4-hez. Pl mindegyik kell? segítség
Jah...Az Alföld 4-hez kell Acthu csomag is. de melyik? Mert van személyvonat,személykocsi,tehervagon... Melyik kell?
Új hozzászólás Aktív témák

- Cyberpunk 2077
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jah,nem vagyok nagy vonatos,mert az elmúlt pár évben nem volt rá módom. De alapvetően szeretem a vonatozást.
Látom ez az Alföld 6 mindenhol ott van,ami MSTS