- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Régi Thuderbirem van (verzió 2.0.0.23 -20090812).
Egyelőre nem szeretném lecserélni, hacsak nem mindenképpen muszáj, mert ezt a régi verziót megszoktam, stabilan működik.Ezt kaptam e-mailben a Google-tól korábban:
"Május 30-án elveszítheti hozzáférését azokhoz az alkalmazásokhoz, amelyek kevésbé biztonságos bejelentkezési technológiát használnak
<xxxxxxxx>@gmail.com
Fiókja biztonságának megőrzése érdekében a Google nem támogatja többé olyan harmadik féltől származó alkalmazások és eszközök használatát, amelyek arra kérik, hogy csak jelszavával és felhasználónevével jelentkezzen be Google-fiókjába. E módszer helyett a Bejelentkezés Google-fiókkal vagy más biztonságosabb technológiai megoldásokkal (pl. OAuth 2.0) kell majd bejelentkeznie. További információ. Mik az Ön teendői?E-mail-szoftvere (pl. Outlook 2016 vagy régebbi) kevésbé biztonságos hozzáféréssel rendelkezik az Ön Gmail-fiókjához. Váltson az Office 365-re, az Outlook 2019 vagy újabb verzióra, illetve bármely más olyan e-mail-szoftverre, amely lehetőséget biztosít a Bejelentkezés Google-fiókkal megoldással való bejelentkezésre."
Még a mai napon is működött a régi Thunderbirdem.
Ma délután azonban már újrakéri az e-mail fiókjaim belépési jelszavait és nem akarja azokat elfogadni, pedig sokszor próbálkoztam az újra beírogatásokkal.Lehetséges, hogy ma aktiválódott a Google május 30-ai fenyegetőzése és az okozza a hibát?
Vagy ha nem, akkor mi lehet?
Ha igen, akkor miért csak ma (hetedikétől) és hogyan tudom a régi Thunderbirdemet olyanná varázsolni, hogy a Gmail szája ízének is megfeleljen?Hálásan köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Milyen TV-t vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- ASUS notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest