- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Average Joe amúgy jó eséllyel konzolozik... mint egyébként nagyon sokan. Van pénzük arra, hogy megvegyék a játékot.
Mindenképp egyszerűbb konzolozni, mint PC-n játszani, ráadásul talán tartósabb is. Az egyszerűség pedig az ártól függetlenül sokaknak vonzóvá teheti.Egyébként szerintem a körtét az almával hasonlítod össze. Ha egy itthoni Átlag Józsit néznénk - nem egy átlag/above average PH-s fórumozót, urambocsá' programozót -, akkor jó eséllyel az jönne ki, hogy Átlag Józsi gépe sokkal szarabb, mint Average Joe-é.
Én pl. már kb. egyetemista korom óta nem játszom szerencsére, amivel rengeteg időt, pénzt és idegességet megspórolok.
Emiatt én megakadtam a 4. generációs i5-öknél, mert több - egyelőre legalábbis - nem kell. Majd ha idén családi házba költözünk, akkor lehet, hogy veszek egy normális(abb) gépet, de nem sok ingerenciám van arra, hogy sok százezret költsek játékra, pedig alapvetően megengedhetném. Na most akkor én Átlag Józsi-e vagyok? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- OpenMediaVault
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mindenképp egyszerűbb konzolozni, mint PC-n játszani, ráadásul talán tartósabb is. Az egyszerűség pedig az ártól függetlenül sokaknak vonzóvá teheti.