Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
miniapu
tag
PLacc, Téged normálisabbank hittelk annál, minthogy most te is beállsz a köpködők sorába. Fejezzétek be ezt!
Nem vagyok azonos senkivel sem csak önmagammal!
Meg mertem jegyezni, hogy a Wind-fanok becsapják az ide látogató tanácskérőket. "ezt is tudja, azt is tudja" Ahogy az már lenni szokott, érvek hiányában most az érvelőt támadják személyében. Nem fogok visszaütni. Értelmetlen lenne. Én valós információt adtam. Minden igaz amit írtam. Aki meg itt össze-vissza hazudozott arról úgyis mindenki tudja, hogy semmit sem ér a szava. Akkor minek bántanám még én is?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1 humoros
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ROG Strix G533QR 15.6" QHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP laptop i5, 8GB, strapabíró katonia szabvány, rengeteg port
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs