Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Erre elsőként gondoltam még akkor, amikor ezt elkezdte (2021).
Elvileg DNS gond azért sem lehet, mert a többi böngészővel is előjönne ez a bug. Most újra átírtam hátha, de pár topik megnyitása után már elő is jött a hiba.
Ez egy nagyon x-akta. Páran itt azt hiszik, mert gyakran futtatom a böngészőt Sandboxieban, akkor én már agyonszerkesztem az egész rendszert és a böngészőt. 🙃
Pedig bármi fura hibát érzékelek, az az első, hogy simán futtatom, mindent letiltva (cache, sütik törölve) és megnézek még kb 2-3 féle portable Firefoxot is (ESR, Developer Edition, Nightly). Aztán más böngészőket. Majd megnézem más gépeken, másik rendszereken.... Ma is ránéztem családtag gépén is (az is cserélve lett 21 óta) és ott is elsőre előjött ez a betöltési hiba.
Szóval kérdezni csak akkor szoktam, amikor már nagyon nem találok megoldást.
A Bugok, problémák...topikban (#17624-től) eléggé ki lettem kérdezve minden beállítással kapcsolatban és ott sem lett megoldás. Régóta idegesít, próbálom elviselni, aztán elegem lesz és rákérdezek hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911