Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
FPéter
aktív tag
válasz
miniapu
üzenetére
"Leírtam, nemhogy nem dugom rá, hanem semmire sem hasznáom a Windet, mert minek ha van valóban használható felszerelésem és ki sem teszem a lában a szobámból."
Ebben az esetben felmerül a kérdés, hogy ha semmire sem használod, akkor
a) minek vetted
b) miért követed ezt a fórumot
c) honnan van ilyen fene nagy tapasztalatod a gép általad vélt korlátaival kapcsolatban? Amik kétségkívül léteznek, de feltűnően nem vágnak egybe a te véleményeddel. Szóval aki itt félrevezethet egy leendő Wind vásárlót, az éppenséggel Te vagy.Mellesleg kipróbáltam 1920x1200-ban és nagyon szépen ment az Aero is!
-
kelzsoca
félisten
válasz
miniapu
üzenetére
Ezen a ponton már világos a szándékod. Személyeskedéssel, uszítással történő topikrombolás. Kezet foghatsz kelzsoca haveroddal. Már ha nem egy fikanickje vagy....
Moderáááááááááááátor kerestetik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na jó elárulom hogy az összes eddigi itt megszólalt emberke én vagyok, egyszerűen unatkozom és naponta több száz hozzászólást írok mindhárom fórumba (persze egyedül nem megy így a veresegyházi asszonykórus is besegít

-
p3z
csendes tag
válasz
miniapu
üzenetére
"Egyáltalán képes lenne meghajtani az 1920-as felbontást elég gyorsan?"
Igen képes rá. 2D graf szinte semmit nem igényel, csak a csicsás effektek. Amúgy is erős volt a gyanúm, hogy a fele amit írsz kitaláció, de abban most már biztos vagyok, hogy nincs Winded, mert akkor kipróbáltad volna...
"Szerintem nem kellene hülyíteni az ide betérő, tanácsot kérő embereket. Miért nem lehet realisztikusan beszélgetni a Windről? Miért kell folyton tulzásokba esni?"
Szerintem meg:
- nem látom, hogy ez a része a hozzászólásodnak hol kapcsolódik az enyémhez, ugyanis abban nem volt szó a Windről közvetlenül.
- a legtöbb sületlenséget Te hordod össze itt, ez alatt értem a túlzásokat és a realitástól való elszakadást."Kinek jó az ilyesmi?"
Unatkozó, napi 23+ bejegyzést gyártó, mellébeszélő flame-huszároknak?
-
p3z
csendes tag
válasz
miniapu
üzenetére
Jelentkezzen az aki otthon nem kötötte/köti rá a noteszgépét (15,4') külső monitorra...
Továbbát l. Sok időt spórolhatunk egy nagyobb monitorral:
"A kutatók megállapították, hogy a 24 hüvelykes kijelzővel dolgozva 52 százalékkal gyorsabban végezte el a tesztalany ugyanazt a munkát, mint a 18 hüvelykesen"
-
stefanitsr
senior tag
válasz
miniapu
üzenetére
Bizony, ps CS3 elég jól le van programozva, a lényeges képrészletek ugyanúgy kinagyíthatóak 100%-ra, mint bármely másik géppel.
LR-ben le kell csukogatni az eszköztárakat és máris megfelelő területet nyer a fotó. LR-hez már kicsit határeset, főleg raw megnyitáshoz a hardware de a várakozási idők kivárhatóak. PS repül rajt.
-
Alukard
senior tag
válasz
miniapu
üzenetére
Látom, csak az első 3 szó jutott el hozzád...
Nézd meg jobban a piacot.... minden noti/lapy/netbook/mobil eszköz a kompromisszumról szól... csak mindíg más témában... súly/teljesítmény, teljesítmény/melegedés, súly/melegedés,...
És senki sem az mondta, hogy erre találták ki/kell használni, hanem azt, hogy használható erre is... aki meg nem tud annyira gondolkodni, hogy rájöjjön, hogy ez kicsi neki az meg ne is vegyen gépet magának, mert fölösleges neki.Ezért is van az, hogy ha imserősöm gép vásárlás elött áll inkább leülök vele beszélgetni és segítek neki eldönteni, hogy milyen gép kategória is lenne jó neki.
-
Alukard
senior tag
válasz
miniapu
üzenetére
Kompromisszumok? Igen vannak! És ha mondjuk foto szerkesztésről lenne szó valószínű, hogy nem ez lenne az elsődleges választásom, de a szükséges dolgok jelentős részét (kivágás, filterek, retusálás, auto balance, stb) igen is használhatóak... én CADkey -t és autoCAD et is használok rajta (igen az AutoCAD 1 kicsit szaggat), de használható, és ha gyorsan kell/helyben akkor meg kit érdekel? hozzá vagyok szokva, hogy minden helyben kell és nem azért járok edzésre hogy a 1 bőhőm 19"os gépet egész nap cipeljek...
Valóban (szépen) látod amit látni akarsz?
Ez 1 nagyon relatív rész... és nem kéne feszegetni... az amit látsz legalább 3 változótól függ, és ez csak a szokrosára növekszik ha még 1 embert bevonsz...
-
FPéter
aktív tag
válasz
miniapu
üzenetére
Miért, én gyakran 1680x1050-ben használom, persze külöső monitorral, billentyűzettel és egérrel. Paint Shop Pro X2 nagyon szépen fut rajta és lehet vele retusálni is. Filmnézéshez is szuper így(DVD, 720p, DivX....), meg mindenre, ami ez alatt helyezkedik el teljesítményigényben. El tudnám képzelni, hogy ezen dolgozzak ugyanígy.
Persze 2 giga rammal és valami külső fájltárolási lehetőséggel.
-
reden87
tag
válasz
miniapu
üzenetére
Egyrészt nincs megbontva a gar, másrészt 5000-el olcsóbban adom mint a vételár (a 120 GB-os winyó nem utólag lett bele rakva, hanem ez gyárilag ekkora.. [link])
Harmadrészt nem mindenki tudja elszámolni a számlát, Rgó sokaknak mindegy hogy saját néven van vagy sem, a lényeg hogy a gar. teljes értékű..Amúgy szerintem meg a használt is viszonyítás kérdése, én mit meg nem adnék ha Vaterán sok ilyen aukció lenne, hogy kicsit olcsóbb de teljesen hibamentes, és szinte nem is volt használva. (amúgy ha nem tetszik nem kell kommentálni..)
-
hanee
senior tag
válasz
miniapu
üzenetére
Egyébként nem "fecsélrelném" rá az időmet, de nem lehet kapni itthon (sőt lehet, hogy sehol) olyat, amit én szeretnék. Én azt szeretném, hogy legyen 1 db komplett táska, amibe nem csak a notit tudom beletenni, de az egyéb cuccaimat is. Tehát pl. egy szélességben és hosszában akkora táska, mint egy nagy noti táska (rendes vállpánttal meg minden), és belül külön olyan rekesz, ami kimondottan egy ilyen kis notebook hordozására alkalmas (bélelt, stb).. Az nekem nem jó ha külön kistáska és bele a noti azzal a táskámba, mert nő vagyok, és a táskám tele van olyan kacatokkal, amiket fehérember nem hord magával és amik megnyomnák, stb.. Szóval lehet, hogy elmegyek majd anyagot venni a nagykerbe..
Multkor úgyis láttam valami bútorszövet anyagokat kirakva.. -
hanee
senior tag
válasz
miniapu
üzenetére
Szerintem ezek a kategóriák már kezdenek kicsit elmenni a "nekem van jobb NETbookom és villogok vele a suliban meg a haverok előtt" irányba, mert - de ez csak az én véleményem! - azok a felhasználók, akiknek tényleg szükségük van egy hordozható és picike notebookra, az ilyen teljesítménynek és kategóriának a felét sem használják ki..
Ez a saját véleményem, nem szeretnék vele hosszú vitát vagy ilyesmit indítani, lehet, hogy más máshogy látja..hanee
-
kelzsoca
félisten
válasz
miniapu
üzenetére
Mondjuk neked mint "gyűjtőnek" el fog férni a Wind is otthon

Esetleg ha veszek valami gépet cserélhetünk is egy időre

Nekem mindenképpen kell lassan valami gép, igaz nekem dolgozni kell, szóval az árát elég hamar vissza is hozza majd

FPéter
Nem az 1.08-as BIOS-t akartad mondani? (vagy azt még nem javították ki?)
-
Alukard
senior tag
válasz
miniapu
üzenetére
Mivel a rejtett partíció nem read-only ezért 1 félbesikerült telepítés miatt sérülhet a tartalma, ergo ha elmegy a villany és mivel nem CDről indúl a telepítés ezért sérülhetnek a fájlok.
Az nem a gyártó hibája ha a júzer nem körültekintően végzi a telepítést és nem látom indokát 1 recovery partíciót visszaállító recovery partíciónak, felkészülve az ilyen eshetőségekre...Bár a PDs 5let az tetszik

MÁS: Sorry, hogy hagytam korábban kérdést (GPS és a Wind) megválaszolatlanul, de nem voltam gépközelben...
A megvalósítás a következő volt nálam (HTC Polaris, Wind):
Telepítettem mind a PDAra és a Windre a Franson GPSGate nevü progit, belőttem a PDA-t, hogy adjon GPS jelet ActiveSyncen keresztül, a gépet meg úgy, hogy ActiveSyncen keressen jelet... iGo val megkerestettem a jelet (Autodetect), megtalálta és működik a mai napig.PNAval nem tudom mi a helyzet, olyanom nincs. A sebességre meg nincs panaszom, nem ment rosszabbúl mint a PDAmon.
-
kelzsoca
félisten
válasz
miniapu
üzenetére
"Először is, mi az hogy csak egyszer kezdhetem el? Miért nem akárhányszor? Semmiféle technikai okát nem látom ennek a korlátozásnak. Ergo: ez bizony a gyártócég hibája."
A dolog lényege hogy hibás lett a telepítő, mivel hirtelen megszakadt, ezért hiába is kezdte ujra, nem tudta indítani a telepítést! (olyan lehet ez mint amikor firmware-t frissítesz mondjuk egy alaplapon és elmegy az áram)
Ez egy annyira ritka jelenség hogy még sehol nem olvastam még a külföldi nagy fórumon se hasonlót!
-
efem
tag
válasz
miniapu
üzenetére
azert ezzel veszekednek egy sort, nekem mind3 gepen vista van (igen a winden is, csak hogy ON legyen) betonstabil, heteket is elmegy, és egy sw eldöglése nem rántja magával az egész OS-t (es kékhalát se láttam még csak SATA driver nemléte miatt) és winden a 720as hd is akadásmentesen fut vista alatt.
Viszont próbálta-e valaki még rajtam kívül Campus-os dvd-vel felrakni a vistát, és tapasztalt e "bios licenszelési problémát" esetleg az újabb verzióju BIOS orvosolja-e a problémát? -
phpmoli
tag
válasz
miniapu
üzenetére
huu, nagyon off, de kinat nem szabad lebecsulni, dobbenetes, hogy meg egy ilyen olimpia utan is tarthatja magat az a nezet, miszerint kina vackokat gyart. kina azt gyartja, amit kernek tole: ha olcsot, akkor szar lesz, mas kerdes, hogy ezt megis dragan adjak el a nyugati vallalatok, mert igy meg tobbet kereshetnek. a kinai belso piacra onmaguknak a kinaiak tokeletes minosegu arut termelnek, ami mar reg sokkal jobb, mint barmely kanadai vagy belga gyar minosege.
Mert ha mindent kína csinál, mit fogunk csinálni például mi?
nyugdijasan ulunk otthon. de ez miert baj? a gyengebbet eltapossak, igy van ez rendjen. mutatni kellene valamit, dehat europa regota nem tud.
-
Octi
aktív tag
válasz
miniapu
üzenetére
[OFF]Kedves Fórumtárs!
Egy fogalom: Nemzetközi Garancia
Normális gyártó, normális termékét kell megvenni kint, fele annyiért mint itthon.
Én a kocsiba amcsiból vettem a JVC AVX800-as fejegységet. Akkor jelent meg itthon, 250e-től induló árral.
Kintről vámmal, ÁFA-val, postával itthon volt 125e-ből.Felhívtam a JVC Mo-ot, és megkérdeztem a garit. Közölték, hogy ha hivatalos üzletből, számlával, JVC garipapírral rendelkezik, természetesen érvényes a gar. És bármilyen hihetetlen, minden szükséges papír benne volt a csomagban.
Kint egy kicsit más a kereskedői szemlélet, mint itthon.Megjegyzem az itthon kapható termékek legnagyobb százaléka szürke import. Akkor pedig ugrott a gar, hiába itthoni vásárlás. A multik pedig pofátlanul drágák.
Persze kintről sem kell megvenni minden szemetet. Megjegyzem az öcsém 1 éve a hong-kongi dzsunka iPhone klón telóját használja, és tökéletesen működik.
Persze mindenkinek a maga döntése. Én inkább megveszem fél áron, és vállalom azt a 3-5% esélyt, hogy esetleg postáznom kell.
Aki pedig úgy gondolja, vegye meg a multitól, és fizesse ki neki azt a 300-350% hasznot.PEACE
[/OFF]Szerk: OFF-ba raktam, és befejeztem

-
Octi
aktív tag
válasz
miniapu
üzenetére
de egy notebook már szinte biztosan bukovári
Már bocsi, de ez így egy elég érdekes kijelentés. Miért is lenne tuti bukovári?
Én tudok neked mondani olyan céget, akinek a terméke itthon inkább bukovári, mint mondjuk külföldön. Egyszerűen azért, mert itthon nincs normális szervíze, kint viszont igen.
Nem csípem az ilyen általánosító, konkrét kijelentéseket. Neked mennyi gondod is volt már az ebay-en?
Bár milyen hihetetlen, de az ebay érdeke, hogy rend legyen az oldalán. És ezért tesznek is rendesen.
-
klaczi
aktív tag
válasz
miniapu
üzenetére
Sokmindent féltek Kínától, de a Microsoftot nem!
Egyetlen kütyüm van ami nem Kínai az a fényképezőgépem, pedig van itthon számtech kacat dögivel. Tehát hardver ügyben abszolút egyetértek veled, nem lehet rajta vitatkozni
Csak Magyarországon iparágak tüntek a süllyesztőbe a kínai import miatt.
Az XPimet ne bántsd, mert nem vagyok informatikus csak mezei felhasználó. Ugyanakkor nagyon tisztelem a Linoxos felhasználókat. -
Kata7806
csendes tag
válasz
miniapu
üzenetére
Vki bélyegeket gyűjt, vki műszaki cikkeket... Kinek mire telik, ugye..(persze egy bélyeg is lehet nagyon drága..)de ez semmiképpen nem baj, hiszen szinte minden embernek van vmilyen gyűjtőszenvedélye, vagy ha nincs is, akkor olyan dolog biztosan van, amihez nagyon ragaszkodik.
-
Kata7806
csendes tag
válasz
miniapu
üzenetére
Igazából folyamatosan változik, van hogy fel, van hogy lefelé "megy" a töltöttség szintje, gondolom attól függően, hogy éppen mit csinálok. De aktív használatnál-netezés, letöltés, videó, zenehallgatás, ilyesmi-jó, ha egy órát kibír. Amit kiír a töltöttségre vonatkozóan, arra tuti, hogy nem adhatunk, még megközelítőleg sem. Legfeljebb, ha csak nézegetjük...

-
kelzsoca
félisten
válasz
miniapu
üzenetére
Részemről nincs harag, miért is lenne, egyébként azért vannak a beszúrható smiley-k hogy azzal ki tudod fejezni éppen milyen mondanivalója van egy mondatnak vagy gondolatsornak, mert ugye lehet kétértelmű is!
Én teljes mértékben megértem amiről itt szó van és beszélsz és érvelsz mellette, de ezt a gondolatot nagyon sok mindenre át lehet vetíteni:
pl: a Tesco is árul 99ft-ért kenyeret és mégsem zárnak be a pékségek stb..

-
hanee
senior tag
válasz
miniapu
üzenetére
Azt történetesen nem neked címeztem, hanem Gábornak

Pont, hogy vettem a fáradtságot és megnéztem a filmjét a notinak, amit belinkeltél. Nem mindenhol látszik, de a filmben volt egy jelenet, ahol megtört a fény a notebook kijelzőjén és nem vol teljesen egyenes.. nem olyan volt mint pl. az Acer-emé, hogy látszik, hogy teljesen sík a felülete, hanem mintha egy olyan műanyaggal lenne bevonva, ami nincs is teljesen kiegyenesítve. Lehet, hogy tévedek de a filmen ez látszik!
hanee
-
rakal
senior tag
válasz
miniapu
üzenetére
Szerintem a fő probléma a gyártók részéről merül fel,ugyanis ezek az új típusú gépek teljesen tönkreteszik,kannibalizálják az "igazi" notebookok/laptopok piacát.
Magyarán ha új,olcsó netbookokat dobnak a piacra,a saját,top cuccaik sírját ássák meg,mert ha igazán a felhasználó magába néz,be fogja látni,hogy a legújabb notebook erőgépre igazán nincs szükség a céges prezentációhoz,Excel tábla futtatáshoz,stb.,ezekre untig jó a hónalj alá csapható netbook is.
Magyarán a mobil számítástechnika teljes újraértékelése várható a közeljövőben,a notebook alap/középkategória előbb-utóbb el fog tűnni szvsz.mert a netbook teljesen ki fogja váltani. -
efem
tag
válasz
miniapu
üzenetére
Megragadtad a lényeget:kompromisszumok nélkül! Nekem ez az 5. Laptopom, és egyik sem volt 12"-nál nagyobb.. Viszont ha valami már funkcióit tekintve nem elégíti ki a mezei felhasználót: pl nem tud rá percek alatt felkovácsolni egy chat programot,vagy szovegszerkesztot, akkor az funkcioit tekintve nem kielegito.
Minoseg: tortenetesen en csak azert vettem windet,mert a recsego-ropogo wcteto muanyagbol szerelt asus egyszeruen nincs rendesen osszerakva...
Es az is igaz, hogy 20-30e ft-ert mar egy olyan telefont is kapsz,amin tudsz mp3at hallgatni,bongeszni,szoveget szerkeszteni,forumozni,skype/msnezni (akar hanghivassal is!) tortenetesen egy ilyenrol irom meg ezt a postot is,ugy hivjak nokia e61 (alias szamologep)
csak hogy ON is legyen... Kivancsi vagyok mikor dobnak ki msi wind tablet editiont
-
hanee
senior tag
válasz
miniapu
üzenetére
Ez nem tényacceptálás kérdése, csak nem értem a gondolatmenetedet.
Akkor maradjunk a magnó vs. mp3 dolognál.
Ez a notebook miben jobb, mint a Wind mondjuk? Az 1 GB háttértár vs. 80/120 GB? Azt aláírom, hogy az SSD háttértár korszerűbb
Na de 1 GB? (Az első Eee PC-nek is valami 4 GB volt vagy mennyi de javítsatok ki ha tévedek).. A gagyiműanyaggal bevont kijelző? (ne haragudj de ezen nem bírok napirendre térni, engem ez egyszerűen elriaszt az egésztől, egy notebook ne hasson gagyinak).. A háza kinézetre OK, úgy néz ki mint egy átlag noti. Az említett processzor típust nem ismerem, de ha jól éretettem ez is jóval gyengébb, mint az Intel Atom procija.. de akkor nem értem, hogy miről beszélünk?Oké, az ára kedvező, de ma már jóformán ezen az áron olyan telefont lehet kapni, amiről lehet e-mailt küldeni és netezni, van rajta 1 GB tárhely (ráadásul egy 1 GB-os mini SD valami 3000 Ft), hallgathatsz róla zenét, és még szöveget is tudsz szerkeszteni rajta ha muszáj..
Ráadásul az Eee PC legelső modellje is elég kedvező áron kapható mostmár
de azért összehasonlíthatatlanul jobbnak tűnik még az is, pedig pl. nekem nem jön be mert túl kicsi.Szóval egyszerűen nem jut be nekem sehogy, ez mitől söpörné le a NETbook-ok piacát?
MOD: mert az én gondolatmenetem meg az, hogy a notebook az egy hordozható számítógép, tehát tudnia kell olyan funkciókat, mint egy számítógépnek.. pl. tehessek rá office (vagy open office-t, de az 1 GB-ra rá sem fér talán
), tehessek rá Photoshopot (vagy gimpet), tehessek rá más programokat még, amiket szeretnék, ha nekem a munkámhoz kell..hanee
-
hanee
senior tag
válasz
miniapu
üzenetére
Ne haragudj hogy ezt írom, de szerintem el vagy tévedve kicsit.
Nem minden az ár! Szerintem bizton állíthatom sok felhasználó nevében, hogy olcsó ár ide-vagy oda, nem szeretnénk olyat venni amin csak Linux használható, aminek a kijelzőjén úgy törik meg a fény, mintha valami vacak babaház-műanyag lenne és még ki tudja, min spóroltak a gépben..
Én akkor sem venném ezt meg, ha nem lenne másra pénzem. A Wind összehasonlíthatatlanul jobb ennél. Mind teljesítményben, mind felhasználhatóságában.Azt pedig szerintem nem kéne ide keverni, hogy egy korábbi technikát (magnó) felváltott az MP3, mert ez nem konkurenciát jelent, hanem fejlődést, illetve elavulást a másik oldalról. Ugyanez igaz a video vs. dvd-re, és a HDD vs. SSD-re.. csak az utóbbi technika még nem tart sehol (és egyelőre kérdéses az is, hogy eljut-e valameddig a mostaninál, bár olvasni ilyen tervekről itt-ott).
Számomra picit vicces, hogy két napja regisztráltál és ilyen halálvége-feelingben előadod nekünk több topicban, hogy ez a 90 dolláros gagyi-book majd felfalja az MSI / Asus / Acer / DELL és más notebook gyártók piacát
, akik közül néhányan egyenként is a piac jó részét birtokolják.hanee
-
kelzsoca
félisten
válasz
miniapu
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ezt nem te döntöd el.
Egy kicsit fogd vissza a stílust mert ez a fajta viselkedés itt nem jön be

ugyanazt tudja vele csinálni a felhasználó mint a többi mini-notesszel
Ezt azért egy kicsit gondold át, mert lehet rosszul gondolod, de kérdezd csak meg itt a topicban hogy az árat is figyelembe véve ezt vagy inkább mégis a Wind-et választanák mindennapos használatra az emberek!
-
rakal
senior tag
válasz
miniapu
üzenetére
Az is megy,csak ne felejtsd el levenni a szivargyújtóról,ha megálltál a verdával,mert szvsz fél óra alatt leszívja az autó akksiját...

Egyébként ilyet tényleg megéri venni(jobban,mint a 12V-ost),mert rengeteg egyéb dolgot tudsz üzemeltetni a szivargyújróról(TV,hűtőtáska,stb.).Kempinghelyzetben ideális,nemcsak az MSI Windhez és navigációhoz. -
Alukard
senior tag
válasz
miniapu
üzenetére
iGo 8 PC fönn van, Franson GPS Gate progi a gépen és a PDAn... nagyjából ennyi... nincs külső BTs GPS egységem ezért használom a PDAmét.
Ki lett próbálva normális BTs GPS 1séggel is... az iGo gond nélkül megtalálta és használta.
A pontosság persze csak a GPS egységen múlik, de tudok olyanról is aki direkt ilyen miatt vett 1 EEE 901est (azon már fut az iGo 8)
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

4498-as foleg jo! 4656-ban en is bedoltem neked 

[/OFF]
örülj neki, hogy van rá lehetőséged, hogy megvedd azt a sokmindent
), tehessek rá Photoshopot (vagy gimpet), tehessek rá más programokat még, amiket szeretnék, ha nekem a munkámhoz kell..