Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keyser Söze

csendes tag

Üdv Mindenkinek!

Lassan én is Wind tulajdonos leszek, de előtte lenne néhány kérdésem a "gyakorló" Wind tulajdonosokhoz. Nagynehezen végig olvastam a fórumot, de ezekre a bennem megfogalmazódó kérédésekre nem találtam benne választ.

1. a Wind-ben lévő BT egyszerre több készüléket is kezel? (pl.: BT egér, BT füles)
    2. tapasztalotok szerint, -ha van ilyen irányú- cordless egerek közül melyik az energia takarékossabb a BT vagy a rádiófrekvenciás?
    3. ezt már kérdezték előttem, de nem találtam erre vonatkozó választ , Na a lényeg, hogy nekem is szükségem lenne minnél több helyre a HHD-n, de nem akarom azt egyenlőre kicserélni. Mivel előzőleg írtátok, hogy van visszaállító CD v. DVD ez mégszámomra nem teljesen világos, hogy melyik, nekem se lenne szükségem a recovery particióra ami 4GB "hasznos" helyet foglal el a merevlemezről. Tudom, hogy a recovery partíció is fontos. Ilyen szép hosszú bevezető után azt szeretném megtudni, hogy a recovery partíciót hogyan tudom végleg törölni? Talán fromat C:*.* ? Elnézést a láma kérdésért, de nem vagyok sem informatikus, sem nagy számítógépes guru.

Előre is köszi, ha válaszol valaki!

Új hozzászólás Aktív témák