- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Linuxos Firefoxban lehet valamit kezdeni azzal, hogy aláhúz minden szót amit írok?
-
*Ropi*
félisten
válasz
WonderCSabo #26381 üzenetére
Mekkora kvótalimit van a fájloknak a Sync szerveren? Ma töröltem a fájlokat onnan és újraszinkronizáltam a géppel: ment egy darabig (a hálózatmonitorozó minialkalmazásban láttam, hogy tölt fel rendesen), majd egy idő után megint kivágott az ismeretlen hibával. Tehát a kapcsolat él a szerverrel, csak lehet, hogy túl sok neki a tárolandó adat?
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Vajon miért csinálhat olyat a böngésző fájl letöltés közben, hogy kb. a letöltés teljes idejére befagy és addig teljesen használhatatlanná válik? ("Firefox - Nem válaszol")
Egy hetes, friss rendszerről van szó és egy X2-es 2G RAM-os konfigról. -
nfsu17
veterán
válasz
Steelmanus #26389 üzenetére
Visszatettem a 11.2-őt és eltűnt ez a csúszka....végre.
-
Steelmanus
addikt
válasz
nfsu17 #26388 üzenetére
Hat igy hogy kapcsolgatom Flash 11.3x ProtectedMode = 0 vagy 1 erdkes dolgokat muvel az biztos
Igazad van engedelyezett ProtectedMode 1 a csuszka visszaall, nem is tudtam hogy ennyi FireFox-om vanUgyancsak ha engedelyezve a ProtectedMode, akkor 25%-al nagyobb a proci terheles mikozben tolti a buffert egy YT 1080p videonal.
Letiltott ProtectedMode alatt nincs + csuszka, csak egy FireFox lathato a Keveroben es visszaall a buffereles 45 %-os proci terhelesre. -
S-Attila
senior tag
válasz
WonderCSabo #26384 üzenetére
Akkor én is felteszem a kezem.
Nálam már jó pár napja megy.
-
törölt tag
válasz
Steelmanus #26382 üzenetére
Nálam már rendesen megy a 11.3 Flash a 13.0.1 FF-al.
Reggel óta nyúzom, eddig még semmi problémát nem tapasztaltam Win 7 Home Prémium 64-bit alatt. -
*Ropi*
félisten
válasz
WonderCSabo #26375 üzenetére
2 hónapja nem megy a frissítési szerver eszerint?
Pedig másoknak frissül gond nélkül.
-
HZoli87
veterán
válasz
Narancs #26377 üzenetére
Nekem ezt javasolták (lap alja, Protected mód kikapcsolása). Nem próbáltam, így nem is tudom biztosra mondani, hogy megoldja a problémát. Én visszatettem a legutolsó 11.2-es verziót, az biztos jól működik.
-
Narancs
őstag
válasz
HZoli87 #26368 üzenetére
Aha, csináltam egy clean reinstallt, 13.0 ->13.0.1-re frissítettem, ugyanúgy 5 percenként összeomlik a flash "Adobe Flash 11.3 r300 működése leállt....", kb naponta egyszer pedig csonttá fagy a Mozilla, nem tudok feladatkezelőt sem indítani, ilyenkor csak a ki- majd bejelentkezés támasztja fel a windows 7 64bit-et.
Van valami tippetek megoldásra?
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Nem közvetlenül Firefox hír, de egy nagy mérföldkő. Az leghíresebb és legnépszerűbb kiegészítőt, az Adblock Plust a fejlesztő átírta restartless kiterjesztésre. Ez elvileg a kiegészítő funkcionalitásán semmit se változtat, csak anyit, hogy ezentúl az APB telepítése vagy letörlése nem igényli a Firefox újraindítását. A stabil verzió még nem ilyen, de a fejlesztői buildekben már kipróbálható az újraindítás nélküli változat.
-
zoli62
addikt
Portable is frissült. 13.0.1-re.
-
Fandango
veterán
válasz
Steelmanus #26371 üzenetére
Flash 11.3.300.257+Firefox 13.0.1, ilyen jelenseget nem tapasztaltam.
-
Steelmanus
addikt
Megnezne valaki aki hasznal 11.3x Flash-t hogy a stabil FF alatt is elveszi a fokuszt az oldalrol egy beagyazott videonal? Lehet a Beta miatt van nem tudom.
Az RSS hirekben kattintottam ra Sikeresen átkelt a Niagara ... es miutan menyitottam az oldalt kiszurkult a FireFox fejlece igy gorgetni sem lehet ha csak a szoveget akarom olvasni, kattintani kell egy ures reszre.
Lehet egyedi hiba. -
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #26368 üzenetére
Sziasztok!
Jelenleg amit hasznalok vincsit azon FireFox 14.0b6 van, ma frissult 14.b7-re, gondoltam teszek egy probat a 11.3x flash-el megint. Annyit vettem eszre, hogy a egy 3.2 GHz-es procit a buffereles kozben 70-75 %-on jaratja, mig a 11.2x alatt ez alig erte el az 50 %-ot de atlagban 45 % volt. Azt persze nem tudom mert meg nem neztem utanna hogy a bongeszo frissites mit tartalmazott, csak ugy gondoltam ha a stabil valtozatot modositottak, lehet a Beta is megkapta a javitast a Flash miatt.
-
*Ropi*
félisten
WonderCSabo: megcsíptem a sikertelen frissítés ablakát: ezt kapom már egy jó ideje (kb. 2 hónapja). Manuálisan tudtam csak feltenni a 12-re a 13-at.
Most néztem: a Thunderbird sem frissít (még 12.0.1-es), naprakésznek mondja magát.
-
HZoli87
veterán
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
WonderCSabo #26356 üzenetére
Megoldódott, más volt a probléma!
-
Vasinger!
nagyúr
Hát ilyet nem pipáltam még...
Se firefox, se IE se Operával nem megy az internet, csak Chrome-mal. Ez mitől van? Nincs semmi proxy, minden kiegészítőt kikapcsoltam. Internetkapcsolat van, mivel most is Chrome-ról írok. Pingelni tudok oldalakat.
-
potyi23
senior tag
válasz
WonderCSabo #26353 üzenetére
Miert ? nem éri meg lecserélnem ?
-
potyi23
senior tag
Hi.mostanaban láttam,olvastam a waterfox bongeszorol.tapasztalatok ?gyorsabb valamivel?Lekell torolnom a mostani firefoxomat ? Win7/64 bit
-
vlevi
nagyúr
válasz
WonderCSabo #26348 üzenetére
Nekem nincs ezzel semmi bajom, csak volt aki kérdezte, hogy neki miért nem gömbölyű. Hát akkor ezért. Legalább ezt is tudjuk.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Landolt ez a Snappy bug. A háttérben töltődő lapokat értelmesebben fogják vissza, így az aktuális lap / böngésző reszponzívabb lesz.
-
WonderCSabo
félisten
Igen, és megtudtam miért van ez. Ha az előre-hátra gombok és az urlbar között nincs semmi, akkor az urlbar kapcsolódik a gombokhoz, a kerek formátummal. Ha már közé raksz vmit, akkor nincs meg a kapcsolat, és az előre hátra gombok és a többi gomb szögletes formátumát kapják.
-
kranazoli
senior tag
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #26338 üzenetére
Biztos, hogy nem... Asszed akik nem tudják visszaolvasgatni, Mozilla tech fórumokat, és fejlesztők blogbejegyzéseit olvasgatják?...
-
BDave
őstag
Sziasztok!
Nem tudom foglalkozott-e már valaki ilyen "problémával", de egy olyan kényelmi kérdésem lenne, hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy új lapnál ne mutassa a megnézett weboldalakat, hanem csak a rögzített lapokat? Gugliztam, de nem jártam sikkerel.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus #26338 üzenetére
Jó meglátás, simán elképzelhető.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #26337 üzenetére
Talan azert mert sokan felnek az "adataik" biztonsaga miatt es a masodik inditaskor felbukkani fejlecen No-t nyomnak. Mozilla adds 'telemetry' feature to Firefox 7
Utanna pedig nem tudjak hogy mikent kell visszaallitani, mert csak egyszer jelenik meg termeszetesen. Igy az about:config-ban tiltva marad.
HOWTO: Disable the Mozilla Firefox ‘telemetry’ feature
A kiegeszitovel gondolom ez athidalhato. Persze aki eleve engedelyezi, vagy segiteni szeretne a fejlesztoknek, vagy jartas a FireFox lelkivilagaban annak nem kell a kiegeszito, nelkule is tud jelentest kuldeni. -
Visormail
addikt
válasz
WonderCSabo #26335 üzenetére
Külön kieg kell? Azt hittem erre való a teljesítményadatok küldése opció ami a végleges ff-ben is benne van.
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo #26333 üzenetére
Én segítenék szívesen, de SSD mellett nálam a memóriába cache-el a böngésző.
browser.cache.disk.enable -> false
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #26330 üzenetére
Köszi srácok
, megoldódott, csak a választ véletlenül az Opera topicba tettem be, mert egy olyan üzit írtam eredetileg ami oda ment, és a Firefox-os választ is abba az üzibe tettem be
"Sikerült az ikon dolgot is megoldani úgy tűnik, feloldottam a rögzítést majd futás közben megint rögzítettem, most jó. Remélem így is marad "
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo #26330 üzenetére
Na ezt nem tudtam, így már érthető. Én egyelőre visszatelepítettem a legutolsó 11.2-es verziót, ezzel nincs semmi gond. Bár javasolták, hogy a Protected mód kikapcsolásával megszűnik az új verzió összeomlása, de majd egyszer kipróbálom.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
HZoli87 #26314 üzenetére
Érdekes az ActíveX verzió működik rendesen.
Abban nincs benne az új sandbox, ami minden jelenlegi hiba okozója.
€uro: Nekem is volt ilyen baja, nekem full fx reinstall oldotta meg.
GoodSpeed: kranazoli és HZoli87 válasza elvileg jó kell, hogy legyen. Feloldod ami eredetileg ott van. Aztán elindítod a Firefoxot a mappájából, és ami megjelenik. Azt tűzöd le. Ha meg össze vissza van esetleg berakva akkor az %appdata%\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar mappából tudod kitörölni a tálcára tűzött ikonokat.
-
-
kranazoli
senior tag
Ezen oldal szerint ez a probléma a 11.3-assal van: How do I troubleshoot Flash Player's protected mode for Firefox?
Lehet Neked is vissza kellene tenned az utolsó 11.-es verziót.
De azért nézd meg a fenti oldalon található YT videót, mert épp arra mutat megoldást ha a RealPlayer is telepítve van.
Troubleshooting Flash Player 11.3 when using Firefox with RealPlayer installed
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Nem működnek a böngészőmben a YouTube és más beágyazott videók. A YouTube azt írja, hogy: An error occurred. Please try again later.
Már újrainstalláltam a Firefox-ot (csak sima upgrade-del), újrainstalláltam az Adobe Flash Player-t.
Tegnap este mintha a Real Player kért volna frissítést és újraindítást (böngésző vagy op-rendszer - már nem emlékszem). Azóta újra lett indítva a gép.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Volt egy weboldal ahol egy hirdetést akartam letiltani de véletlen az oldal keretét tiltottam le. Ugye rámentem jobb klikk, "keret blokkolása" és eltűnt az oldal egész kerete.Hogyan lehet ezt visszavonni?
Köszi! -
kranazoli
senior tag
válasz
HZoli87 #26319 üzenetére
Annyit tudok, hogy a YousableTubeFix-ben van olyan, aminek ez lenne a funkciója. Azt nem tudom van-é egyszerűbb; ill. az ebben lévő korrekt módon működik-e (YT és beágyazott tartalmak egyaránt).
De Én mást nem ismerek.
-
HZoli87
veterán
YouTube videókról hogyan lehet a legegyszerűbben eltüntetni a reklámokat? Néha már nagyon idegesítenek.
-
chab7
addikt
válasz
Steelmanus #26315 üzenetére
Annyit van szó erről a flashről, hogy megnéztem már az Arch Linuxban melyik van (ami híres a friss csomagjairól).
flashplugin 11.2.202.236-1
Gondolom nem véletlenül van ez a verzió. (Lehet, hogy testing tárolóban van újabb is, de a lényeg pont az hogy a sima tárolóban még csak ez a legfrissebb.)
-
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus #26315 üzenetére
Most néztem meg notin. Win8 RP + Fox 13 + Flash 13. Nem kellett belekattintgatni next után. De ha jól néztem, akkor ezek JPEG képek, flash nincs egyik oldalon sem. Ettől még elhiszem, hogy bekavart - csak furcsa.
-
Steelmanus
addikt
válasz
kranazoli #26309 üzenetére
Sziasztok!
Itt irtam le hogy miert szedtem le a 11.3x verziot es tettem vissza a 11.2x-et.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
A lifehacker böngészőtesztje. Már n+1 teszt is bizonyította, hogy a Firefox nem "zabálja a memóriát", sőt.
-
8th
addikt
válasz
WonderCSabo #26311 üzenetére
Köszönöm.
-
8th
addikt
Üdv. Volt régen FF 3 -as időkben egy kiegészítő amivel nem csak egy sima képernyőmentést hanem egy topik összes hozzászólását (ez ugye mindenkinél beállítás függő 50-100-200hsz/oldal) jpg-ben vagy valami más képformátumba le lehetett menteni. Valaki meg tudná mondani létezik-e ilyen program FF 12.0-ra?
-
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus #26305 üzenetére
A protect módot kikapcsoltam. Már korábban tettem vissza, hátha Flash lesz. De mint később kiderült nem az volt a hunyó. 11.2-essel is rossz volt. Szóval ebből a szempontból teljesen mind1 melyik flash van fent. Egyelőre Én különösebb problémát még nem tapasztaltam a 11.3-as verzióval. Ha lesz, akkor újra megy vissza a 11.2-es.
A végét nem teljesen értem a hsz-ednek.
YT-on rendben működik a HD-ra váltás. Beágyazott tartalomnál nem. De mintha korábban erről már lettek volna hsz-ek, hogy beágyazott tartalmaknál és más oldalakon nem jó.
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
WonderCSabo #26306 üzenetére
Pontosan. Teljesen olyan, mintha betárcsázós nettel nyomnám(teszteltem, több gépen is, netnek semmi baja).
Lassan tölt be, a képek még lassabban, stb., stb...
-
Steelmanus
addikt
válasz
kranazoli #26302 üzenetére
Szivesen, Pedig most a 11.3-as flash-t tettem vissza és jó.
Meresz vagy, a YT-on mukodik, nalam mas lapoknal ahol flash-ben muatttak pl procihuto teljesitmny / hofok alakulast, ott a mindig elvette a fokuszt az oldalrol.(#26303) WonderCSabo Jo kis trukk, csak azt hittem hogy ma is hasznalod a progit, igy konnyebbnek hittem, nameg nem tudtam hogy a melyik arhivumbol keressek.
Koszi' szepen. -
Tomaaasz
aktív tag
Hali!
Frissítettem a 13-as verzióra, és teljesen belassult. Maga a progi nem lassú, csak olyan, mintha lassú lenne a net.Többi böngésző alatt semmi gong. Ötlet?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #26297 üzenetére
Mutatok egy trükköt.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus #26301 üzenetére
Én is gondoltam rá, már korábban is - de mintha korábban meg nem lett volna ez a probléma. Az biztos, hogy amivel rossz volt az közben frissült nem is egyszer. Amit most találtam azt meg már régóta nem használtam mert rég nem frissítették, pedig azt használtam "éveken" keresztül. Most ránéztem és látom frissült az is.
Igen, a lényeg, hogy most már OK. Egyszerűen nem lehet olyan, hogy ugyanaz a Fox + GS + GS Script + Flash Player ennyire másképp viselkedjen.
Pedig most a 11.3-as flash-t tettem vissza és jó.
: DKöszi a segítőkészséget!
-
Steelmanus
addikt
válasz
kranazoli #26298 üzenetére
Sejtettem hogy valamelyik kieg is lehet a hunyo, de ugye nem nagyon tudjuk hogy a masik fél milyen egyeb kiegeszitot hasznal. Nem baj, a lenyeg hogy most mar minden OK.
(#26300) Puma K Irtam is hogy nem akarlak mindenaron rabeszelni a YousableTubeFix hasznalatara, tiszteletben tartjuk, tartom a masik fél donteset. Ebben benne foglaltatik a bongeszo verziszama is, amennyiben Nalad az mukodik megfeleloen akkor termeszetesen azt kell hasznalnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- World of Tanks - MMO
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Autós topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos autók - motorok
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- TP-LINK routerek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest