Hirdetés
Aktív témák
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi problémámmal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni:
Vettem egy ASUS EEE 1005HA-t és az a gondom, hogy az MSN-en hang vagy videóhívás esetén akadozva hallom a másik felet. Ő tökéletesen hall engem, illetve a videón is látjuk egymást. Kipróbáltam a dolgot két egymás melletti géppel is, és azt vettem észre, hogy abba az irányba, amivel a probléma van, nem csak akadozva, hanem késve is hallom a hangot. Vagyis ha a másik gép mikrofonjába elmondok egy mondatot, akkor miután elmondtam, csak utána hallom az eee pc-n nagyon rossz minőségben. A másik irányba real time megy a hang.
Egy SMC routerrel vagyok fent a neten, wifivel és kábellel csatlakozva is ugyanez a jelenség. Nem hiszem, hogy routerrel lenne a gond, ugyanis másik notebookkal csatlakozva nincs ilyen gond.
Azt is próbáltam, hogy leszedtem az Messengert és feltettem a legújabbat, de maradt minden a régiben.
Jah, és csak a messengernél van ez, a Skype például hibátlanul működik.
Egyszerűen nem értem mi lehet a gond.
Lehet, hogy valami hardveres hiba?Van valami tippetek, hogy mi lehet ez?
Köszi szépen!
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest