Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Coolmat

őstag

válasz m.zso #14212 üzenetére

Ami nem gányolt/hekkelt verzió, hanem eredeti. Az ilyen-olyan black edition meg hasonló változatoktól óvjon meg az Isten (haveromnak volt fent a gépén egy ilyesmi, az is 10 percig bootolt).

Más: ma végre megérkezett a laptopom, gyorsan el is tudtam ugrani érte a pesti kirendeltségre. Kereken 3 hétig volt szervízben a gép ventilátor hibával. Az ügyintézés gyorsan lezajlott, egy apróság viszont igencsak meglepett: nem csak ventilátort, hanem alaplapot is cseréltek, holott annak semmi baja nem volt. :Y Megkérdeztem a hölgyet, hogy az alaplapot miért cserélték ki, de ő sem tudta megválaszolni a rejtélyt. Na mind1 is, beletettem az akksit, megnéztem elindul-e a bootloader, aztán gyorsan el is hoztam. Itthon újabb meglepetés ért: a WinXP és a Win7 is belépett jelszó nélkül a fiókomba. Nem tudom, hogy az alaplap csere miatt felejtette-e el a jelszót, vagy a szervízesek piszkáltak bele, de nagyon nem tetszik, hogy végigturkálhatták a winchesteremet. :((( Az Ubuntu persze nem feleljtette el a jelszót, mégiscsak egy linux. :) A venti végre nem zörög, de gyanítom, hogy pasztát nem kentek a procira és a VGA-ra, mert baromira melegszik, alapjáraton felment 70 fokra mind a kettő. :Y Megint tettek rá egy garimatricát, de hétvégén biztosan szétszedem, hogy bepasztázzam, mert tutira túl fog melegedni játék alatt (még nem próbáltam).

Új hozzászólás Aktív témák