Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Raspberry Pi
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple MacBook
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Geresics
addikt
válasz
csongi #124080 üzenetére
Ezeknek a lényege az, hogy felmálházod magad, és elmész világgá. Ha nincs út, akkor sem kell visszafordulnod. Mindezt ráadásul kényelmesen. Miért? Mert megteheted. Aki nem próbálja, sosem fogja megérteni. Én sem értettem miért jó egy pályán körbe-körbe motorozni, és tizedmásodperceket csiszolni, míg ki nem próbáltam...
Amúgy az "adventure" motorozásnak is sok vállfaja, és híve van. Én a Pegaso-val azt képviseltem anno, hogy mindenre is jó motor kell. Aztán jött a KLX, és azóta komolyabb terepre nem akarok nagyvassal menni, ezért lett a másik motorom a "sima" 1190 Adventure, és nem az "R" változat. Ezzel sem kell megfordulnom egy sziklás-rögös-sáros-poros-stb. (pl. Albán) úton, de közúti túrázásban mérföldekkel jobb, mint az R. Ha meg célirányosan terepezni megyünk, akkor ott a KLX. Most már a mindenre külön motor "csoportot" képviselem.
De hogy kinek van igaza? Mindenkinek! Miért? Mert jól érzi magát az közben, amit csinál, és szerintem ez a lényeg. Akit meg az érdekel, hogy mit mondanak mások, annak ott a parkolo a Starbucks előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest