Hirdetés

Aktív témák

• Tüzi

veterán

válasz #25954560 #3325 üzenetére

Ez hasonlít pl a tv-khez is. Amíg túl volt tervezve minden, addig 20-30 évig hibátlanul mentek. Nekem is van egy 24éves ITT tévém, egyszer kellett benne 4 kondit cserélni. Szomszédék vettek egy új samsungot, már cserélték nekik.
    Sajnos ez van. Bonyolult dolog. Minnél inkább a haszonszerzés, minnél inkább a többi gyárral való prospektus-harc, minnél inkább a csili-vili a fő szempont, annál szarabbak lesznek a végtermékek. Én is hiába mondom azt, hogy amiben van anyag az tovább működik, mindig lehurrognak, mert majd az új technika megmutatja. Hát, sokszor nem jön össze.

Ezt a fene nagy súlycsökkentést sem értem. Faragjuk a motort, lassan már oldaltámasz sem lesz, és úgy kell majd leparkolni, mint a biciklivel (hátsó kerék neki a falnak), járjunk sokat szervízbe, mert abból él a kereskedés...

Akkoris a legszebb 600rr a második generációs, fekete-piros 954rr festéssel. 8) Rohadtul utálom a néköd bájkokat, mert nagy sebességnél hidegben fázik az ember rajta. Nincs ami eltolja a szelet...

Aktív témák