Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz
szilchi
üzenetére
nos en ugy jartam,h volt benne olaj.semmi baj nem volt a kuplunggal,mindig szepen,csendben valtott.aztan jofiu leven,lecsereltem az olajat.kapott szintetikus elf-et. na ettol kezdve csuszott.ontottem bele adalekot,vmi mittomen milyet,ami elvileg noveli a kompressziot,suriti az olajat,meg anyamtyukja. onnanto lkezdve megint nem csuszott.csak par km-rel kesobb felforralta a vizet,de ez mar egy masik tortenet,ez nem az olajtol van
es szinten 18 eves a motorom,most lett nagykoru!
nekem okosok azt mondtak,h ha a viszkozitasa,es a tipusa megegyezik,akkor is oriasi kulonbseg lehet ket marka kozott.ami egyiknel bejon,lehet nem jon be masiknal,hala az adalekoknak. ki kell tapasztalni mi a jo.en most majd ha osszerakom az asvanyi repsollal fogok probalkozni.
na most lehet hulyeseget irok,de en ugy tudom,ket fajta kuplunghiba letezik.az egyik,mikor kiemel,a masik,mikor nem. ha kiemel akkor,mikor nem kene,akkor csuszik a kuplung.magyarul huzod a gazt,porog a motor,es nem gyorsul sehova.
a masik,mikor nem emel ki,ezt ne mtudom hogy hivjak,amikor recseg a valto.sokan ezt is csuszasnak hivjak.
az hogy motorporgesnel szepen gyorsul,majd hirtelen leesik a fordulatod passzolok,miert teszi. lehet nem is a kuplungnal kene keresni a hibat.
ha barmi hulyeseget irtam,javitsatok ki,nem sertodom meg
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
es szinten 18 eves a motorom,most lett nagykoru!