Új hozzászólás Aktív témák
-
eskuel
újonc
megcsináltam, mükszik. teli volt szeméttel a db, ezért állandóan hibaüzit küldött. Letisztitottam, most már fut amit írtam.
-
eskuel
újonc
Szia,
sajnos ez egy kapott anyag. Nem én készítettem. És ez csak egy példa volt. Tul.képpen a neten kommenteket (sorok) és kommentelőket (oszlopok) kell számolgatnom. Annyi sorom van, ahányszor kommenteltek egy kommentre. Ha a kommentelő az adott témához szólt, akkor kapott egy 1-es értéket.
Nekem arra lenne szükségem, hogy az összes kommentelő összes kommentjét megszámolja. Tehát kommentenként lássam a kommentelő dbszámát minden egyes kommentre.
Remélem, érthetően fogalmaztam. És ha tényleg triviális, akkor bocsi... majd veszek leckéket... most még nagyon zöld a fülem -
eskuel
újonc
nemér! elcsúszott a táblám. Szóval a filcímek a rekorsorok, a kommentelők az oszlopok
-
eskuel
újonc
Sziasztok,
lenne egy MS SQL-es kérdésem:
van egy táblám filmcímekkel és kommentelőkkel. Meg kellene számolnom, hogy egyes filmre ki hányszor kommentelt.
valahogy így néz ki:
józsi gizi peti géza
piroska és a farkas 0 1 1 0
piroska és a farkas 1 1 1 0
piroska és a farkas 0 0 1 0
farkasember 1 0 0 0
a 3 kismalac 0 0 0 1
a 3 kismalac stb....annyi filmcím sor van, amennyiszer kommenteltek
Nekem arra lenne szükségem, hogy a filmcímek csak 1x szerepeljenek és a kommentelőknél lássam, hogy hányszor kommenteltek.
így:
józsi gizi peti géza
piroska és a farkas 1 2 3 0
farkasember .....
valakinek vmi ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged