Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
válasz Dagaddt #6555 üzenetére
Szia!
Mindenképpen tudom ajánlani az mp5 lejátszókat.
19200 FT-ért vettem PTI-P80-at.
www.mp3center.hu
Natívan viszi a FLAC-et,APE-t,és konverzió sem kell a videofile-okhoz(mpeg,avi),3 collos,jól használható érintőképernyő.A hangminőség jó fülessel szuper.
A PTI-ket csak ajánlani tudom,rég vettem ilyen hasznos cuccot,a PDA-mat szinte ki tudom váltani vele.[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
válasz rumos14 #6565 üzenetére
Ha arra célzol,nem az ATCOMP-nak dolgozom,kb.,200 km-re vagyok tőlük,egyszer voltam náluk fejhallgatót vettem,de azóta semmi közöm nem volt a céghez.
A régi mp3 lejátszóm bedobta a törölközőt,rutinszerűen felmentem több site-ra,és ez a lejátszó tetszett meg,a vásárlást pedig nem bántam meg.
Igaz,hogy ez az mp3 lejátszó szekció,de nekem leginkább a készülék videolejátszó része tetszett meg,a konverzió nélküli avi lejátszás főleg,3 collos képernyő mellett 25 fps-el tökéletesen megy minden videofile.
Szóval megérte az árát(mint kívülálló mondom) -
rakal
senior tag
válasz dexiboY #6573 üzenetére
Nekem ez a 4-ik mp3 lejátszóm,de mindent visz:
PTI 80 2 GB-os,van belőle 4 GB-os is,micro SD-vel bővíthető.
A márkanév nekem sem mondott semmit,blindre rendeltem meg a neten,amióta megjött,szinte csak FLAC-et hallgatok vele,egyszerűen nehéz letenni,addiktív lettem.
AVI-t,mpeg-et natívan viszi,3 collos képernyő,szóval nekem abszolúte bejött,pedig igazából névtelen cucc. -
rakal
senior tag
Erre az mp3 lejátszóra nagyon hasonlít(szerintem ua a gyártó,csak más márkaneveken nyomul??).A PTI teljesen érintőképernyős(csak bekapcsológomb van)
http://www.youtube.com/watch?v=RyPlfH4U3Vo
[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
-
rakal
senior tag
válasz adnoctum18 #6598 üzenetére
Hali!
Nem vitatkozni akarok veled,de nekem ilyen van,és abszolúte bejött.
Kár lenézni a kínaiakat,nagyon jól tudnak már koppintani.
Nekem eddig semmi gondom nincs vele,ezt lekopogom.
Szegény ember vízzel főz,ahogy mondani szoktuk,de ezúttal az eredetivel szinte megegyező a minőség. -
rakal
senior tag
válasz Degeczi #6589 üzenetére
A képeid az égvilágon nem bizonyítanak semmit.
Mit szólsz a következőhöz:
Szvsz. mindegyik ugyanabban az üzemben készül,csak másik gyártósoron,ugyanazokkal az alkatrészekkel.
Az egyikre Sony felirat kerül,a másikra AVS Royal,a harmadikra PTI,más csomagolóanyagba kerülnek,and that's all.A Sony feliratúakat átküldik Japánba,és onnan megy a disztribúció.[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
válasz Nikitaa7 #6637 üzenetére
Szia!
Javasolt készülék:
MPIO MG200-2GB. A bruttó ár:12600 FT,pont belefér a keretedbe.
A tesztek alapján nem rossz készülék.
Ha érintőképernyőset akarsz:
PTI PMP-22+C-2 GB-ez sem rossz az adott árkategóriában.Bruttó 13800 FT.
Sajnos ezekhez pluszba kell még venni egy hálózati USB adaptert,900 FT.[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
válasz Nikitaa7 #6643 üzenetére
Itt valami nem ok.
Ehhez Win XP kell szvsz.(miért win 2000-t használsz?)
Nekem PTI-80-asom van,amikor USB-n csatlakoztatom,2 drive-ot a winxp azonnal felismer(az egyik a belső flash,a másik a microSD,két külön meghajtó)
Az új lejátszókhoz nem tudom,van-e win2000-s driver--szerintem nincs!![ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
-
rakal
senior tag
válasz Nikitaa7 #6677 üzenetére
Szerintem mp3 lejátszót inkább itthon érdemes vásárolni,garancia stb.ügyben jobban tudsz lépni,mintha külföldre küldözgetnéd.(a PK-el több elmegy,mint amit a lejátszó ér)
Nézz be az ATCOMP-hoz,a Ceglédi u. 1-3-ban,ott vettem az mp3 lejátszómat,segítőkészek,ajánlani tudom őket. -
rakal
senior tag
válasz unyadavid #6747 üzenetére
Hali!
Az lehet,hogy az eladók nem értenek hozzá.
Nekem PTI80-om van,ez a negyedik mp3 lejátszóm,és tökéletesen bevált.
Kéretik a PTI-t nem fikázni,tapasztalatom szerint az új generációs PTI-k(PTI72 és fölötti verziók)igenis felnőttek a feladatokhoz,nagyon jó minőségű készülékek.
Kb 2 hónapja használom,és nagyon kellemesen csalódtam benne. -
-
rakal
senior tag
válasz ponti_ak #6798 üzenetére
Hali!
Én tényleg nem akarok veled kötözködni,de a PTI miért rossz márka?
2 hónapja boldog tulajdonosa vagyok egy PTI80-nak.
Ez a 4-k MP3 lejátszóm,és magasan a legjobb,mind üzemidőben,mind hang/képminőségben.Csak a tapasztalatomra tudok hagyatkozni,de hidd el,az új PTI-k már jó cuccok.FLAC-et gond nélkül viszi,a videok 25 fps-el mennek,a kijelző nagyon jó,a filemanager jó...Szóval semmi extra,de minden megy,jól,a videofile-ok konverzió nélkül.(DIVX,XVID,mpeg etc.)
Lehet,hogy a régebbi verziókkal voltak bajok,de a most szeptemberben megjelent újak már nem rosszak,csak jót tudok mondani,legalábbis a PTI 80-ról. -
-
rakal
senior tag
válasz DeFranco #7480 üzenetére
Valószínű az a probléma,hogy az mp3 lejátszók töltöttségjelzője nem igazán jelzi ki a korrekt töltöttséget.
pl.az USB-ről levéve gyakran 100 %-os töltöttséget mutat a kijelző,azonban valószínűleg nem teljes a töltési ciklus,mert gyorsan merül,ezt célszerű egyénileg kimérni,meddig kell rajt hagyni a gépen,mire valóban feltöltődött.
A fali töltőnél ha zöldre vált pirosról a LED,akkor valóban ok.[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
válasz adnoctum18 #7506 üzenetére
Ez a cég Kínai/hongkongi.
Kinek milyen tapasztalatai vannak,mennyire megbízhatóak?
Az áraik tényleg jók. -
rakal
senior tag
Ha nagyobb kijelző kell,min. 3 collosat ajánlok.
Saját tapasztalataim alapján 3 collos kijelzős MP5 lejátszón a filmek már jól élvezhetők 30-35 cm-ről.
A Wayteq P40-t csak képen láttam,az enyém is hasonló,igaz más gyártótól származik,4 GB-s micro SDHC-t az enyém is gond nélkül kezeli.
A kérdés az úgy merül fel:csak zene,vagy film,képnézés,e-book is kell e Neked.
Ha igen,akkor adott a választás lehetősége.
Érdemes az ebayről is rendelni,igaz a garancia ügyintézés a problémás lehet,de árban sokkal jobb.Mo-n nagyon szerény a választék a 3 és 4,3 collos kijelzős készülékekből(MP4/MP5)[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
Hali!
Protech International(PTI).
Egyébként ha az ebay-en megnézted ezeket a névtelen kacatokat,majdnem mindegyik nagyon hasonlít a másikra,ill. 4-5 prototípus van csak.
A flash,kezelőfelület tér el.
Funkciókban szinte mindegyik ua.Az enyém már hónapok óta gond nélkül üzemel,és tudja az Általad igényelt funkciókat.Ha ilyet veszel,mindenképpen érintőképernyőset tudok ajánlani. -
rakal
senior tag
válasz littlelion21 #7626 üzenetére
Én ilyet semmi esdetre nem vennék.
Ha már 40 KHUF-t elkölt az ember,akkor FLAC-et,avit etc. elvárható,hogy lejátsszon.
A hatalmas súly mellett notebook HDD-nem jósolok neki túl hosszú üzemidőt. -
rakal
senior tag
válasz asadasad22 #7741 üzenetére
Hali!
Én is jártam így az egyik régebbi mp3-lejátszóval.
Véletlenül be volt dugva a fülessel együtt a farmerzsebembe,megfeszült és egy kicsit elgörbült a csatlakozó is.Utána több fülessel meghallgatva hasonló gond,mint Nálad,gondoltam az érintkezők görbülhettek el.
Szét is kaptam rögtön a lejátszót,gondoltam megpróbálom megjavítani.
Sajnos a füles 3,5 mm-es csatlakozó fogadója egy egybeöntött műanyag,téglatest alakú,az alaplapra forrasztott alkatrész,az érintkezők hozzáférhetetlenek,az egészet ki kell forrasztani,újat vissza,szerintem szervíz lesz a vége,elég kicsik a forrasztások,igazi szakmunka.[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
Nem is értem,hogyan lehet olyan mp3 lejátszót forgalmazni manapság,amiben nincs FM rádió(ilyen dolgokat nem is említve,hogy diktafon funkció etc.)
Ilyen funkciókat még az első mp3 lejátszóm is tudott/tud,pedig még márkája sincs,csak az van ráírva a dobozára,hogy MP3 player.kb. 6 éves,és még mndig kifogástalanul működik,1 db AAA típusú elemmel.[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
válasz asadasad22 #7901 üzenetére
Hi
Azért,mert az emberek zöme,aki ezeket megveszi,komplex szolgáltatást vár egy ilyen készüléktől.
Vagy szerinted mindenki vigyen még egy zsebrádiót is magával,mert szeretné mondjuk a híreket meghallgatni?
Most már egyre biztosabb vagyok benne,hogy Sansa Clip értékesítésben nem vagy teljeseb érdekmentes...
Az üzleti érdek vezérelt szakvélemény pedig nem igazán releváns szvsz.[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
válasz littlelion21 #8322 üzenetére
Szerintem 50 dollárt megér ez a modell:
[link]
Igaz,csak 2 GB-s,de viszi a FLAC-et is.[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
válasz asadasad22 #8344 üzenetére
Egy hálózati adapter kell,ezt nem minden mp3 lejátszóhoz adnak,valamelyikhez csak mini USB-USB kábelt.Nekem két két lejátszóhoz is adtak hálózati adaptert(USB csatlakozós)
És gond nélkül lehet cserélgetni az adaptereket,mindegyik lejátszót tölti,mindegyik,formára is ugyanazok,nyilván szabványos.Lehet csak adaptert is venni,ill. autós adaptert(szivargyújtó-USB) is.kb. 2000 FT.
Komolyabbak is vannak persze,de már drágábbak is
[Multifunkciós hálózati/USB adapter[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
válasz Dávidxxx #8356 üzenetére
Nekem van egy régi elemes mp3 lejátszóm,1 AAA elemmel megy,de a Duracellt is 2,5-3 óra alatt leszívja.A mostani lapos mp3 lejátszókban pedig nem nagyon lehet az AA/AAA méretű akksikat beletervezni se(igen rondán nézne ki a domborulat a lejátszón).
Pedig a fényképezőgépek analógiájára biztos lenne igény mondjuk 2 AAA akksival működő mp3 lejátszókra(mondjuk 1000 mAH-s akksikkal biztos nem rossz az üzemidő,és ha van egypár a zsebben....) -
rakal
senior tag
válasz Steve-0 #8373 üzenetére
Ha egy ideális olcsó választásra van szükséget,sokféle tudással:
[Olcsó 3 collos mp3-mp4 lejátszó nagy tudással]
89 dollárt szvsz megér...,pont belefér a keretedbe,és 4 GB-os. -
rakal
senior tag
válasz Bushmann #8383 üzenetére
Szia!
Ha HD-re nincs szükséged,jó szívvel tudom ajánlani ezt a modellt:
[Ramos iMovie T8]
Sajnos a PDF-et ezek a készülékek nem támogatják,ha mindenképpen kell,akkor PDA-t vegyél(ugye azok meg nem szólnak olyan jól,nincs bennük Rockchip,etc.)
Ez a modell 99 dollárt mindenképpen megér. -
rakal
senior tag
válasz Bushmann #8383 üzenetére
Egy kis kedvcsináló a készülékhez:
[Youtube-os video a Ramos T8 imovie-ról] -
rakal
senior tag
A noname lejátszóknál sohasem szabad firmware-t frissíteni,mert olyan gyorsan jönnek ki az új modellek,hogy nem is készül új firmware.Valószínűleg frissebb verziójú firmware-t raktál fel,ami a Te gépedre már nem jó.
Sajnos ez nem garanciális,de a vásárlás helyén talán tudnak segíteni a korrekt firmware felrakásban,igaz kp-ért. -
rakal
senior tag
-
-
rakal
senior tag
válasz Telefunen #9193 üzenetére
Sajnos az a baj,hogy ebben a fórumszekcióban szinte mindenki előítéletből,csípőből nyilatkozik, senki nem használt ilyeneket,ui. ezek Mo-n nem kaphatók,egyedi importra meg szinte senki nem vállalkozik,hogy legalább megnézze,miről nyilatkozik lekezelően.Nekem van ilyen playerem,és teljesen korrektül működik.
Részemről az off lezárva...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple notebookok
- Megmutatta Android XR-es headsetjét a Samsung
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
- Fujitsu Lifebook S752
- Asus Rog Strix 17 Gamer Tervező Laptop 17,3 -40% Brutál Ryzen 9 5900HX 16/1TB RTX 3070 8GB QHD 165Hz
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- DELL 15 Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest