Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Szerintem néha érdemes használni.
Kényelmesebb, mint másolgatni az éppen aktuális fájlokat. Mostanában elég sokat variálnak mit hol tárol és nincs kedvem ezt figyelni. Még akkor sem, ha tudom miről van szó. (: Én nem teljes profil visszaállításra használtam, de arra is jó volt, hanem pl csak a jelszavak, vagy a kiegészítők beállításai miatt. Ritkán van rá szükség és jobb egy tiszta, új profil, de azért hasznos lehet egy ilyen kis program.olasz61: Teljes profil visszaállításra használod csak, vagy próbáltad külön is pl jelszavak, könyvjelzők?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kényelmesebb, mint másolgatni az éppen aktuális fájlokat. Mostanában elég sokat variálnak mit hol tárol és nincs kedvem ezt figyelni. Még akkor sem, ha tudom miről van szó. (: Én nem teljes profil visszaállításra használtam, de arra is jó volt, hanem pl csak a jelszavak, vagy a kiegészítők beállításai miatt. Ritkán van rá szükség és jobb egy tiszta, új profil, de azért hasznos lehet egy ilyen kis program.
KAMI911