Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
"Aktuális oldal", "Lap megkettőzése", mindegy. Róka nem szeret. Csak a kezdőlapot tolja az arcomba CTRL+N alkalmával.
Köszönöm a velem való törődést.

-
Vakegérke
félisten
Már beépült a kiegészítő, nincs változás.
Lehet, hogy nem leszek "rókázó"?

-
Winner_hun
félisten
válasz
Vakegérke
üzenetére
Esetleg ha görgős egered van, a linken lenyomva a görgőt, új lapon nyitja meg a linket, az nem jó? Bár nem tudom kell-e hozzá kiterjesztés

Tab Mix Plus - Add to Firefox gombra nyomj rá, majd ha feltette, indítsd újra a böngészőt. -
Vakegérke
félisten
Megbocsássatok, kezdő vagyok "róka" ügyben.
Bizonyára én vagyok buta, de nem teljesen értem tanácsotokat."Az a gondod, hogy nem ugyanazt az oldalt nyitja meg?"
Pontosan.
Mondjuk pont itt fórumozom, és hozzászólok, de szeretnék több hozzászólásnyi előzményeket is látni. Ilyenkor jól jön a CTRL+N. A "róka" pedig a kezdőlapot nyomja az orrom alá.
Szóval ez a gondom.
Ez a "tab mix plus" megoldja a problémát? Ha igen, akkor hurrá, csak azt nem tudom, miként tehetem magamévá. -
PazsitZ
addikt
-
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Ma kezdtem ismerkedni a "rókával". Idáig rendben is volna, csak akad benne egy hiba, amely az IE6-ban nincs.
CTRL+N, vagyis új lap nyitásakor nem azt kapom, amit szeretnék, hanem a kezdőlapot.
A kérdés egyszerű.
Orvosolható a probléma?A válasz(oka)t előre is köszönöm.

-
Geller72
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A mentési metódust ismerem, már évek óta így mentem a profiljaimat a thunderbird-ben és firefox -ban is, linux és win alatt egyaránt. Köszönöm a helpet, megpróbálom.

Üdv:
Geller -
WonderCSabo
félisten
válasz
Geller72
üzenetére
Próbáld ki csökkentett módban, kiegek nélkül. Ha nem jön be, akkor full reinstall. De előtte mentsd le a beállításaidat, melyek ebben a mappában vannak:
Linux alatt:
~/.mozilla/firefox
XP alatt:
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Local Settings\Application Data\Mozilla
Vista alatt:X:\Users\felhasználói név\AppData\Roaming\Mozilla
De talán MozBackuppal még egyszerűbb lementeni.
-
Geller72
veterán
Sziasztok. Sajnos nem működik a save as.. funkcióm..
. Sem képre, sem fájlra, sem másra. Látszólag nem történik semmi..Vista SP1, 32 bit hun Home Basic, original.
Any idea? ( Az oldalak jók, IE-vel ok)
-
Llew
senior tag
A Brief RSS olvasót használom és pár napja az csinálja, hogy nem tudom az egyes hírforrásokat külön olvasni. Vagyis frissít meg minden, de az új bejegyzéseket csak ömlesztve - ami elég zavaró - tudom megnézni, oldalakra bontva nem, mert akkor kiírja, hogy "Nincs könyvjelzőként megjelölt elem".
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jó lett, kösz

-
WonderCSabo
félisten
válasz
total90
üzenetére
Full reinstallt csináltál?
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem, de ezzel a verzióval is ment amióta csak lefrissítette magát a Mozilla. Próbáltam már régebbi verziót is felrakni.
A gépen amin megy csak netezésre használom. Az op. rendszeren (XP SP3) és természetesen a drivereken kívül egy vírusirtó (Avast) , Open Office 3, Adobe Acrobat Reader 9 és Winamp van fent. Semmi más. Csak netezésre használom, nem kell más program rá. -
Ide küldtek ezzel a problémával. Újratelepítés kilőve, az nem segített

-
WonderCSabo
félisten
válasz
19870820
üzenetére
Te most a Norton Internet Security program beállításaira gondolsz? Mert annak semmi köze sincs a böngészőhöz. Mutass már egy screenshotot, magyarázd el, mert valszeg félreértelek, de nem csak én vagyok így ezzel...
SunBreeze: Nekem az AdBlock Plus állítja le. Valszeg Nálad is. Rakd az oldalt whitelistre, vagy keresd meg, hogy melyik szűrő lövi le az oldalt, és azt töröld ki.
-
SunBreeze
aktív tag
az miért van hogy a portfolio.hu -t ha behívom akkor nem jön be az oldal, pedig kiírja hogy készen van, csak majd 1-2 perc múlva? (itt arra gondolok, hogy később végül amiatt jön be, mert van a portfólión egy automatikus frissülés percenként.)
-
19870820
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Épp az elöbb irtam a norton internet security-be van olyan hogy kártyák és bejentkezési adatok.Eddig minden mozillába ment ez.Végülis ez tárolja az oldalakhoz tartozó jelszavakat.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
WonderCSabo
üzenetére
(... azt hittem, csak én nem értem ...)
-
19870820
senior tag
Hali nem tudjátok hogy lehet rábirni az uj mozillát 3.5 RC1-et hogy megjelenitse a norton féle kártyák és bejelentkezési adatokat?Amugy szerintem ennyit még sose gyorsult a progi.
-
-
Storms
őstag
üdv
Tegnap óta valamiért a Firefox nem kicsinyiti le a képeket, például LINK ennek a képnek is a negyedét látom csak. Explorerbe az egészet látom. Miért van ez?

-
WonderCSabo
félisten
-
R
senior tag
[link] mivel lehetne megelőzni?
-
Tomate
veterán
Segítsetek pls!
Egyik napról a másikra elfelejtette a Firefox, hogy be kéne jelentkezni mindenhova. Szóval itthon a gépemen, mindig mindenhova be vagyok jelentkezve. PH, igoogle, torrent oldalak, szóval mindenhova. Ha újraindítom a gépet akkor is be vagyok jelentkezve. Nem kell külön bejelentkezni. Erre most mindenhova kéri, hogy bejelentkezés, anyám tyúkja stb stb. Ha bezárom a böngészőt teljesen és megnyitom akkor is. PH-ról leléptet ilyenek. Mi történt vele? 
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem tudom... Én már a 3.5b99 (Preview)-hez sem találtam changelogot...
Egyébként volt már olyan verzió ezen kívül, amiből Previewt is csináltak?
-
twollah
nagyúr
Mozilla Firefox v3.5 RC1 innen.
Friss, meg maszatolodnak a byteok a release-en.
-
hege71
csendes tag
válasz
h0o2a7j6
üzenetére
Érdekes,nálam pont az előző 1-2 verzióval töténtek rendszertelen és váratlan összeomlások.Mindegy volt neki,hogy milyen weboldalon vagyok.Viszont,ha leállítottam az msn-t akkor nem volt baj.JA és IE7 mellé volt telepítve a fox.Most,hogy IE8 van és ff.3.0.11. nincs baj.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
h0o2a7j6
üzenetére
Jaja, milyen oldalaknál omlik össze? Egyébként küldd be a hibajelentést, így ki tudják szűrni a hibákat a következő verzióban. Mellesleg nekem nagyon ritkán omlik össze, mondjuk 3.5 Previewt használok.

Bash.hu-ról:
[19:31:22] <TCH> öcsémnél lefagyott a firefox
[19:31:23] <TCH> és erre írt a készítőknek
[19:31:29] <TCH> hogy "lefagyott ez a szar"
[19:31:44] <TCH> erre visszaírtak magyarul, hogy "na jó, de hogy fagyott le ez a szar?"
[19:32:06] <TCH> szal fx-nél legalább support van -
h0o2a7j6
tag
Amióta frissítette magát a 3.0.11re(pár napja), azóta kb. 10x omlott össze a program.
Másnál volt ilyen jelenség.
Eseménynaplóból(hol találom?) ki lehet szűrni, hogy mi okozhatja a problémát? -
SunBreeze
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
thx,
meg még mi minden között csemegézhetek ^^
hasznos kis első hsz
-
hege71
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi.A linkex.tényleg jó!!
-
SunBreeze
aktív tag
moin!
hjjajj több problémám is lenne a firefox-szal:
mindenhonnan kijelentkezik, de ez teljesen random szerűen
néha nem hozza be a gmail-t és lefagy a töltés közben, persze azt írja ki hogy készen van a töltés. ilyenkor a html nézetet segít, de az nagyon gagyi...
milyen fájlokat kell átmásolnom ahhoz hogy egy nem működő partícióról kimentsem a firefox-om könyvjelzőit?
köszi előre is. -
chungee
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi!
-
RpPRO
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
WonderCSabo, koszi.

-
Bermi
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
köszönöm

-
chungee
addikt
Hali!
3.0.10 verziójú a mozillám, xp sp3 op.ren. és mostanság állandóan kijelentkezik az PH-ről. Pedig bepipáltam mindent.
-
hege71
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jel az nincs mellette.IE8 alatt viszont működik.A crawler és a ff. kompatibilis egymással,szerintük.Az a baj,hogy arra nem emlékszem,hogy előzőleg melyik verziók voltak telepítve.
-
WonderCSabo
félisten
Ugyanarra gondolunk.
És ez működik, nincs mellette ! jel kiterjesztések listán?Bermi: Ezen az oldalon az Add to Firefox-ra klikkelsz, előjön egy ablak, ott telepítés gombra, majd indítsd újra a Firefoxot. (Minden kiegészítőt így kell telepíteni.)
Lent az állapotsoron megjelenik egy kis
ikon, arra kattints, majd Save-> Complete page/frame. Innentől asszem egyértelmű. -
Bermi
aktív tag
sziasztok,
most először raktam fel a firefoxot, eddig megelégedtem a gyárival

viszont Winner_hun linkelt egy képet, amin egy képernyőnél hosszabb hsz-ek voltak rajta és leírta, hogy mivel csinálta. na gyorsan felraktam a firefoxot, de itt elakardtam.
tudnátok segíteni, hogy kell belerakni ezt az addont és utána hogy kell kezelni?
-
hege71
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem.Crawler Toolbar-ként a kiterjesztésekbe.
-
hege71
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szia!Spyware Terminator + a FF.3.0.11A web security guard komponense a terminátornak ami besorolja web oldalakat.
-
hege71
csendes tag
Sziasztok!
Rendszer újra telepítés utáni problémámra kérnék megoldást.Firefox+Sw.terminátor.A google-ben a keresési eredmények címei mellé idáig mindig kirakta a kis pajzsot besorolásnak megfelelően a W.S. Guard..Most nem.Természetesen mindent úgy csináltam mint azelőtt,de akkor sem sikerül újra rávenni. -
RpPRO
őstag
Legfrissebb FF.
Nem tudom beloni, h kozepso gombbal uj tabot nyisson, ne uj ablakot.
Options > Tabs se mukodik es a middlemouse.openNewWindow sem.
Van egyeb otletetek? -
PowerBuldog
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi!
Úgy tűnik valami a beállítások között lehetett a háttérben összekuszálódva. (Évek óta mentegetem le reinstallnál a beállításokat) Teljesen leszedtem. MozBackuooal pedig csak a fontos dolgokat raktam vissza. (General settingset pl nem.)
Egyelőre jónak tűnik!

-
WonderCSabo
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Töröld a sütiket! Ha nem akkor full reinstall. Esetleg vmi tweaker progi nem törli automatice a sütiket (mint pl. a CCleaner)?
-
PowerBuldog
veterán
Hello!
Lenne egy olyan égető problémám, hogy az FF 3.0.11 minden alkalommal amikor bezárom elveszti az összes cookiet. A jelszavak megmaradnak, de minden indításnál újra és újra be kell mindenhova log-inelnem újra, mert elveszíti az adatokat.
Az options-->privacy-nél az van, hogy meghagyja amíg le nem járnak, és a "személyes adatok törlése bezáráskor" nincs bepipálva. Így elképzelésem sincs, hogy mitől csinálhatja. Csináltam egy reinstallt is a programmal, de ez sem oldotta meg a problémát. Kb 1 napja kezdte ezt el csinálni, és nem tudom, hogy miért.Valami javaslat?

-
YSOFIP
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm.Letöltöttem.Feltelepítettem,de hogy kell ezt használni.Tök hülye vagyok biztos de nem tudom hol kell beállítani.

-
YSOFIP
csendes tag
Hogy kell letiltani a webhelyeket??Ha valaki tud valami megoldást írja le legyen szíves.
Köszönöm
-
Daudi Baldr
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
wááww..nem is kell ide plugin. köszi szépen!

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Daudi Baldr
üzenetére
Ctrl + B , Ctrl + I
-
Daudi Baldr
tag
Valaki nem tudja véletlenül annak a könyvjelzős pluginnak a nevét, ami a a gombsorra kirak 1ikont, amire rányomva az IE-s megoldáshoz hasonlóan bal oldon nyit egy könyvjelzős ablakot? A FF 2-es alatt használtam, azóta nem találom sehol a neten..
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Próbáld meg ezt. Esetleg próbálj egy full reinstallt: uninstalláld a FF-ot, majd a linkben említett profile mappát is töröld le, s aztán rakd újra. Előtte mentsd le a profilet, ha kellenek a beállítások! Egyébként minek az Ubufox, a FF is frissíti magát és a kiegeket is.
-
Csakénvagyok
őstag
A magyar helyesírási szótáram tovatünt. Visszaraktam, de csak nem működik (más szótár nincs az adonok közt). Esetleg valakinek hasonló gond?
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
THX. Kipróbálom, azaz töröltem a sütiket. Holnapra kiderül, hogy jó-e?
-
Lamellus
tag
válasz
Lamellus
üzenetére
A NoScript probléma is megoldódott, ideírom ezt is hátha más is használ javascriptes bookmarkot.
A problémát az új Firefox okozta, de az 1.9.4 RC1 NoScripttel működnek megint ezek a bookmarkok is.
"The latest reported issue is about Firefox 3.5 breaking (again) NoScript's bookmarklet emulation code.
It's fixed in 1.9.4 RC1." [link] -
Lamellus
tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
A keresősávot nem fogom használni, mert utálom, pont azért használom a kulcsszavakat (kb. 15 darabot), mert gyorsak és kézreállnak.

A link viszont adott egy ötletet, átírtam a bookmarkot javascriptre, ez megoldja a konvertálást, itt egy példa (hátha jól jön másnak is):
javascript:url='http://www.google.com/search?q=%s&hl=en';url=url.split('%s');url=url.join(encodeURIComponent('%s'));location.replace(url,'<br>');
Egy probléma van még, a NoScript nem nagyon barátkozik meg vele, ezen még gondolkodom.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
köszi, sikerült a segítségével beállítani.
-
Lamellus
tag
Kulcsszavakat használok a keresőmotorokhoz, de bizonyos karakterek eltűnnek a keresésből, például a + jel.
Tehát ha például a Google-ben arra keresek, hogy c++ akkor csak a c betűre keres rá. Ha közvetlenül a googleban keresek akkor persze jól működik és ilyenkor az url-be is úgy kerül a c++, hogy c%2B%2B.
Meg lehet oldani valahogy, hogy a kulcsszó rögtön az utóbbi formában küldje a keresőnek ezeket a karaktereket?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
whitezo88
üzenetére
Ilyen általános script sajna nincsen, mivel minden oldal egyedi, de kereshetsz (Stylish) sok oldalhoz. És a Greasemonkey-szkriptek.
-
pethYeti
addikt
Van olyan kiegészítő ami két kereső mezőt rak ki a jobb oldalra?
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Azt hogyan tudnám beállítani, hogy a Firefox beépített letöltője csak 1 fájlt töltsön egyszerre?
Köszi!
-
whitezo88
nagyúr
már régebben tettem fel ezt a kérdést de nem találtam a választ, miszerint: mi az a script, ami FFet széthúzza a felbontástól függően? 1680 pixel széles a monitor de 768 az alap ugye.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
forceberg
üzenetére
Sütik engedélyezve vannak, amíg le nem járnak? Ha igen, töröld őket!
Megjelent a Firefox 3.0.11!
-
Miért lehet az, hogy a FF mindig kiléptet minden weboldalról, ahol jelszó van, s újra be kell lépnem. Pl. Port.hu. Régen sosem kellett újra belépnem, hogy a nekem beállított műsorlista jelenjen meg... Ez csak egy ideje van, de nem csináltam semmit. A beállítások között az ilyen jellegűek nincsenek tiltva.
-
WonderCSabo
félisten
Láttátok, hogy megújult a Mozilla kiegészítő oldala?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Próbáld ki azt, amit PowerBuldog

KAMI911