Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- 500gbdd win98senonelinduleúgyhogyteljes500gbonmegyapcq6600onakarom500gbddvelfuttatniawin98setéslátjaea500gbotawin98se
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsi Én
csendes tag
Sziasztok! Megtudná nekem mondani valaki, hogy miért törli ki a leveleimet a postafiókjaimból a thunderbird, ha elolvasom őket. Nem a thunderbird-ön belül, hanem ha rendesen belépek mondjuk a freemail-es fiókomba, akkor ott eltűnik az összes bejövő üzenet, és már csak a thunderbird-ben tudom elolvasni őket. Szerintem elég bosszantó, mert vannak fontos üzeneteim, mellékletekkel, amiről nem baj, ha van egy biztonbsági másolat szerveren.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- 500gbdd win98senonelinduleúgyhogyteljes500gbonmegyapcq6600onakarom500gbddvelfuttatniawin98setéslátjaea500gbotawin98se
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest