Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
üdv!
mai kérdésem: hogy tudom rávenni a bördöt hogy a leveleknél akár a betekintő ablakban akár megnyitott állapotban a csatolmánynak ne csak a nevét mutassa, hanem az adott file méretét is? köszi -
VladimirR
nagyúr
hogyan tudom thunderbird 1.5-bol exportalni a leveleket outlook 2007 szamara olvashato formatumban (es lehetoleg nem egyesevel)?
-
Calibos
addikt
Ebe a topikba lettem átirányítva lehet hogy konkurenciánál kellett volna érdeklődnöm
Ha elégedetek vagytok vele akkor telepítve lesz.
Outlook összeomlott, muszáj valami mást használni!
thx... -
-
-
Calibos
addikt
Kis tanács kéne!
Érdemes felraknom a Thunderbird-öt? Úgy értem,- stabilitás, kompatibilitás, kezelhetőség, biztonság szempontokból bele vágjak? -
Nabu
aktív tag
A mai naptól elérhető a legújabb madárka 1.5.0.10 egyenlőre innen [link], de holnaptól valószínűleg már a frissítésre kattintva is menni fog!
-
Sil
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem is ma tűnt fel, hogy szürke az egész, de egy Ctrl+F5 megoldotta.
-
Akheron
senior tag
Nem tudjátok, hogy mit lehet tenni, ha nem akarom, hogy folyton megjelenjen a tanúsítvány lejártáról tájékoztató üzenet? Munkára használok egy ilyen levelezőkiszolgálót, és 10 percenként megjeleníti a figyelmeztetést...

Apropó: az normális, hogy a Firefox-ban a fórum rendes szövege is szürke? (Mintha off lenne
) Az aláírások megmaradtak feketének. -
GD
őstag
üdv!
kérdésem: hogy lehet megcsinálni hogy továbbított levél ne csatolás legyen,hanem mondjuk a levél része ''idézve'' szóval nem csatolmány..
köszi -
didros
senior tag
Régebben a The Bat levelezőben volt egy számomra nagyon kedves funkció: lehetett vele formázni a plain text szöveget is.
Nem tudom emlékszik-e rá valaki...
Szóval lehetne ezt a funkciót valahogy hozzáadni Thunderbird-höz???
Egészen pontosan arra gondolok, hogy nem csak tördelte a sorokat x karaktar után, hanem sorkizártra is tudta variálni, a szóközök növelésével. Tudom ,ósdi dolog, de nekem tetszik.
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
Ha nem csináltál a Mozbackup indítása előtt mentést a profilodról, akkor valószínűleg sikerült felülírnod a visszaállítással. Esetleg nézd meg a Mail mappán belüli almappákban (postafiókonként külön mappa + Helyi mappák alias Local Folders) a kiterjesztés nélküli fájlokat. Ezekben vannak a levelek, és ezek a fájlok szövegszerkesztővel olvashatóak.
-
Sil
senior tag
válasz
Dufresne
üzenetére
Csak ezt a mappát másoltad ki, nem az egész profilt? Akkor a .msf-ek nem kellenek. Az ugyanilyen nevű, de kiterjesztés nélküli fájlokra van szükséged (pl Inbox, Sent), azokban vannak a levelek. Az új profilodban, miután beállítgattad a postafiókokat, keresd ki mondjuk a Local Folders mappát (a Mail mappán belül), és abba másold be ezeket a kiterjesztés nélkülieket átnevezve (pl Inbox2-re), ha nem akarod felülírni a meglevő tartalmat. Így miután elindítod a Thunderbirdöt, látsz majd a leveleid közt új mappákat (az új mappák neve a fájlok neve lesz, az előző példa alapján pl Inbox2), amikben benne lesznek a régi leveleid, és onnan már oda rakod őket, ahova akarod. Ha sok leveled van, lehet, hogy beletelik egy időbe, amíg beindexeli az új mappákat (amíg létrehozza hozzájuk az új .msf fájlokat), szóval várj egy kicsit.
-
Dufresne
addikt
Sziasztok! Kérdésem, hogy kimásoltam azt a könyvtárat, amiben az inbox inbox.msf stb file-ok voltak/vannak. Ebből szeretném importlni a beérkezett üzeneteket, de nemtudok rájönni, hogyan kell, tudnátok segíteni?
-
kgyuri
tag
Hali,
Kérnék egy kis segítséget a Thunderbird leveleim visszaszerzésére.
Történet:
Adott volt egy jól működi Thunderbird.
Meg akartam nézne egy Mozbackup-os pcv fileból egy levelet.
Restore elindul. Szépen vissza is hozta a régi leveleket , de a korábbi pop3 leveleket nem láttam ,csak a régieket.
A Mail mappa alatti könyvtárak megvannak.
De az ebben lévő leveleket hogyan tudom megnézni, hozzáférni?
Közben újrainstalláltam a Thunderbird-t, hátha segíthet.
Visszamáltam a Mail mappába a pop3 accountos könyvtárat, de ebből nem látok semmit, csak a Helyi mappát üresen.
Hogyan tudom visszanyerni a Mozbackup futttása előtti állapotot?
Előre is köszi.
Üdv.: Gyuri -
dany27
őstag
nah megvan a progi de kibontom is nincs benne install.exe akko hogyan telepítsem me van vmi install.rdf
nincs benne semmi instrukció h hogyan kéne!
előre is köszi! -
Sil
senior tag
Mindegy, hogy melyiket használod, a lényeg, hogy a végeredmény .eml fájlok legyenek. (Csinálhatod azt is, hogy egyenként lementegeted a leveleket fájlként, csak úgy sokkal macerásabb.) A ráhúzást úgy értettem, hogy csak simán megfogod az egérrel a .eml fájlt, és ráhúzod az OE ablakára. Legalábbis úgy rémlik, hogy ez működött, de mivel nem használok OE-t (nincs is a gépen semmi ilyesmi), nem biztos, hogy jól emlékszem. Próbáld meg egy levéllel (Thunderbirdben jobb egérgomb rajta, mentés másként). Hogy honnét tudod beszerezni? Google a jó barátunk, keress rá.
-
dany27
őstag
Nah ez jó lehet!!
Most akkor melyik progit használjam amit utánna lát az outlook express??
Hogy érted hogy ráhuzod?? Csak annyi ogy az importálásnál kiválasztom h outlook express6 és fő identitás és az eléréshez csak belehúzom a filet??
Jah és honnét tom beszerezni azt a progit?? -
Sil
senior tag
-
luciferc
őstag
van olyan add-on thunderbird alá, ami olvasatlan levél esetén villogtatja mondjuk a scroll lock led-et?
-
dany27
őstag
hy
Egy kérdésem lenne felraktam most visztat és ebben live mail van és szeretném exportálni bele a thunderbridbrn lévő mailjaimat de nem tom mert csak outlookból engedi meg asszem eurodaból de thunderbrid nincs köztük! Hogyan tudnám átpakolni?? Előre is thx! -
Sil
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
Van az Eszközök menüben egy olyan menüpont, hogy Szűrők futtatása a mappán (pl ha előzőleg letöltötted és leválogattad őket egy mappába). De ha eleve a szűrőknél nem működik megfelelően, akkor ez sem lesz jó szerintem.
Van viszont egy Mail Redirect nevű kiterjesztés, azt érdemes lehet megpróbálni. Több kijelölt levelet lehet vele továbbítani úgy, hogy megmaradnak az eredeti fejlécei. -
liksoft
nagyúr
Sil Segítségedet kérem. A multkori kifagyásomat megoldottam úgy, hogy kivettem a levélszűrésnél az automatikus továbbítást ha a címzett egyenlő a kollégámmal (a domain alá csoportos mailt kértem, így bármi bejön, a kollégáméknak is tudtam céges mailt adni).
Viszont szeretném használni. Ha kézzel továbbítom (lila nyíl), akkor csont nélkül elmegy a levél, a szűrőnél viszont megdöglik. Van arra lehetőség, hogy a már letöltött levelet továbbítsa az előző módszerrel? Ötletedet, segítséged előre is köszönöm. -
Sil
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Thunderbirdnél és Firefoxnál a legtöbb hibát nem oldja meg egy sima újratelepítés, mert olyankor a profilt természetesen nem bántja, és általában egyszerű beállítási hibákról van szó. Az újratelepítés nagyon a problémamegoldási folyamat vége felé jön csak szóba.
-
pitipeti
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen! Vissza kellett csak húzni

Köszönöm szépen!!! -
pitipeti
csendes tag
Sziasztok!
Eltűnt a Thunderbird-ből a bal oldali menüsor:
- Beérkezett üzenetek
- Elküldött üzenetek stb.
Az induláskor a beérkezett üzenetekkel indul és sehogy sem tudom elővarázsolni például a az elküldött leveleimet.
Van valakinek ötlete, hogy hová tűntek? Munkahelyen (is) használom és elég fontos lenne kinyomtatnom néhány levelet. -
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Thx, tesztelgetni fogom.
Azt be lehet állítani hogy ha spam-et kapok akkor ne jelezzen a jobb alsó sarokban felugró kis micsodával és ne prüttyögjön? -
Sil
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Arra azért figyeljetek, hogy ilyenkor postafiókonként kell megadni a szűrőket, még ha a közös inboxot használjátok is.
-
Noxy
veterán
Hi
Tudom semmi közöm hozzá, de sztm te bonyolítod a dolgokat azzal, hogy 1 profi e-mail klienst le cserélsz, a Mozilla Thunderbird-re. Én má csak a lev..válogatás a szerveren, meg a biztonsági mentés funkcója, meg a telepítés nélküli használat pld pendrájveren stb.. miatt sem válnék meg töle, kb 6 év után. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lehet. Eszközök/Üzenetszűrők/Új-> beállítot, hogy levéltörzs szerint szűrjön és berírod neki a szűrési szót.
-
Winner_hun
félisten
Tartalom szerint lehet szűrni szemetet?
-
Sil
senior tag
Lásd Eszközök / Postafiókok beállításai / adott postafióknál Kiszolgáló beállításai, vagy a Helyi mappák. De egyszerűbb, ha az egész profilodat helyezed át: megnyitod a Profilkezelőt (ha nincs hozzá parancsikon a Start menüben, akkor Start menü / Futtatás: thunderbird.exe -p, a program ne fusson közben), és csinálsz egy új profilt, ahova akarod. Utána megkeresed a régi profilodat (XP esetén alapból C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\régiprofilodneve) és annak a tartalmával felülírod az új profilod mappájának a tartalmát.
-
kymco
veterán
Most, hogy már beimportáltam a dolgokat
.... szeretném a levelek tárolóhelyét máshova tenni, mint ahol tárolja.... Több postafiókom van (6).... mennyire bonyola a dolog? -
kymco
veterán
Sziasztok!
Jelenleg Bat progit használok, de szeretném lecserélni Tunderbird-re, de nem tudok a már meglévő leveleimmel mit kezdeni.
Ugye az imprt nem megy alapból
Erre na jó, kiírtam *.eml; *.msg formátumban a bat-ből, de nem tudom ezeket a levelek hogyan beilleszteni a thuderbird postafiókjába... Tudtok erre valamit?
A levek importálása nem megy, mert csak eureoda outlookxxx netscape import megy, de se BAT, se file-ból törénő mentés nincs
. -
GD
őstag
üdv
hogy lehet megoldani egy postafiók beérkezett leveleit ne egyenként kelljen háttértárra menteni ha eml formátumban szeretném elrakni őket? -
nyesteb
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, csak bosszantó.
Gondoltam hátha van rá megoldás... -
nyesteb
tag
válasz
nyesteb
üzenetére
Valaki nem tud rá megoldást?
Sziasztok!
Én is a Thunderbird 1.5.0.9-es verzióját használom.
olyan gondom lenne vele, hogy megjön egy mail, és kér a feladó visszaigazolást, akkor akár küldök, akár nem, akkor is újra olvasatlannak jeleníti meg. Mit lehet a gond? Vagy hogy lehet ezt kiküszöbölni?
Köszi! -
WonderCSabo
félisten
Én nézegettem az Eszközök->Beállítások->Haladó--> Beállítászerkesztőt.
Ez hasonló mint a firefox about:config-ja. Itt a mailnews kezdetű változók határozzák meg mit kell tenni a proginak új mail esetén, de iyen kis ikons beállítást nem találtam. Esetleg egy kiterjesztés tuja ezt. Alapvetően egy kis üzenet jön fel 5 másodpercre, ha jön mail.
[Szerkesztve] -
Haby
tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom beállítani azt hogy ha új levelet kapok az a tálcán kis ikonban megjelenjen?
-
attika80
aktív tag
Sziasztok. Hasznal valaki thunderbirdot es yahoo mailt egyutt? Kene egy kis help mivel nem tudom beallitani. Talaltam a neten beallitast de nekem nem mukodik es mar tepem a hajam
Ha tud valaki akkor segitseeeg
-
Sil
senior tag
válasz
Rigel77
üzenetére
A profilodat (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\profilodneve mappa) mentsd le.
A legtisztább, ha az egész C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\ mappát lemented, és az újratelepítés után, de még a Thunderbird telepítése előtt visszarakod a helyére. Viszont ha csak a Thunderbird feltelepítése után jut eszedbe, akkor elég az újprofilodneve mappa tartalmát felülírni a régi tartalmával. -
Rigel77
tag
Sziasztok.
Szeretnék segitséget kérni, winfost szeretnék ujrarakni egy másik vincsire , és a thunderbbirdből szeretném a leveleket és a beállitásokat menteni . de nem találtam exportálást , csak inportálást .
Mit kel csinálnom ? Leírná valaki ?
előre is köszi , bocsi ha már volt a kérdés , nem találta meg . -
Sil
senior tag
Akkor próbáld meg a következőt: csukd be a programot, és menj bele a profilodba (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\profilodneve mappa). Azon belül van egy Mail nevű mappa, abban postafiókonként külön mappák (+ a Local Folders). Ezekben az almappákban találsz .msf kiterjesztésű, 1-2 KB-os fájlokat (pl Inbox.msf). Ezeket töröld (vigyázz, a hasonló nevű, de kiterjesztés nélküli fájlokat ne bántsd, mert azokban vannak a leveleid). Utána indítsd el a programot, és várd meg, amíg létrehozza újra ezeket az indexfájlokat (ez beletelhet egy kis időbe). Ha kész, utána figyeld, a továbbiakban is lassú lesz-e indításkor.
-
Lacza
senior tag
Most már csak 120-at ír ki de a folyamat ugyanolyan lassú.Mire kikérdezi a leveleket eltelik 5 perc
-
Tele von Zsinór
őstag
-
Nzothan
tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
akárhogy próbálom sz.a..r az egész.
pedig nem mondhatni,hogy béna vaok!
mindíg azt írja ki ,hogy:login failed!
az outlooknál pedig müxik!de azt meg útálom. -
Lacza
senior tag
Na tehát hogy világos legyen:
1. megnyitom a TB-t
2. összefoglaló fájl készítése a következőknek: beérkezett üzenetek (ezt írja ki alul és gondolkozik vagy 5 percig)
3. csak ezután hívja le az üzeneteket
4. a beérkezett mappából kitöröltem minden levelet, de jobb oldalon alul 3000 üzenetet jelez.
Tehát ez a gondom -
Sil
senior tag
-
Lacza
senior tag
Az én problémámra nem tud senki megoldást

-
Nzothan
tag
sziasztok!
Be lehet állatíni ezt a levelezőt úgy ,hogy a citromail-es címemet használja??
Mert én valahogy nagyon nem bírom..!
Az outlooknál sikerül ,de itt nem!
van valami kölömbség?
az internet szólgáltatómtól kapott stmp szereverem: mail.exanet.hu
hogy lehetne beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Alienware 17r4 olvass
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha elégedetek vagytok vele akkor telepítve lesz.
tnx

) Az aláírások megmaradtak feketének.