Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék veletek megvitatni egy kérdést.
Van egy Exchange 2003mas szerverünk. A helyzet az, hogy egyes gmailos címekről nem érkezik meg a levél. Mármint a exchange log fájlait böngészve ill. a Message Tracking Centert böngészve azt látom, hogy megérkezett a levél a szerverhez. Viszont a postaládákig némelyik gmail levél nem jut el. De van ami eljut.Gondoltam a IMF beállításokkal lehet a gond, de ott csak azt lehet állítani, hogy hanyas SCL rate felett dobja el a leveleket. Viszont ezt az értéket 6os-ra vettem, vagyis nem sok levél van amit jelenleg nem enged be. Tehát ezt kizártam.
Segítenétek mi lehet a gond?
Egyébként ha az exchange-ről küldök egy levelet gmailra és onnan válaszolok vissza, az viszont furcsa mód megérkezik. Evvel kapcsolatban arra gyanakodtam, hogy a válaszleveleket nem érzékeli szemétnek, az újonnan küldötteket pedig igen. De fura mód más gmailos címről megjött a levél..
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest