- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Erre elsőként gondoltam még akkor, amikor ezt elkezdte (2021).
Elvileg DNS gond azért sem lehet, mert a többi böngészővel is előjönne ez a bug. Most újra átírtam hátha, de pár topik megnyitása után már elő is jött a hiba.
Ez egy nagyon x-akta. Páran itt azt hiszik, mert gyakran futtatom a böngészőt Sandboxieban, akkor én már agyonszerkesztem az egész rendszert és a böngészőt. 🙃
Pedig bármi fura hibát érzékelek, az az első, hogy simán futtatom, mindent letiltva (cache, sütik törölve) és megnézek még kb 2-3 féle portable Firefoxot is (ESR, Developer Edition, Nightly). Aztán más böngészőket. Majd megnézem más gépeken, másik rendszereken.... Ma is ránéztem családtag gépén is (az is cserélve lett 21 óta) és ott is elsőre előjött ez a betöltési hiba.
Szóval kérdezni csak akkor szoktam, amikor már nagyon nem találok megoldást.
A Bugok, problémák...topikban (#17624-től) eléggé ki lettem kérdezve minden beállítással kapcsolatban és ott sem lett megoldás. Régóta idegesít, próbálom elviselni, aztán elegem lesz és rákérdezek hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wuthering Waves
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911