Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeti1
tag
Arra gondolok, hogy mondjuk valami gond van az msdb adatbázissal, a dbcc checkdb parancs több érdekes hibaüzenetet is vissza ad. Tegyük fel az ütemezett feladatokat nem tudom megnyitni, szerkeszteni és még egyéb finomságok. Természetesen le lehet törölni az instance-t és akkor megszünnek a rendszer adatbázisok, így az msdb is, aztán újra létrehozhatom az instance-ot, az adatbázist és a jobokat. Ha van mentésem, akkor az msdb adatbázis egy régebbi állapotát is visszatölthetem. Ezzel tisztában vagyok.
Inkább az érdekelne, hogy az instance törlése és létrehozása, valamint a konkrét adatbázis visszatöltése mentésből varriációk helyett van-e valami alternatíva. Mondjuk valami olyasmi alternatíva, ami bizonyos hibákat önmagától kijavít, rendbe rak, egy olyan parancs, amit kevesen ismernek, de jól használható egy ilyen helyzetben. -
Jeti1
tag
Állított már valaki helyre sérült MSDB adatbázist? Érdemes vele vesződni vagy inkább egy SQL Server újratelepítés? Van, aki ezt mondja, van aki azt, nekem nincs ebben tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest