Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen processzort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
balfek
tag
Sziasztok - segítséget szeretnék kérni!
van egy wind u100-asom, realtek 8187se wlan belső kártyával, s nekem a hálókártya beállításainál nincs olyan, h. "channel plan"... azaz most FCC-n van, ami csak 1-11 wifi csatornákat között engedi, de kellene 12-13 sáv is...pl. ETSI
szóval tud valaki esetleg egy tippet adni, h.mit csináljak?
köszi előre is -
balfek
tag
sziasztok!
van egy wind u100-asom, realtek 8187se wlan belső kártyával, s nekem a hálókártya beállításainál nincs ilyen funkció, h. "channel plan"...
most FCC-n van ami csak 1-11 között engedi, de kellene 12-13 sáv is...pl. ETSI
szóval tud valaki esetleg egy tippet adni, h.mit csináljak?
köszi előre is -
balfek
tag
hali,
az "msi live update utility 4" használható az u100-hoz?
-
balfek
tag
ja, és mi az az "egygombos turbo"? keresgettem a biosban, de nincs...
a cpu-z szerint a biosom:
AMI 4.6.3 (2008/6/26) -
balfek
tag
válasz
BloodRay
üzenetére
köszi, rákérdezek akkor az albanál...
viszont újratelepítettem külső optikairól - és láss csodát!!!
műxik a kamera, aksi nem merül kikapcsolt állapotban, vinyo se kattog annyira...
a fene érti...ill. 1 tippem van: amikor a boltban újratették először, AHCI kikapcsolt állapotban volt, mikor bekapcsoltam ezután, kékhalál induláskor. akkor azt mondtam, hogy nem érdekel - de most nem felejtettem el, hálist
egyáltalán lehet az AHCI-nak köze ezekhez a bajokhoz?(mikor megkaptam valami gyári tesztkörnyezet volt rajta, xp pro-val...először a boltos azt modnta, h. örüljek neki
kb 2 hóanp múlva csak rávettem, h. azért jó lenne a saját jogtiszta xp home-ommal
kis fenyegetőzés a végén, aztán simán ment, egészen 1 héttel ezelőttig. ) -
balfek
tag
ajaj, nagy balfék vagyok én...asszem, ezzel a dologgal jobb lett volna a gari lejárta előtt foglalkozni, ugye?
tényleg ilyenkor mi van? már így kaptam, nem tűnt fel - ez olyan "már benne volt a hiba vásárláskor"-ügy lehet?
kösz a tippeket, a wifit kipróbálom.
a vinyó hangos (legalábbis számomra annak tűnő) kattogása kapcsán vkinek hasonló élménye volt-e?
-
balfek
tag
hali,
olvasgatva itt a hsz-eket, egyre inkább úgy érzem, vmi kakibb u100-ast kaptam...
- a wifi gázos: még az winfos alap wifi kezelőjével is...
- a vinyó kicsit kattog, mintha túl hangosan hallanám, ahogy elemeli a fejet...- a hálózati ügyek meg...gyakran nem enged be wifin át az asztali gépemre (ok, az xp pro, ezen meg xp home van - de ez gond lenne?) vmi jogosultsági problémát emleget olyankor...
de a legújabb idegeskedni valóm a legtutibb: - nektek az aksija (3cell) kikapcsolt állapotban is merülget? 100%-ról kb 5 órás kikapcsolt állapot alatt elveszti 30%-át, ha egy napig "békén hagyom " teljesen lemerül...ez normális?
a fene, a fene
-
balfek
tag
sziasztok!
nekem s van egy msi wind-em, s van 2 problémám: a webcam és a wifi
1, úgy tűnik behalt a webcam...
az eszközkezelőben tesztelem, ott műxik
be van kapcsolva (világít fent), viszont képeket nem vesz, a bison webcam programmal se műxik. mi lehet a gond?2, a wlan-wifi hálózat se az igazi - rengetegszer kiír valami ilyesmit:
"nincs jogosultsága belépni erre a gépre"
majd pár perc után újra megy...
hálón át nézek egy filmet - kiakad, megy a másodperc tovább, de a kép odafagyott.
mi lehet a gond?
heeeeeeelp!!!!

-
balfek
tag
sziasztok!
bocs, hogy új témát kezdenék, de kíváncsi lennék a tapasztalataitokra, hogy mennyire melegszik a kicsike?

a SIW szeint: ACPI: 47 C kb - amúgy ez mi?
Atom n270: core0: most 68C (fut a firefox), de volt már 80C is...szerintetek visszavigyem? nem túl meleg ez?
nektek mik a fenti értékek?(kicsit félek,h. valami gázost kaptam...ezen nem is volt recovery partition, előre telepített xp pro volt rajta, testuserrel...gondolom valami letesztelt gépet kaptam?
) -
balfek
tag
halihó!
az normális,. h. egy video lejátszásánál a windemben a proci 78-80 C-re fut fel???

Video: DIVX 384x288 25.00fps 653Kbps [Video 0]
Audio: MPEG Audio Layer 3 32000Hz mono 56Kbps [Audio 1] -
balfek
tag
hajbeszépisjazélet
wind-emet simogatom szemmel
(de ezt még a régi hp-ról írom)szóval arra lennék kíváncsi, h. akinek már megvan a windje, tapasztalatok az akkuidőről?
nekem kb 2 - 2,5 óra, max. - ez jónak számít?OFF: (nx7400-esem mostanában min. fényerőn 4,5 óra maxon 3,5 órát becsül)
-
balfek
tag
na, ezt már a birodalmi feketéről írom - minden megy rajta aminek kell, szuper a kicsike

de
van egy kis problémám - már megint:a cpu-z azt írja ki, h. ATOM 230, s nem azt h. ATOM n270???
"A hordozható gépekbe az Atom N270 processzort és mellé a 945GSE chipsetet szánják, míg az asztali konfigurációkba a kevesebb energiatakarékossági funkcióval ellátott Atom 230 processzor, illetve a 945GC alaplapi vezérlő kerülhet."
http://prohardver.hu/hir/uj_korszakot_nyit_az_intel_az_olcso_gepek_szegmenseben.htmlna, akkor most mivan?
-
balfek
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ok, nem nyugtattál meg, de meglátjuk.
na, következő problémám (bocs a többiektől

szval most már 3 gép van a lakásban, wifi, viszont csak a hp laptopom és az amd-s asztaligépem látja egymást, ill. a wind-hp is megvan már, de az istenért nem tudom rávenni a windet, h. az amd-st is lássa???!!! -
balfek
tag
válasz
NightLord
üzenetére
hát F3-ra semmi..
feltettem az újwlan drivert - hát, nem tom, mi van...
valami "windows 98 startup menu" screen jön be F11-re , 3 opció: pretest, burnintest, final test
mindegyik után kiakad, valami lan test failed, stb. nem tudok már bebutolni se...(az 5 recovery dvd megoldódott: nyelvek - román, szerb, magyar, stb. szval a recovery dvd ok)
-
balfek
tag
halihó,
na mától már én is boldog
wind-tulaj lettem! (globalpc-től rendeltem)
neki is estem az összepakolásnak - 1-2 dolog furi:
- rajta volt előtelepítve egy XP Pro 2002 SP3, nem xp hun vminek kellene ott lennie?
- vmi NBTest-nek lett regisztrálva...ez mi a nyű? pl. ha átírom a nevemre, akkor a windows update nem fog enegedni???
- néha kicsit KLATTYAN benne vmi - sztem a vinyó - más tapasztalt már ilyet?
- nekem a legmelegebb a OPŐÚÉÁ környékén - másnál hol melegszik? (
- WLAN nem tuom beállítani, mintha itt olvastam volna, h. frissítást ajánlanak többen - MSI oldalán látható driver jó? látható
- nekem 3-felé lett particionálva a vinyo, de sehol nem láttam xp cd-t, csak valami XP recovery DVD-t for XP HOME SP3-ra!!!!heeelp

-
balfek
tag
kezd úgy kinézni ez a topic, mint amikor sorban állnak az emberek, s csevegnek, várva a bolt nyitását (ó, anno amikor még banánért álltunk sorba
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
kb 2 hóanp múlva csak rávettem, h. azért jó lenne a saját jogtiszta xp home-ommal 
(de ezt még a régi hp-ról írom)
wind-tulaj lettem! (globalpc-től rendeltem)