Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Trailblazer #72 üzenetére
Average Joe amúgy jó eséllyel konzolozik... mint egyébként nagyon sokan. Van pénzük arra, hogy megvegyék a játékot.
Mindenképp egyszerűbb konzolozni, mint PC-n játszani, ráadásul talán tartósabb is. Az egyszerűség pedig az ártól függetlenül sokaknak vonzóvá teheti.
Egyébként szerintem a körtét az almával hasonlítod össze. Ha egy itthoni Átlag Józsit néznénk - nem egy átlag/above average PH-s fórumozót, urambocsá' programozót -, akkor jó eséllyel az jönne ki, hogy Átlag Józsi gépe sokkal szarabb, mint Average Joe-é.
Én pl. már kb. egyetemista korom óta nem játszom szerencsére, amivel rengeteg időt, pénzt és idegességet megspórolok.
Emiatt én megakadtam a 4. generációs i5-öknél, mert több - egyelőre legalábbis - nem kell. Majd ha idén családi házba költözünk, akkor lehet, hogy veszek egy normális(abb) gépet, de nem sok ingerenciám van arra, hogy sok százezret költsek játékra, pedig alapvetően megengedhetném. Na most akkor én Átlag Józsi-e vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Drón topik
- Ford topik
- PlayStation 3
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest