Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
Krystal_s
üzenetére
Dehogynem, keményen memory leakel. Én 2 hónapja nem használom, már hozzászoktam hogy nincs telepíve. Itt írtam korábban, 28-as verziónál. Link
Stabil verzió ugye kilőve (memory leak), dev verzió is, mert konkrétan nem működik a beágyazott videókon Firefox alatt. Utóbbi hibát is lassan 2 hónapja jelezték a készítő irányába, de azóta nem javította.
Most ezeket a kiegészítőket használom helyette:
- Adblock Plus -> Youtube: Other Annoyances (reklámok/ajánlások eltávolítása)
- YouTube High Definition (720p-re állítva)
- Download YouTube Videos as MP4 (720p-ig, felette IDM vagy Complete YouTube Saver)
- Youtube MP3 Downloader using youtube-mp3.org (MP3 letöltés)Nálam az összes verziónál jelentkezett a memory leak (24 ESR, 28, 29).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911