- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz Winner_hun #1199 üzenetére
Addig tart amíg az összes címet meg nem jegyzi, ahonnan valós spam jön. Te meg úgy tudod felülbírálni a döntését, hogy ha esetleg valamit nem szűrt ki, akkor arra jobb klikk -> Megjelölés -> Szemétként, vagy ha valamit kiszűrt, akkor a Szemét mappában jobb klikk a levére -> Megjelölés -> Nem szemétként.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Winner_hun
félisten
Elkezdtem a spam-eket szűretni a thunderbirddel. Kiírta, hogy tanulnia kell blablabla, ha jön valami ami szerinte az, akkor azt bejelöli. Oké. Namost ez a tanulás meddig tart? Illetve hogy tudom jóvá hagyni, hogy az tényleg szemét, amit bejelölt annak?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
tototos
őstag
Hello4
Van a thunderbordben olyan lehetőség, választ kérjen? Tehát küldjön nekem vissza egy üzenetet hogy elolvasták az általam küldött levelet? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Hogyan lehet azt beállítani hogy ha belépek thunderbirdb-be,automatikusan töltse le az leveleket?Ne kelljen a letöltés gombot nyomogatni... -
ekrisztian
őstag
válasz ekrisztian #1192 üzenetére
..közbe vágom...csak akkor azt mondjátok meg légyszi hogy alapértelmezetté hogy kell tenni ezt a továbbitás módja beágyazva opciót?
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni miért nem küldi tovább a csatolt file-kat a TB ha továbbítani akarok egy mailt??.. -
Lpvscd
csendes tag
Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne : hogyan lehet azt megoldani ,hogy ha ismerőstől jön levél
,(címlista) ,akkor a thunderbird futtasson a traynél egy ablakot ami kiírja,hogy xy tól jött a levél.
DE ! Csak akkor jöjjön fel ilyen abalak ha címlistában szereplő valakitől jött levél.
Az,hogy jött egy spam,arra nem vagyok kiváncsi,vagyis akkor EGYÁLTALÁN ne jelezzen.
Erre kitaláltam,hogy egy POP3-as email ellenőrző progit alkalmazok,
ami ezeket tudja, a Thunderbird levél-ellenőrzést meg felteszem 9999 percre,vagyis ne ellenőrizzen levelet,de az nem olyan elegáns megoldás.
Ha van ötletetek,Thunderbirden belül a megoldásra ,akkor ne kiméljetek.
Az lenne az igazi,ha a küldő fényképe bukkanna fel (ami az én vinyómon van tárolva *.jpg-ben) tray-nél,némi hang kiséretében -
attiLANte
tag
A második felére:
Eszközök / Postafiók beállításai / adott postafióknál - Kiszolgáló beállításai /Üzenetek megtartása a kiszolgálón/Helyben törölt üzenetek eltávolítása a kiszolgálóról
Sajnos azt neked kell kiválasztani, melyik levél ''nem kell'', és manuálisan törölni...
Ilyenkor a TB a törölt üzenetet (olvasatlant is) a következő kapcsolódáskor eltávolítja a szerverről, viszont a többi üzenet a kiszolgálón marad.
Ha ezeket is törölni akarod, akkor kipipálod hogy ''Üzenetek megtartása a kiszolgálón/Legfeljebb x napig'', és a nem törölt leveleket is lezúzza x nap után.
[Szerkesztve] -
p4t4
csendes tag
Ide is irok...
Thunderbird-öt használok én is.
Van-e olyan bővítmény hozzá, vagy beállitás, ami csak a szerveren lévő levelek fejlécét szedi le. És ha nem kell az a levél, akkor le is törli???There is no SPOON... ÷Đ
-
Sil
senior tag
Ezt konkrétan a Delete Junk Context Menu kiterjesztéssel: [link] (a Buttons!-ban is van hasonló, de az csak eszköztárgomb). Ne tévesszen meg, hogy régi, Mr Tech Local Install segítségével telepíthető.
Mondjuk én csak simán beállítottam, hogy 1 nap után automatikusan törölje a mappából a spameket, nem törölgetem kézzel. -
CYBERIA
senior tag
Csinálsz szűrőszabályt és lefuttatod. Szerintem így a legegyszerűbb..
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Pet_i
senior tag
Sziasztok! Hogy tudom elérni, hogy a spam mappára kattintva jobb gombbal legyen egy spamek törlése funkció (ugyanúgy, mint a törölt elemek mappánál a ''törölt elemek mappa ürítése'')?
-
hefe
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a Thunderbird a word dokiskat .dat formátumban küldi el???Lehetetlen, mint CON mappa a Windows-ban :D
-
CYBERIA
senior tag
válasz Tele von Zsinór #1180 üzenetére
Új üzenet szerkesztésekor File->Mellékéet->Weboldal...
(magyar verzió ugye)
Ezt szerkesztéskor szeretném látni forrásban.APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz Felhasznalo9 #1178 üzenetére
Pár hsz-vel ezelőtt volt: start-run-''%appdata%\Thunderbird\''
ezt a mappát mentsd el, majd reinstall után állítsd vissza. -
Felhasznalo9
tag
Thunderbirdben, hogy tudom lementeni az osszes leveleimet (kulon folderekbe vannak) aztan a szuroket meg a fiokokat meg minden belalitast, hogy 1 winfos reinstall utan, akar 1xu masolassal, vissza tudjam tenni oket. Ugyanis eleg sok ido lenne mindent ujra beallitani. Forumot nincs idom atnyalazni, es meg csak most tettem fel ezt a jo kis progit, mint levelezo programot, mert outlook 1 kalap szar (par ev hasznalat utan ), biztonsag teren meg...ezt inkabb hadjuk. Es meg nem ismerem elegge. Valaszaitokat elore is kossz.
-
CYBERIA
senior tag
Hej!
1. HTML levelet hogyan lehet írni, a forráskódot hol lehet megnézni?
2. Amikor mellékletként weboldalt rakok be, azt a program html (vagy mi?) nyelven hogy oldja meg, hogy lehet a forráskódot megjeleníteni?
3. Amikor ilyen jellegű mellékletet küldök, a weboldal fölött mindig egy kis hely van, ezért lenne érdekes.APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Beszart a TB-m. Újra kellene telepítenem, viszont nem szeretném ha a postafiók-beállításaim elvesszenek. A kérdésem hogy hol tárolja a program ezen adatokat?'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
deter
aktív tag
Rendszer újratelepítés előtt állok, és csupán már csak a Thunderbird-ből való exportálás tart vissza. Hogyan tudom, mind a már megkapott leveleket, mind a fiók beállításokat elmeneteni? Pontosabban kimenteni, majd az újra rakott os-en visszaállítani?
szerk: visszaolvastam és megvan bocs
üdv:
deter
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
Van nekem két postafiókom a thunderbirdben, de a bal oldali sávban csak az elsőnek létrehozott postafiók szerepel, és egy olyan, hogy Helyi mappák. A második számú postafiókomból ebbe a Helyi mappákba ment le a leveleket. Be lehet-e állítani valahogy, hogy ebben a baloldali sávban mindkét postafiókom szerepeljen Eddig sehogy sem sikerült...
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
deadguy
aktív tag
Nem tudja valaki hdsnet netszolgáltató esetén van-e valami speckó beállítás thunderbird-höz? Csak mert a kimenő leveleket nem küldi el (pedig rendesen beállítottam a kimenő izét: smtp.hdsnet.hu) és pl.: citromail-os fióknál mindig elkéri a jelszavam, pedig már vagy 100x megadtam (sőt, bejelöltem, hogy jegyezze is meg).
-
Szoszibá
tag
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem! De gyorsan! A mozilla thunderbird-ben hogyan lehet alias címeket beállítani? Ugye arról van szó hogy a POP3 fiók és a felhasználói név ugyan az a (jelen esetben) két levelezési fiókban. De ezt a Thunderbird nem engedi. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Nabu
aktív tag
válasz Kalandor #1165 üzenetére
Mozbackup: [link] exe fájl: [link] zip-be csomagolva: [link]
van hozzá magyar nyelvi fájl is:[link]
De a legjobb megoldás mindig a könyvtár mentése!!!!
Csak ezt a sort kell beírni start menü futtatásba: %appdata%\Thunderbird\Profiles és az ablakban felbukkanó könyvtárat(mappát) kimenteni!!!
Ez a legfontosabb meg lemaradt: Megjelent a Thunderbird 1.5.0.8 frissítsetek!!!
Akinek nem menne az innen letöltheti a telepítőt: [link] (hu-HU)
[Szerkesztve]Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
-
bandus
veterán
Sziasztok!
Hogy tudnám beállítani, hogy a kiszolgáló (freemail) és a levélküldő kiszolgáló (t-online) különböző legyen. Nemsikerül sehogyse összehoznom
Köszi"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tompie
őstag
Az a problémám, hogy feltettem, minden jól be van állítva a tűzfalon is engedélyezve van és mikor elindítom a programot, ugye akkor letölti a kiszolgálóról az emileket és akkor ezzel a hibaüzenettel jön:
A jelszó elküldése nem volt sikeres. A(z) pop3.citromail.hu levelezőkiszolgáló válasza: Cannot re-login so frequently, sorry
Nyomok egy ok-ot és kéri a jelszót, beírom ugyan azt ami a jelszókezelőbe van de nem jó.
De néha meg hibátlanul működik. Mitől lehet ez ? Ja a win is frissen van téve. -
krokk
senior tag
1. kérdésre válasz: be tudod állítani címenként hogy hány percenként nézze. de ugye ehhez futnia kell erre jó a minimizetotray nevü kiegészítő, amivel le tudod pakolni a tálcára az óra mellé. így folyamatosan fut és nézi hogy van e leveled.
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Bero
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Két kérdésem lenne:
1. Hogy tudom rávenni a thunderbird-öt, hogy folyamatosan lesse hogy jött-e levelem (az óra mellet kis ikon)
2. Létezik olyan kiegészítés amiben ha kijelölöm az összes levelem, akkor egyben ki tudom menteni?
előre is kösz! -
psn
tag
Hali,
van olyan beállítása vagy kiterjesztése a proginak, ami biztosít egy systemtray ikont, ami jelez, ha új levél jött?
Köszi.
[Szerkesztve]Attól, hogy sok ember mond hülyeséget, attól az még hülyeség marad!
-
-
Bobby G.
senior tag
Hello!
Egy nagy problémám lenne. Most telepítettem a programot, bár az OE-el eddig meg voltam elégedve. Minden jó is lenne, de valamire nem tudok rájönni. Hogy kell beállítani, hogy a levelek gyorsnézeténél még nem jelölje mag olvasottként azokat? -
M@tt|-|3W
csendes tag
A héten telepítettem fel a programot! És úgy érzem a mozilla ismét lenyomta a microsoftot , Sokkal jobban tetszik mint az outlook!
-
canniball
nagyúr
válasz robekri #1143 üzenetére
Nem tudom van ilyen kiterjesztés hozzá, nézz körül az oldalán ez ügyben. De egyszerűen is rövidre lehet zárni a kérdést: nálam pl. van olyan postafiók ami úgy van beállítva, hogy ha a feladó nincs benne a címjegyzékben, akkor a mail repül a spam mappába.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
robekri
addikt
válasz canniball #1136 üzenetére
Nincs külön UTIL, -mint plö Incredimail-nél- hogy spam progit telepítesz és teljesen jól szűrte!
Nehogymár egyesével kelljen betanítgatni!
Üdv.: Robe-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
veresp
tag
A következő a problémám:
Pop3-al csatlakozok egy levelző szerverhez.
Minden levelet fenthagyok a szerveren, tehát ha elolvastam nem törli a szerverről.
De hogyan tudom, azt megoldani, hogy ha én törölöm a levélszemét mappából is, akkor törlődjön a szerverről, vagy ha elolvastam a levelet, azt jelölje be olvasottnak a szerveren is!
A kiszolgáló beállításanál a következőket állítottam be:
Üzenet megtartása a kiszolgálon (kikipálva)
Helyben törölt üzenetek eltávolítása a kiszolgálóról (kikipálva)
Vagy ezeknek más jelentése lenne? -
Nabu
aktív tag
válasz kisgyerek85 #1135 üzenetére
A másik meg a ''SPAM''okat hogyan tudom úgy szűrni, hogy áthelyezze mindent egy pl. SPAM mappába.
Eszközök-->Levélszemét kezelése menüpont alatt mindent megtalálsz!
Az a kérdésem lenne, hogy ketten használnák a programot és azt akarjuk, hogy két külön név szerinti mappába jöjjenek a mail-ek
Ezt egy kicsit pontosítsd!!! Egy e-mail címről jöjjenek két mappába vagy két e-mail címről jöjjenek két mappába vagy neked is van több mail címed meg neki is és mindkettőtöknek külön mappába jöjjenek a különböző címekről a levelek?Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
Alex91
félisten
Csatolmányos levelet forwardolok. Thunderbird-ben csatolmanyt nem lehet megnyitni, miert?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
ToBeY
nagyúr
1138 megoldottam végre elfogadta a felhasználó nevem és jelszavam
-
ToBeY
nagyúr
Thunderbirdben 2db externetes email cimet használnék,de nem engedi.Mondván a szolgáltatómhoz a bejelentkezés mind2 ugyan az Még jó hogy...
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet megcsinálni hogy a címjegyzék itt alul legyen ahogy a outlook expressben van?
-
canniball
nagyúr
válasz kisgyerek85 #1135 üzenetére
''...ketten használnák a programot és azt akarjuk, hogy két külön név szerinti mappába jöjjenek a mail-ek.''
Szűrőt kell létrehozni a címzettre és megadni a megfelelő mappát. Vagy sokkal elegánsabb megoldás két profilt létrehozni (ugyan csak egyedül használom ezért mérget nem vennék rá, de talán ekkor nem is fogjátok egymás mappáit látni).
''...a ''SPAM''okat hogyan tudom úgy szűrni, hogy áthelyezze mindent egy pl. SPAM mappába.''
Létrehozod a spam mappát, majd az Eszközök->Üzenetszűrők menüpont alatt megadod hogy miként szűrjön (mi számít spamnek) és hogy az adott mappába helyezze a kéretlen leveleket.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
kisgyerek85
senior tag
Hello!
Az a kérdésem lenne, hogy ketten használnák a programot és azt akarjuk, hogy két külön név szerinti mappába jöjjenek a mail-ek. A másik meg a ''SPAM''okat hogyan tudom úgy szűrni, hogy áthelyezze mindent egy pl. SPAM mappába.
Előre is köszönöm a segítséget -
neduddki
nagyúr
HI!
A kovekezo problememan lenne: tb kulso progi inditakor /pl: doc->world, xls->excel, etc./ visszavalt a tb ablakra /inditott alkalmazas hatterbe kerul/, mivel otletem sincs hogy mire kelle rakereseni problem amegoldasahoz, ezert itt teszem fel a kerdes:- ))) /sajna a juzerek az istenenkesm ertk meg hogy csak a talcan kattincsanak es a hejzet meg van oldva:- (((/
elore is koszi
udv
neduddki
mod: az a dog konvertalals: - ((((
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
onlysony
aktív tag
nah oké rendben,lényeg h jó lett nagyon szépen köszönöm! közbe leesett
''..az utat építeni kell, és nem lezárni...''
-
onlysony
aktív tag
válasz Winner_hun #1130 üzenetére
ohhh köszönöm szépen de nemgáz h vipmail...
[Szerkesztve]''..az utat építeni kell, és nem lezárni...''
-
onlysony
aktív tag
-
onlysony
aktív tag
-
onlysony
aktív tag
Mutatom a problémám, egyszerűen nem tudok e-mailt írni senkinek se vipmail-es cuccal használom, vagyis használnám a Thunderbird-öt.
[link]
''..az utat építeni kell, és nem lezárni...''
-
Palkó
tag
válasz Winner_hun #1122 üzenetére
Hogy én mekkora balfék vagyok.....
Igazatok van, ez volt a gond. Köszi mindkettőtöknek !
Néha az alapvető dolgok nem ugranak be...
[Szerkesztve]Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
-
Palkó
tag
Lehet, hogy volt már, de több mint ezer hsz.-en nem tudom most átrágni magam.
Szóval, valaki tudja-é, hogy ha kapok egy e-mailt, amelyben videolink van, megynyitom, akkor miért az Explorerrel akarja nekem lejátszani?, ill. miért azzal nyílik meg az üzenet?
Firefoxot és Thunderbirdet használok, minden a legfrissebb verzió.
Előre is köszi mindenkinek, a segítséget !Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
-
canniball
nagyúr
Én is végignéztem mindent és én sem találom. Azt tudom, hogy új postafiók létrehozásánál felajánlja a ''Globális gyűjtő használata'' opciót (ez az alapértelmezett), de ezek szerint lehet hogy utólag ezt már nem lehet állítani. Ha valaki nem tud valami jobbat tanácsolni szvsz hozz létre egy postafiókot a globális gyűjtő nélkül (ha nem akarod elveszíteni az eddigi leveleidet rakd át őket abba - két postafiók között kedvedre lehet mozgatni a leveleket).
-
Smogus
őstag
Nem használja akkor senki ezt a progit
ilyen msn vagy hotmail-es emailcímmel???Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
Smogus
őstag
válasz ballington #1112 üzenetére
Ezeket próbáltam
de sajnos semmi
lehet hogy nem lehet msn-es címmel megcsinálni?
Vagy most itt végülis mi a kiszolgáló címe
mail.msn.com vagy mail.hotmail.com (mert ugye a www.hotmail.com címen is be bírok jelentkezni)
Egyébként azt hogy mi pontosan a kiszolgáló címe, azt hol tudom megtudni?Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
ballington
addikt
Eszközök->Postafiók beállításai->Postafiók hozzáadása->Levelező postafiók-> itt aztán értelem szerűen: Felhasználónévnek smogus, ímélcím: no comment, postafiók neve: itt ált.ban az ímélcím. kiszolgáló beállításai: pop3, mail.msn.com talán, de ennek jobb, ha utánanézel. kimenő levelek kiszolgálója meg marad az interneted szolgáltatóé.
ennyi.
mod: de az is lehet, hogy msn-es nem ímélezésre való...nemtom.
[Szerkesztve]Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Smogus
őstag
Kellene nekem egy kis segítség
Szóval feltettem ezt a progit és szeretném beállítani
az e-mail címmre, tudna valaki segíteni, hogy hova mit kell írni
Msn-es e-mailcímem van lehet erre egyáltalán
smogus(kukac)msn.comHa az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
canniball
nagyúr
válasz ballington #1108 üzenetére
Igen. Az előző így teljes: jobbklatty a postafiókon->Tulajdonságok (ez kimaradt )->''A következő aláírás csatolása'' vagy ''A vCard csatolása a levelekhez''.
Más: meg tudja oldani a TB egy szolgáltatónál lévő két postafiók kezelését? (Mintha valakinek lett volna ezzel problémája, de nem vagyok biztos benne, hogy jól emlékszem.)
[Szerkesztve]https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz BobChemistry #1102 üzenetére
Jobbklatty a postafiókon->''A következő aláírás csatolása'' vagy ''A vCard csatolása a levelekhez''.
-
ballington
addikt
válasz BobChemistry #1102 üzenetére
van hozzá kiterjsztés: [link]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
BobChemistry
őstag
be lehet valahol állítani, hogy az aláírást (név, cím, beosztás, stb...) automatikusan minden levél végére odaírja?
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest