Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
-
CYBERIA
őstag
válasz
Winner_hun #22491 üzenetére
-
CYBERIA
őstag
válasz
Winner_hun #22491 üzenetére
Nem, neked is csak addig tart a frame, ameddig terület van. Úgy gondoltam, hogy maga a keret nagyobb legyen mint az ablak, tehát görgetni lehessen. Sőt az sem baj ha nem lehet, csak ha a frameről snapshotot akarok csinálni, akkor ne csak ilyen kis méretben lehessen.
-
CYBERIA
őstag
Arra tud valaki megoldást, hogy egy ablak méretéhez igazodó oldalt ([link]) az ablak méreténél nagyobb keretben tudjak használni?
-
CYBERIA
őstag
válasz
Winner_hun #5424 üzenetére
NOD32 és Ad-Aware nem talált semmit. Máshogy meg nem tudom hogy lehetne kiírtani.
-
CYBERIA
őstag
Kérnék egy kis segítséget!
A helyzet kérem a következő:
Firefox (legújabb verzió) elindít, kezdőoldal betölt. Két három oldalt megnézek, és az egész meghal: nem tudom görgetni, nem válaszol, memória használat 200 MB, virtuális memória használat 450 MB. Néha már pusztán a kezdőlap betöltése közben/után is csinálja.
Gondoltam újratelepítem: eltávolítás-maradékok eltávolítása a program files-ból és a documents and settingsből-telepítés.
A probléma megmaradt.
Ha valaki tud valami gyógyító módot segítsen, már tiszta ideg vagyok, hogy egy pár száz kilobyte-os oldal betöltése mellett több száz megákat foglal mind a memóriából, mind a virtuális memóriából. HDD majd megbolondul a sok munkától. -
CYBERIA
őstag
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy hol kell keresni a problémát, ha a html entityket nem mindig konvertálja? pl. Erõsített kimenetek száma 6 db
Miért nem ő betű? -
CYBERIA
őstag
Valaki tud ajánlani olyan kiegészítőt firefoxhoz, mint az operában a jegyzetek menüben van?
Ami ott van, az nagyon el van találva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Gran Turismo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Alkoholista nevelde
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest