- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Trailblazer #72 üzenetére
Average Joe amúgy jó eséllyel konzolozik... mint egyébként nagyon sokan. Van pénzük arra, hogy megvegyék a játékot.
Mindenképp egyszerűbb konzolozni, mint PC-n játszani, ráadásul talán tartósabb is. Az egyszerűség pedig az ártól függetlenül sokaknak vonzóvá teheti.
Egyébként szerintem a körtét az almával hasonlítod össze. Ha egy itthoni Átlag Józsit néznénk - nem egy átlag/above average PH-s fórumozót, urambocsá' programozót -, akkor jó eséllyel az jönne ki, hogy Átlag Józsi gépe sokkal szarabb, mint Average Joe-é.
Én pl. már kb. egyetemista korom óta nem játszom szerencsére, amivel rengeteg időt, pénzt és idegességet megspórolok.
Emiatt én megakadtam a 4. generációs i5-öknél, mert több - egyelőre legalábbis - nem kell. Majd ha idén családi házba költözünk, akkor lehet, hogy veszek egy normális(abb) gépet, de nem sok ingerenciám van arra, hogy sok százezret költsek játékra, pedig alapvetően megengedhetném. Na most akkor én Átlag Józsi-e vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest