- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
sziasztok,
azt akarom kerdezni, hogy tapasztaltatok-e mar olyat, hogy firefoxban a magara hagyott egerkurzor nehany masodpec mulva eltunik?
kerestem olyat hogy: hide idle mouse cursor firefox de csak az unclutter nevezetu linuxos csodahoz kapcsolodo talalatokat adott, ami irrelevans, mert windozerolok.
de annyira aktivan figyeli az event-oket, hogy ha az ff csak hatterben van, es ugy viszem ra a "teruletere", akkor is eltunteti a kurzort ... folottebb izgalmas.
ja igen, es mostanaban "kezdte".
3.0.10-es tuzrokat hasznalok.es persze van egy adag beepulom is, de azokat mar vegigturtam, s nem lehetett ilyesmit ixolni rajtuk.
akkor tehat: ezmiez?
-
Gaben001
tag
válasz
WonderCSabo #7146 üzenetére
Köszi a választ.
A vágólapon ott volt a webcím de utána egy képet is másoltam tehát az is törlődött. -
Gaben001
tag
Sziasztok!
Megnéztem egy videót egy videómegosztó portálon aminek nem emlékszem a címére.Szeretném újra megnézni de az előzmények törlődtek kilépéskor.A videó ha megnéztem nem marad meg valamilyen formában a gépen?
Előre is köszi a válaszokat! -
Penge_4
veterán
Én ugyanígy jártam. A FireGestures nálam is fent van. Nálam sehonnan nem tűnik el pipa, és nem is törli minden újraindításnál, csak véletlenszerű alkalmakkor.
Most nézem, hogy warrior28-nál is hasonló a probléma. Nem a 3.5 valamelyik bétáját használod? Mert így elsőre arra tippelek, hogy ez valami böngészőbug.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Hedgehanter #7142 üzenetére
Ezek a nők...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Winner_hun #7141 üzenetére
Jaaa mar szetb@szott az ideg mivan... A bnom piszkalt valamit es eltuntek a kepek az o internetes suli oldalarol de azt valahogy berakta a blocked listaba es utana neztem hogy PH.-n sincsenek kepek azt hittem osszefugg....
-
Winner_hun
félisten
válasz
Hedgehanter #7140 üzenetére
A PH-n és társoldalain karbantartás van, ha itt nem jönnek be akkor türelem
-
Hedgehanter
őstag
Nem tolti le a kepeket a bongeszom 3.0.10. Load pictures automatically bepipalva nincs exception ures.. Probaltam beirni oldalakat hogy allow sites de nem megy ugy sem... ??
-
Penge_4
veterán
válasz
Winner_hun #7136 üzenetére
Ezzel semmi gond, én a Ctrl+F-es saját gyorskeresőre gondoltam.
-
Penge_4
veterán
Meg lehet valósítani FF-ben valahogy, hogy a gyorskeresője ne legyen ékezetérzékeny (úgy, mint a Chrome-ban)? Tehát például a "böngésző" szó beírására emelje ki a "bongeszo", "böngészö" szavakat is.
-
Edween
őstag
válasz
WonderCSabo #7133 üzenetére
A böngésző teljes felületére gondolnék, ez csak a cím sor és környékét módosítja, köszönöm a segítséged!
-
Edween
őstag
Létezik olyan kiegészítő, mellyel a böngészőt lehet áttetszővé tenni?
-
simon7012
aktív tag
válasz
Winner_hun #7121 üzenetére
Köszi a segitséget!
-
coolmpi
aktív tag
Valaki tudna segíteni? A 3.0.10 óta nagyon durván eszi a megmóriát a firefox-om...
2-3 ablaknál és 4-5 fülnél pár óra múlva már 1,5 gb-ot eszik. Néha olyankor is nő, ha nem is csinálok semmit vele...
-
monti20
tag
válasz
Winner_hun #7128 üzenetére
Tényleg, köszi még egyszer!
Nagyon tetszik ez az új FF, alíg várom a teljeset.
Nem tudni mikor jelenik meg?? -
Winner_hun
félisten
válasz
monti20 #7127 üzenetére
Beta a Program Files mappába külön települ, nem írja felül a régit, csak a profilodat használja. Majd ha kijön a végleges 3.5 akkor kerül a Mozilla Firefox mappába az install... Bár a beta akkor is ott marad, csak ha azt eltávolítod akkor a személyes adatokat hagyd meg, különben meglepetés érhet
-
monti20
tag
válasz
Winner_hun #7125 üzenetére
Feltettem a 3.5beta-t és fennmaradt a régi FF 3.0.10. Nem kellett volna, hogy törölje a régit vagy ezt már én is megtehetem?
Amúgy nagyon bejövős a 3.5-ös!!! -
monti20
tag
válasz
Winner_hun #7125 üzenetére
Köszi!
-
monti20
tag
Erre vki?
-
Tomate
veterán
válasz
Winner_hun #7122 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
robekri #7117 üzenetére
Update Scanner ami tudomásom szerint a legközelebb áll hozzá.
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok tudtok nekem segíteni,hogy tudnám telepíteni az adobe flash playert?
Automatikusan nem települ és a kézi telepítéssel sem!
Tudjátok,hogy mi a megoldás? -
robekri
addikt
SZiasztok.
Tudtok olyan kiegészítőt, ami logolja, hogy mikor változott az oldal tartalma és ezt egy fileban tárolja?
üdv.
-
monti20
tag
Haly!
Hogy érdemes feltenni az új FF 3.5beta-t?? Régi FF marad, aztán install vagy előbb régi FF uninstall és csak utána az új??
Köszi előre is!
-
Froclee
őstag
hali
a mostani frissítést miért nem tudja telepíteni az ff? ezt írja ki. itt tovább-ozok leszedi egy 10megás fájlt, utána ugyanezt írja ki...
-
pzstm
titán
-
Nagyon zsír az új 3.5
-
twollah
nagyúr
Kijott az uj 3.5os beta verzio (v3.5 Beta 4), letoltes innen.
-
twollah
nagyúr
Kijott a Firefox uj verzioja (v3.0.10), letoltes innen.
-
kymco
veterán
Mit csiripelnek a verebek, mikorra jöhet ki a 3.5-ös verzió?
-
szimcsi
senior tag
Helló
Nekem olyan gondom van, hogy a letöltés be volt állítva, hogy mindig ugyanazt tegye, ha le akarok tölteni, tehát nem kérdez rá. Most telepítettem egy letöltésvezérlőt (OrbitDownloader), ami állítólag rákérdez töltéskor, hogy vele akarom e letölteni, de nekem ilyen opció nem jön be így, hanem a firefox csinálja szó nélkül továbbra is. A beállításokban meg nem találok semmi arra utalót, hogy meg tudnám változtatni ezt a korábbi mentési beállításokat. kösz -
fradi81
veterán
Vistás gépen elmentettem mindent mozbackuppal, xp-s gépen új felhasználói fiókban pedig restore. Bejön a firefox, könyvjelzők ott is vannak meg minden, de a kiegészítők nem mennek, leszedtem mindent, telepíteni meg nem lehet mert váratlan telepítési hibaüzenetet, részletek a hibakonzolonad, erre 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest