- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Goblin12 #416 üzenetére
Mert igazán idegesítő, hogy a Move-val viszi magával az egészet még ha 1 vonal van kiválasztva akkor is.
Ezt nem értem. Mit visz magával? Ha csak egy vonalad van kiválasztva, akkor csak azt az egyet mozgatod. Ha meg felület van kiválasztva, akkor meg csak a felületet viszi magával (természetesen a négy élével). Ugyanez igaz forgatásra, átméretezésre is.
Ez nem egy profi tervező program, együtt kell élni a hiányosságaival. Én ezért szoktam pontos méreteket kiszerkeszteni, amit utólag a "move+tab+pontos méret megadása" kombóval szépen tudok méretezni. Tehát rajzolok mondjuk egy 1000x1000 mm-es négyzetet és ha utólag át kell alakítanom mondjuk 300x1000-esre, akkor move+tab+"-700" a megfelelő oldalra kattintva. Vagy a videóban is látható push/pull eszköz+tab+"-700" felület esetén és ugyanott vagy.
Ha szerszámgépet tervezek én is Solidworks-özök, de alap tervezésekre pont tökéletes a Sketchup. Arról nem is beszélve, hogy azok mennyivel bonyolultabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elite: Dangerous
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest