Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
bocX
tag
nemtom, sztem legtöbb kocsiban is ugy van hogy az állandóan megvan, sztem nem sebességfüggő (lehet én tudom rosszul, meg sztem motoron is hasonló. na de ennyit az offról.
akkor mégis van értelme, mondjuk tény mocinál 2vel kevesebb kerék van, még a hátulját csak össze lehet szedni, de az elejét necc. a nagyvas még nincs meg, csak ha már veszek akkor alaposan körbe akarom járni a témát, a kismotornál tudom mennyire gáz, mert volt már satu, hát első beharapott azt majdnem nyekk lett. de megfontolom ezt az abs témát, hátha...hasznát mocák között is van amit tulaj abs-el vett, hátha ki lehet fogni valami jó példányt.
Aktív témák
Aktív témák
- VoLTE/VoWiFi
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest