Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanthomee
tag
Szép csendben azért bővül a választék. Igaz hogy angol a kicsike, de azért nem semmi kis gép van már itt raktáron. Na meg persze az ára sem semmi, de lesz még ez is olcsóbb egyszer (talán)...
-
fanthomee
tag
Igen, még egyelőre drága de biztos lesz sokkal olcsóbb is ha igazából beindul a forgalmazása. Szerencsére ezt nem is kell nagyon lokalizálni, úgyhogy jöhet egyenesen KIShazánkba. Én is gondolkodtam hogy a cégnél javaslatot teszek majd, hogy a cserélendő gépeket ilyenekre váltsuk le. Csendes, elfér a monitor mellett, nem foglal helyet, irodai munkára megfelel. Igaz nincs benne cd-rom de jól nevelt user oda nem is tehet semmit!!

-
fanthomee
tag
Csak hogy adjak egy kis témát és ne fulladjunk bele a full hd-be, Wind egy kicsit másképp
-
fanthomee
tag
-
fanthomee
tag
Hali! Nekem egy 51 cm-es sík képcsöves Thomson CRT tv-m van fekete, és távirányítós. Szoktam rajta híreket nézni, meg filmeket is ha van időm. Azért én még látogathatom ezt a topikot?

-
fanthomee
tag
Nem lehet hogy ez az MM-es készlet a már korábban beharangozott új tapipaddal érkezett?
Valaki ezelőtt írta már hogy ennek érdesebb a felülete mint a korábbiaknak, meg most hogy nincs meg a beállítási menü... -
fanthomee
tag
Nem is azzal van gond, hanem utána a telepítéssel. Van úgy hogy a win valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva a telepítés után is csak a penről indul. De van hogy elsőre megy minden. Szóval szerintem csak idegeskedés az egész...
Persze ez csak a winre érvényes, a linuxék ezt már okosan kitalálták!! -
fanthomee
tag
válasz
Zola007
üzenetére
Igen olvastam, bár a linket kerestem hogy alátámasszam a mondandómat de már nem találtam sehol. Arról volt szó hogy microsofték a hivatalosan már megszűnt xp-t tovább árusítják ezeknek a gyártóknak, de megkötésekkel. Persze nem akartak elveszteni egy ilyen piacot, és átadni a linuxnak, inkább egy ilyen ajánlattal kiszúrták a gyártók szemét. Na bumm.
-
fanthomee
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Ez sajnos nem igazán egyszerű. Először is a pent bootolhatóvá kell tenned. Erre a legjobb a HP-nek egy ingyenes progija. Ezután kell rá pakolnod egy alap DOS-t, amivel boot után el tudod érni a fájlaidat. Ha ez megvan, a cd-ről az i386 könyvtárat kell felmásolni a penre, majd bebootolva a setupot elindítani. Jobb ha kölcsönkérsz egy külsős olvasót azzal gördülékenyebb...
-
fanthomee
tag
válasz
Zola007
üzenetére
Zola007: hát szerintem nem túl jó húzás az MSI-től a downgrade, inkább jobban örültem volna egy 11"-es kijelzőnek
Azt hiszem ilyenről lemondhatunk ha egy netbook kategóriás gépet olcsón akarunk vásárolni. Nem csak a gyártási költség miatt értem, hanem kedvenc Billünk megmondta, ad xp-t de max 10"-os képernyőre.
Szóval az ennél nagyobb kijelzős számítógép mát nem netbook hanem notebook így hivatalosan csak vista telepíthető. Ezzel együtt meg már elég magas lenne a bekerülési érték. Szerintem... -
fanthomee
tag
No akkor mégegyszer. Nem a 901-ével van gond hanem a 900-éval. És még ez sem biztos, csak az itteni eee-s fórumban olvashattunk arról hogy néhányan (2 user) panaszkodnak. Amúgy erről máshol, más fórumokban még csak szó sem esett. Szóval ha a 900-al netán baj van, az a 901 / 1000 szériát nem érinti, mivel a felépítésük, akkumuláturuk más mint az előző típusé.
-
fanthomee
tag
válasz
fishbone973
üzenetére
Na jó én sem úgy gondoltam hogy megvárom az összes még csak most a tervezőasztalon készülő gépet, de ahogy itt van a windnek az 1000-es, legyen egy fogdozható Apire One, mellé egy 901 vagy 904-es. És ha már ezek kezdenek háborúzni, mi vásárlók biztos hogy nem fogunk rosszabbul járni...
-
fanthomee
tag
Nem ugyanaz! A 901-ben atom proci van, és ugyanúgy néz ki mint az 1000 vagy 1000H csak kisebb. De nem mint a mostani 900 annál viszont kicsit nagyobb. No ezt jól megaszontam.
Itt egy kép: 900 vs 901 -
fanthomee
tag
No úgy tűnik a notebook.hu megelégelte a várkozást, és levette a windet a termékkínálatból.

-
fanthomee
tag
Nekem csak ezzel a wifi anomáliával van egy kis gondom.
Mivel pont ilyenre használnám (net, netes meló) azért nem mindegy hogy hányszor kell majd újracsatlakozni. Ha ez így marad fájó szívvel ugyan, de mégis az eee mellett leszek kénytelen dönteni, annak a wifije olyan erős mint a bivaly. Ha valakinek van valamilyen ötlete hogy lehetne ezt megoldani, kérem nehogy magában tartsa!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ember! A NumLk-ot "kérem kapcsojja ki"!!

Valaki ezelőtt írta már hogy ennek érdesebb a felülete mint a korábbiaknak, meg most hogy nincs meg a beállítási menü...
Persze ez csak a winre érvényes, a linuxék ezt már okosan kitalálták!!
Szóval az ennél nagyobb kijelzős számítógép mát nem netbook hanem notebook így hivatalosan csak vista telepíthető. Ezzel együtt meg már elég magas lenne a bekerülési érték. Szerintem...
Megerősítve...
Én is ezért várom hogy teljes legyen végre a paletta, meg az árak is egy kicsit harcoljanak egymással, és akkor talán lehet egy jó döntést hozni a netbook vásárlás témakörében