Hirdetés
- OLED TV topic
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen SSD-t vegyek?
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Na megnéztem én is ezt a tapipad dolgot. - nem Wind, egyelőre "csak" Compaq EVO - Ha nem lenne fülem körbevigyorognám a fejem. Bakker nálam is mügzenek a kiegészítő motyók. Eddig, csak scroll-bar-ok voltak. Igaz amilyen kis pitsányi méretű, ráadásul lekerekített szélű tapi-motkány van benn elég kényelmetlenül, de flottul működnek.
Régebben olvastam, hogy páran panaszkodtak az "í" és az "Fn" gomb elhelyzkedésére. Nekem meg az lenne a furcsa, ha nem ott lennének. Ugyanis az EVO-n is ugyanott vannakMás1:
Ez a kis Fu-Si jó alternatívája lenne a netbookoknak, jó teljesítmény, nagyobb kijelző, baráti ár... Kár, hogy nem tudok már hinni nekik... Fu-Si asztali gépem van. Nos 2004-ben is (ekkor jutottam hozzá) a kiemelkedő teljesítményt és a baráti árat hangsúlyozták. A kiemelkedő teljesítményről annyit, hogy már akkor is erősen elavult technológiát képviselt, ellenben pofátlanul drága volt!
Ennyit a Fu-Si-ról.Más2:
T. fotóművész Úrtól kérdem, milyen PS-t használ a gépen? 7-es, 8-as 9-es oder 10-es verziót? És milyen teljesítményt mutat? (lassú gondolkodós, vagy viszonylag tűrhetően megyeget) Esetleg több layer mellett is? (akár tiff esetén is)Más3:
Alukard, nanááá, hogy linkelj screenshot-okat. Lássuk mivel is birkózik a langyos szellőben a mini reaktor!
Bocs, a hosszért...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Retro teló rajongók OFF topicja
- PlayStation 5
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- GARANCIÁLIS, ÚJ ÁLLAPOT MacBook Air 15 M3 16GB 256GB SSD midnight (éjfekete )
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest