Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- reMarkable - paper tablet
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Akinek van SanDisk Sansa Fuze vagy Sansa View meg tudná mondani hogy mekkora micro sd kártyával lehet bővíteni max?
Hangminőségben melyik a jobb?
Itt jókat olvastam a fuze-ról. -
littlemole
őstag
Ennél úgy van hogy mivel egy csökkentett árú termékről van szó a 24 helyett csak 12 hónap gyártói garanciát adnak a termékre.
Itt vettem.
[link]
Szoktak náluk leértékelt cuccok lenni, amiket valamilyen oknál fogva, olcsóbban adnak. Tesztelték, a csomagolás hibás volt stb. Ebből a listájukból (clearance) még nem vettem.
Remélem nem lesz gond. De ennyiért jó árúnak találtam. -
-
littlemole
őstag
válasz
littlemole #888 üzenetére
Na közben rátaláltam és átnyálaztam az iAudio topicot is.
Sokak használják megelégedettséggel.
Nagyon elgondolkoztam rajta mert egy 20gb os long play verzióhoz tudnék hozzájutni kb 55k ért. És ennyiért szinte ajándék. -
littlemole
őstag
Erről van valakinek tapasztalata?
iAUDIO X5/X5 LP/X5V
A prohardveren is találtam róla egy tesztet. Ajánlott minősítést kapott. -
littlemole
őstag
A Creative Zen sorozatról mi a vélemény? Hangzásban milyen helyet foglalnak el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest