- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Milyen egeret válasszak?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eskuel
újonc
Szia,
sajnos ez egy kapott anyag. Nem én készítettem. És ez csak egy példa volt. Tul.képpen a neten kommenteket (sorok) és kommentelőket (oszlopok) kell számolgatnom. Annyi sorom van, ahányszor kommenteltek egy kommentre. Ha a kommentelő az adott témához szólt, akkor kapott egy 1-es értéket.
Nekem arra lenne szükségem, hogy az összes kommentelő összes kommentjét megszámolja. Tehát kommentenként lássam a kommentelő dbszámát minden egyes kommentre.
Remélem, érthetően fogalmaztam. És ha tényleg triviális, akkor bocsi... majd veszek leckéket... most még nagyon zöld a fülem -
MrSealRD
veterán
Ja, igen...
Honnan tudom melyik változatot kell választanom?
Már korábban is jöttem hasonlóval....egy adott szoftver mögé kellene db. A db userek száma 1-3 közöt mozognak jó esetben de ebből az egyiket egy alkalmazás használná, amin keresztül 100-200 ember tolná bele az adatot... -
Jeti1
tag
Arra gondolok, hogy mondjuk valami gond van az msdb adatbázissal, a dbcc checkdb parancs több érdekes hibaüzenetet is vissza ad. Tegyük fel az ütemezett feladatokat nem tudom megnyitni, szerkeszteni és még egyéb finomságok. Természetesen le lehet törölni az instance-t és akkor megszünnek a rendszer adatbázisok, így az msdb is, aztán újra létrehozhatom az instance-ot, az adatbázist és a jobokat. Ha van mentésem, akkor az msdb adatbázis egy régebbi állapotát is visszatölthetem. Ezzel tisztában vagyok.
Inkább az érdekelne, hogy az instance törlése és létrehozása, valamint a konkrét adatbázis visszatöltése mentésből varriációk helyett van-e valami alternatíva. Mondjuk valami olyasmi alternatíva, ami bizonyos hibákat önmagától kijavít, rendbe rak, egy olyan parancs, amit kevesen ismernek, de jól használható egy ilyen helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest