Hirdetés

Aktív témák

• yodamastah

őstag

3 napig szereltuk a motort hogy tudjak menni penteken a versenyen. Sok szivas volt, de tokeletesen jol sikerutl minden problemat megoldani es jo lett a motor. Verseny ettol fuggetlenul sajnos nagy csalodas lett. Nyilvanvalo volt hogy kicsit ovatosabban fogok menni miutan pofara estem, ez csak kb 0.5-1 seccel vetett vissza ami azert nem olyan rossz. Odarakhattam volna jobban is a motort, de nem akarok iden mar tobbet esni eleg volt. Az idomeron nem tudtam bemenni 2 perc ala, mentem ugy 5db 2:00-at. Titkos terv 1:58 volt, ez 1 hete mar majdnem megvolt, de jobb gumi se artott volna, kint kukaztam az idomero elott egy hasznalt hatsot megint :) MIndegy ezzel az idovel az idomerot megnyertem (31 indulo volt). A verseny viszont pocsek lett. Rettenetesen rosszul rajtoltam megint, es 10.nek fordultam a cel vegen. Ez meg nem is lett volna gond, de par elozes utan beragadtam egy 1000es moge akit sehogy se birtam legyurni a 750el. Vegig gurulgattam mogotte 2:02-03 idokkel. Egyszeruen jol gyorsitott ki a srac, gyorsan is ment kanyarokban. Kanyarokba befele volt nagyon lassu. Annyira megtorte az en ritmusomat, hogy nem tudtam biztonsagosan elmenni mellette. Sehol se ertem oda fektavon hogy kifekezzem. Kanyarba befele meg nem mertem odarakni a vasat, 3 honapja egy ilyen probalkozas miatt estem el.... Ugyhogy sajna 5. lettem pedig dobogora akartam allni. Kulon idegesito volt hogy az eleje is meglehetosen lassu volt. Meg valami 6-7 kor utan is lattam az elejet.

Na kisirtam magam, azert jot motoroztunk tegnap :)

Aktív témák