Új hozzászólás Aktív témák

• Yoshida

aktív tag

No én 16-án délelőtt átvettem a fehér Windet :)

Sokkal jobb mint reméltem, egy 17-es tft-hez képest alig kisebbek a betűk, kicsit közelebbről nézve mindjárt ugyanarra a szintre lehet jönni.

fddshow codec-kel 720p-s videónál nagyon mozgó jelenetnél nekem picit belassult úgy 15-20fps környékére, de coreavc kevesebbet eszik állítólag, meg az itt említett bsplayert is kipróbálom, hátha.

hangszórója tényleg gagyi, ha egy helységben 1nél több ember tartózkodik, akkor már nem lehet tökéletesen érteni a hangját, ha nem akarod hogy torzítson. A gyári BT miatt illik hozzá egy stereo BT füles, holnap kipróbálom azzal is.

Tesztek eddig: (csak ezek voltak kéznél ma)

NFS:MW: 640X480 minden low, vagy off, zene kikapcs, hang mono, eredmény: üres pályán kb 20 fps, elég lassú, játszhatatlan :(

Busdriver: (faja kis játék :D ) : ez is lassúcska, inkább kiléptem

holnap (pár napon belül) tesztelek Q3-at, meg CoD1, 2-t

nekem a gyárilag telepített wifi driverrel dobálja a wifi kapcsolatokat, AD-HOC, meg rendes hotspotosat is. Holnap ezt is megpróbálom updatelni MSI weboldalról.

még nemtudom mi, de alapból 9gigát foglal a windows install (első induláskor megkérdi milyen nyelven legyen a win, utána azt ígéri a többi nyelvet letörli)

illetve amit tudok hogy a 60napos office 2007 az 400mega volt, meg volt még valami 400megás :), ja igen a norton internet security (gondolom ez meg 90napos) + cyberlink dvd suite (egy optikai meghajtóval nem rendelkező notihoz hehe) de ez csak 40mega talán

Pár giga még mindig keresi gazdáját.

A billentyűre se lehet panasz, aki szokott 15.4"os notin gépelni néha, annak ez is elsőre menni fog. (kivételek erősítik/próbára teszik a szabályt :) )

Adobe reader 8-as meg winrar van gyárilag rajta :) azt hittem szaggatni fog a reader, de egész tűrhető, core-os procikon se jobb.

Zoom playerrel nagyon cselesen ki lehet minden videót nagyítani, így nem lesz fekete csík. Ami 4:3 -as arányú, annak egy kicsit a teteje, alja tűnik el, ami meg 16:9-es, annak a két széle lesz levágva kicsit.

Egy negatívumot tapasztaltam eddig: teljes feltöltés után kipróbáltam hogy mit bír az akksi, kis wifi, kis böngészés, kis videó, majd amikor már csak 18-22percet írt ki, hirtelen kikapcsolt alvó módba... (pont nem figyeltem a pontos percet, 22nél kevesebbet írt ki)
    Barátnőm ASUS notiján legalább 5percig le lehet menni, és akkor még mindig kiírja hogy azonnal töltőre kell helyezni a gépet. Hát itt ez nem történt meg. :( -jól meg is szakadt egy letöltés-

Mondjuk 5perc alvó móddal együtt 2óra - 2óra 20perc között bírta valahol, és nem üresjáratba ment, mindig csináltam vele valamit, pl. 20giga másolás is történt a végén utp kábelen. (ha bejött volna a perc amit kiír akkor 2:30-at bírt volna mínusz 5perc sleep mód)

Jaj még a gugli earth-öt akarom megnézni (az állítólag opengl-el teljesen folyamatos, directx-el kicsit akad)

Új hozzászólás Aktív témák