Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Igaz hogy nem egy Wind, de mondjuk árban is van (tudom tudásban is) nem kis eltérés
34.900 vs. 89.000FtÉn azért vettem mert gondolkoztam hogy összedobok egy letöltőgépet (atomos alaplap stb..)
De ez a kisgép most olyan áron volt elérhető, amire azt mondtam hogy megéri megvenni, ennyiből talán meglenne egy kis asztali gép is amihez monitor is kell+hely ahová teszem
(+fogyasztás ugye) és a kisgép fogyasztása maximum 22W (a mai villanyárakat figyelembe véve jónak mondható) és ez mellett könnyű és ha akarom hordozható is, ha valahová megyek üzleti útra viszem magammal és útközben is online tudok maradni, ami azt jelenti hogy elég gyorsan visszahozza az árát 
Ez mellett egy Wind vagy nagyobb Asus még mindig a tervek között szerepel

eLioT84
Privát ment!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kompakt vízhűtés
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 200db Teszteletlen laptop - lista nélkül
- Dell Latitude 5480, 14" HD kijelző, i5-7300U CPU, 16GB DDR4, 500GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 430 G5, 13,3" FHD kijelző, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(+fogyasztás ugye) és a kisgép fogyasztása maximum 22W (a mai villanyárakat figyelembe véve jónak mondható) és ez mellett könnyű és ha akarom hordozható is, ha valahová megyek üzleti útra viszem magammal és útközben is online tudok maradni, ami azt jelenti hogy elég gyorsan visszahozza az árát