- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
A világ változik változni kell vele, keress alternatív kiegészítőket és válts. Szerintem az nem megoldás, hogy egy biztonságilag már nem frissített több éves böngészőt használsz.
Nekem is volt kiegészítőm ami vagy megszűnt, vagy nem támogatott stb. váltottam.
Rengeteg helyen olvasom ezeket a dolgokat:
- 8 éves torrent klienst használnak még most is sokan mikor már van friss, ingyenes reklám mentes
- nem bírnak megválni a Windows 7-től ami már egy 10 éves oprendszer és egy 2007-es notin is fut vállalhatóan a Windows 10Ha szoftvereket nem fejlesztik vagy rossz irányba fejlesztik akkor el kell engedni őket, ez sokszor fájdalmas mikor megszokás miatt nem akarjuk otthagyni az adott felületet stb. de váltani kell.
Meddig akarod az 56-os Firefox-ot használni még 3-5-10 évig? Minél tovább húzod a váltást annál fájdalmasabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911