Aktív témák
-
_Geri_
tag
számtekboltban. Én amúltkor vettem, mert az egyik voodoo1-hez is ugyanilyen kellett. Mindössze 500 ft.
-
Dufresne
addikt
Ha a monitorba nem fixen beszerelt a kábel, akkor számtechboltokba is lehet kapni kábelt, hívj fel párat...
Ha viszont fix, akkor tényleg gáz van és sztem forrasztgatás helyett szervÍz. -
net84
őstag
hello!
Ki tudod húzni a kábelt a munitorból vagy fix?
Ha fix, akkor nagyobb a baj, ha nem, akkor próbálj meg érdeklődni szervízbe, hogy van-e nekik kábelük, meg esetleg ott ahol a monitort vetted.
Ha fix, akor van gáz, mert akkor szét kell bontani a monitort. Először is be kell szerezned egy kábelt, aminek megegyeznek az értékei a töröttel. Oszt jöhet a nagy meló! Kiforrasztod tőbe a töröttel és beforrasztod az ''újat''. (ha esetleg sikerűl olyan monitort szerezned, ami rosz, de a kábele jó, nehogy elvágd, azt is ki kell forrasztani)
Ha nem szeretnél belenyúlni, akkor inkább vidd szervízbe. Szerintem keress konkrétan monitor szervízt. -
Mikosz
csendes tag
Segítseteeeeek!
-
Mikosz
csendes tag
Kérlek segítsetek! Van egy Philips 109S monitorom, aminek megtört a kábele (ami a VGA-ba megy). Az a kérdésem, hogy lehet-e hozzá újat venni, és hol.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- LG UltraGear 32GS85Q-B 2K /180hz 2év garancia
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest