Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék veletek megvitatni egy kérdést.
Van egy Exchange 2003mas szerverünk. A helyzet az, hogy egyes gmailos címekről nem érkezik meg a levél. Mármint a exchange log fájlait böngészve ill. a Message Tracking Centert böngészve azt látom, hogy megérkezett a levél a szerverhez. Viszont a postaládákig némelyik gmail levél nem jut el. De van ami eljut.Gondoltam a IMF beállításokkal lehet a gond, de ott csak azt lehet állítani, hogy hanyas SCL rate felett dobja el a leveleket. Viszont ezt az értéket 6os-ra vettem, vagyis nem sok levél van amit jelenleg nem enged be. Tehát ezt kizártam.
Segítenétek mi lehet a gond?
Egyébként ha az exchange-ről küldök egy levelet gmailra és onnan válaszolok vissza, az viszont furcsa mód megérkezik. Evvel kapcsolatban arra gyanakodtam, hogy a válaszleveleket nem érzékeli szemétnek, az újonnan küldötteket pedig igen. De fura mód más gmailos címről megjött a levél..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs