- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Sziasztok,
IMAP szerverrel használom a TB-t. Egyik címemnél véletlenül rosszul állítottam be az automatikus törlést, így az összes, több ezer levelemet törölte. Szerencsére volt egy komplett folder mentésem, de hiába írom felül vele az INBOX fájlt, nem hozza vissza a leveleket. Azóta jött pár levelem erre a címre, és azokat mindig visszahozza, még akkor is, ha komplett töröltem az accountot. Régebbi verzióknál simán visszahoztam egy szimpla felülírással a komplett profilomat, de az még POP3 verzió volt. Az IMAP-nál nem megy, vagy az újabb verziók miatt?
Van valakinek ötlete, hogyan állíthatnám vissza a leveleket a backup inbox fájlból?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest