Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Firefoxon nálatok jó helyre ugrik? Nálam csak néha. -
fradi81
veterán
Facebookon belüli görgetés néha folyamatos, de legtöbbször akadozós. Ha összenyomom a böngésző ablakát felére akkor addig jó. Hardveres gyorsítás kikapcsolva mert az sokszor összeomláshoz vezet. A chrome mindig folyamatos. Megoldás van erre vagy csak a gépfejlesztés?
-
fradi81
veterán
about:config-ban ha bepipálom a 'csak módosított beállítások megjelenítését' megjelenik vagy 200 elem, ezeket elvileg mind én írtam volna át?
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
Hali
A szinkronizálás ki van kapcsolva, ha bekapcsolom, a régebben szinkronizált dolgokat hozzá fogja rakni a jelenlegihez? Ha csak a jelenlegi cuccokat akarom felhőbe rakni a régiek nélkül, hogy kellene csinálni? Tehát nem akarom hogy összefésülje a régieket az újjal. -
fradi81
veterán
Hello
FB csoportban keresnék, felül kék csík villog és ennyi semmi nem történik, letiltottkiegészítőkkel sem, süti gyorsítótár is törölve lett. Mi lehet a megoldás másik böngészőn (edge) működik. -
fradi81
veterán
Na ez az 57 már nem kezd el akadozni a facebooktól, szinte már chrome
Most nézem frissíthető lett 57.0-ra 
-
fradi81
veterán
hali
Van valami jól bevált addon ami képes letölteni egy weboldal teljes forráskódját?
-
fradi81
veterán
Hello
chrome böngészőből az importálás leáll a jelszavaknál, erre valakinek ötlete?
-
fradi81
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
e10s aktív, jövőre is megnézzük hátha

-
fradi81
veterán
Hello
Hogyan lehetne legegyszerűbben megoldani hogy a firefox sync-be egy másik, sync mentes firefox adatai kerüljenek be a jelenlegi helyett?
-
fradi81
veterán
Nálatok lejátssza firefox a google photos-ra töltött videót? Itt csak forog a karika.
-
fradi81
veterán
válasz
Rimuru
üzenetére
tab mix plus nálam az új fül a legszélén nyílik meg.
-
fradi81
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
thx hibátlan

-
fradi81
veterán
hello
Olyan kiegészítőt keresek ami egy weboldal frissítésekor kiemeli/megjelöli valamilyen módon az újabb tartalmat(újabban felkerült hirdetések felül), ha esetleg tudna valaki ilyenről szóljon bár nem hiszem hogy van ilyen.
-
fradi81
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez sem csinálja azt ami nekem kell de köszi.
-
fradi81
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
A gond az hogy ekkor is rá kell újból frissíteni mert a régi tartalom jelenik meg, de ez van ezt kell szeretni.
-
fradi81
veterán
Mostanában olyan a firefox hogy indítás után csak az aktuális lapot tölti be, a többit csak akkor mikor rákattintok, na de akkor sem a jelenlegi tartalmat frissíti, hanem a régit, tehát újra frissítenem kell. Erre van valami okosság?
-
fradi81
veterán
hali
Mit kell beállítani ahhoz hogy linkre kattintáskor ugyanazon a lapon nyissa meg? Másik hogy ha sok lap van megnyitva, mi kell ahhoz hogy a bezáró X-ek ne tűnjenek el? -
fradi81
veterán
Fent van a Tab Mix Plus kiterjesztés, ha bemegyek a könyvjelzőkhöz és rákattintok arra hogy mindegyik megnyitása külön lapon, akkor a már megnyitott lap elvesznek. Ezt melyik beállításával lehet kiküszöbölni?
-
fradi81
veterán
Szines tabokat próbáltam már, abba akkor nem sikerült összehozni, tab mix plusban viszont át tudtam szinezni az aktív fület.

-
fradi81
veterán
Tud valaki olyan kiegészítőt ami jól láthatóan kiemeli az aktív tabot?
-
fradi81
veterán
hello
tegnap kipróbáltam a firefox 4-et, linuxon. Kicsomagoltam egy mappába onnan futott, nem volt gond. Ma reggel meg olyat produkált hogy a flash tartalom összeszemetelte a képet. Hiába zártam be azt a lapot, megmaradt a flash szemete, ha bezártam a firefoxot utána is maradt nyoma, ahogy elhúztam egy ablakot a betűk mögött látszódott, mintha ott lenne az asztalon. Kikapcsoltam minden kiegészítőt de nem javult meg, csak egy új profil segített amibe aztán a sync-el átvittem a könyvjelzőket jelszavakat, mi okozhatta ezt?
-
fradi81
veterán
válasz
kriszwells
üzenetére
Ha az újratelepítések után se jó, akkor meg nincs rá megoldás egyenlőre, mint ahogy nálam se

-
fradi81
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Más böngészővel is ilyen, holnap kipróbálom a csökkentett módot bár nem tudom mi értelme.
-
fradi81
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Felraktam, így is előjött az összeomlás, lehet csak egy windows telepítés segít.

-
fradi81
veterán
Hello
Mi lehet az oka hogy összeomlik a firefox flash-nél elég sűrűn? IE-is csinálta. Leszedtem mindent, letöröltem, újraraktam de így is. Win 7-nek lehet hozzá köze? -
fradi81
veterán
válasz
lecterdoctor
üzenetére
nem kell mást odaengedni a géphez, vagy kapjon saját fiókot

-
fradi81
veterán
Hello
win7 alatt elég sokat összeomlik a firefox, másnál is? Lehet hogy a flash-t nem bírja mindenesetre winxp-nél ilyeneket nem csinált.
-
fradi81
veterán
hello
Van most egy weboldal ami nem jön be, se firefoxal se chrome-mal, csak IE-vel, töröltem a gyorsítótárat de nem segített, mit tegyek?

-
fradi81
veterán
Vistás gépen elmentettem mindent mozbackuppal, xp-s gépen új felhasználói fiókban pedig restore. Bejön a firefox, könyvjelzők ott is vannak meg minden, de a kiegészítők nem mennek, leszedtem mindent, telepíteni meg nem lehet mert váratlan telepítési hibaüzenetet, részletek a hibakonzolonad, erre 5let?
-
fradi81
veterán
hali
jó ez az element hiding helper de pl iwiw bejelentkezésnél többször tiltottam, több módon, de megint itt van ez a http://imgs.adverticum.net/loader.swf hogy kell végképp eltörölni?

-
fradi81
veterán
Hogy lehet eltüntetni az ilyen négyzeteket?
Adblock plus, adblock plus: element hiding helper fent van. -
fradi81
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kösz a tippet.
Meg lett a hiba oka, az Adblock Plusban ki kellett kapcsolni ezt a külső szűrőt: Filter von Dr.Evil (Deutschland). Lehet frissítették valamivel ami a bank belépés gombját is reklámnak nézi. -
fradi81
veterán
hali
ha ezen az oldalon rákattintok a belépés gombra, csak bekereteződik a gomb, de nem történik semmi, nem állítottam semmit minden a régi. Help. Minden jó csak ez nem működik firefoxban, IE-ben ok.
-
fradi81
veterán
Másnál is ilyen lassúak az ilyen oldalak?
-
fradi81
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
AdBlock Plus volt de már nincs.
-
fradi81
veterán
úgy se jó, újra lett rakva a windows a régi konfig átt lett másolva, azóta van ez.
-
fradi81
veterán
A Media.proxnet.hu oldalon ha rákattintok a képek feltöltése gomra nem történik semmi, nem jön be az ablak, ezt a hibát mi okozhatja?
-
fradi81
veterán
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Elvileg könyvjelzők-könyvjelzők kezelése-importálás és mentés-html importálása-IE..
-
fradi81
veterán
a backupfox csak nálam nem indul el vista64en?
-
fradi81
veterán
Hi
Bizonyos oldalak pl sportingbet, bwin élő fogadás részénél nagyon leterhelik a procersszort, firefox 50%-on megy! meddig lesz ez így mert már unom. -
fradi81
veterán
Tök jó hogy van 64bites firefox, csak épp flash player nincs hozzá anélkül meg gatya

-
fradi81
veterán
Az adblock plus csak elrejti, vagy le se tölti a reklámokat?
-
fradi81
veterán
hello
Ha a backupfox-szal lementem a gépemen a firefox profilt, majd átviszem egy másik gépre ott csinálok magamnak egy saját fiókot win xp-be akkor ott az én fiókomba fogja berakni a mentést? vagy lehet a rendszergazdáéba?
(de gondolom az aktuális fiókéba. remélem) -
fradi81
veterán
hali
jó ez a firefox csak kár hogy több oldalon se jó minden, pl a firefox.hu-ról nem tudom letölteni vele a telepítőjét mert ha ráviszem az egeret a letöltésre, nem változik át..fasza. -
fradi81
veterán
hali
felraktam a yahoo messengert majd leszedtem amennyire tudtam, a programok hozzáadásánál most semmit se tudok leszedni, meg a yahoo toolbart se a firefoxból, hogy kell törölni véglegesen? -
fradi81
veterán
hali
felraktam a vistát.. ki volt mentve a firefox beállítása(könyvjelzők, kiterjesztések stb) ami ugye a c:\doc..appdata\mozilla\firefox mappa. Ezt rámásoltam most a c:\users\Balázs\appdata\local\mozilla\firefoxra elvileg ugye ezt használja most, de semmi se könyvjelző se semmi. valaki mondja meg mit csinálok rosszul thx. -
fradi81
veterán
Hali
ilyen ablak jön elő egy oldalon, régebben jó volt.
Can not create Directshow player
Mit tegyek hogy megjavuljon?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Most nézem frissíthető lett 57.0-ra 

KAMI911